Ponturile Zilei: Cinci pronosticuri din tenis și handbal, la cotă medie 1.76!

0

Ponturile Zilei recomandate în acest articol sunt meciuri atent analizate de către tipsterii și colaboratorii noștri, pe care vi le recomandăm în regim de pariere SINGLE.

Staking-ul recomandat are la bază și un confidence-rate acordat fiecărei selecții în parte, iar plasarea mizelor în funcție de steluțele acordate este exemplificată foarte simplu AICI

[thrive_2step id=’12174′]Vrei ponturi GRATUITE direct la tine pe mail? E simplu! CLICK AICI[/thrive_2step]

 

TARASPORTCOMPETIȚIEMECIPREDICȚIECOTASTAKINGBOOKMAKERSTATUS
 Statele Unite Tenis ATP Atlanta Lukas Lacko vs. John Isner Lacko +3.5 game-uri 1.78  BETFAIR–450 Ron Bonus Nu
 Elveția Tenis ATP Gstaad Denis Istomin vs. Robert Bautista Agut 0-2 1.66  NETBET–1500 Ron Bonus Da
 Germania Tenis ATP Hamburg Karen Khachanov vs. Federico Delbonis Peste 22.5 game-uri 1.85  SPORTINGBET–700 Ron Bonus Da
 Uniunea Europeana Handbal Campionatul European Under 19 Ungaria vs. Olanda Ungaria -3.5 goluri 1.80  FORTUNA:–300 Ron Bonus Da
 Uniunea Europeana Handbal Campionatul European Under 19 România vs. Suedia 1 1.73  UNIBET–250 Ron Bonus Da
COTA MEDIE: 1.76PROFIT: +7.51

 

AFLĂ CUM POȚI INTRA ÎN GRUPUL SECRET AL LUI CĂTĂLIN MIHALACHE PENTRU A AVEA ACCES LA TOATE PARIURILE SALE!

Lukas Lacko vs. John Isner, ATP Atlanta

După două victorii foarte bune cu Fabbiano și Young, slovacul Lukas Lacko e omul care stă între americanul John Isner și o performanță rară în circuitul ATP.

În toată cariera sa, Isner a jucat de șapte ori pe hard-ul de la Atlanta, a câștigat de trei ori, a jucat trei finale, iar un succes în fața lui Lacko i-ar aduce a opta semifinală din tot atâtea participări la competiția americană, dar s-ar putea ca slovacul să fie o nucă ceva mai tare decât se așteaptă specialiștii. Evident, Isner e marele favorit și, foarte probabil, va ieși învingător din meci, dar ne-a plăcut foarte mult ce am văzut la Lacko în primele două meciuri. Slovacul are abilitatea de a lua mingea foarte repede, iar acest detaliu reduce foarte mult din timpul de reacție al lui Isner, care va ajunge mult mai greu în poziția optimă de lovitură. În măsura în care nu va putea sparge serviciul americanului, Lacko va trebui să facă ce a făcut în primele două meciuri, să stea bine în propriile game-uri de serviciu, pentru a acoperi handicapul.

Denis Istomin vs. Robert Bautista Agut, ATP Gstaad

Roberto Bautista-Agut reprezintă zguristul spaniol clasic, care încearcă să controleze schimburile de mingi cu forehand-ul, care nu face cadouri și care e capabil să bată mingea trei ore pentru a câștiga un meci, iar toate aceste calități îi vor fi de folos în meciul contra uzbecului Dennis Istomin, din sferturile turneului de la Gstaad.

Într-o formă execrabilă în ultimele luni, Istomin i-a învins lejer pe Giustino și Brown, dar niciunul dintre adversarii din primele două tururi nu se poate compara cu Bautista. Ibericul a devenit un jucător de top în ultimii ani, iar valoarea sa e dată de faptul că pierde foarte greu atunci când are în față un adversar inferior. E cazul meciului cu Istomin, pe care Bautista îl are la discreție și, dacă uzbecul nu se va transforma peste noapte într-un tenismen capabil să susțină schimburi epuizante din spatele terenului, victoria spaniolului ar trebui să vină rapid.

Karen Khachanov vs. Federico Delbonis, ATP Hamburg

Sferturile de la Hamburg propun o confruntare foarte interesantă între rusul de origine armeană Karen Khachanov și argentinianul Federico Delbonis, doi jucători care obțin rezultate pe zgură apelând la metode diferite.

Khachanov e omul care lovește puternic din spatele terenului atât cu forehand-ul, cât și cu backhand-ul, dar care și-a dezvoltat și capacitatea de a rezista în schimburile ceva mai lungi, în timp ce Delbonis e stângaciul care caută loviturile cu forehand-ul din interiorul terenului și care își construiește punctul centimetru cu centimetru. Mergem cu over-ul pentru că amândoi au arătat o formă bună în Germania și pentru că ambii dețin servicii care îi ajută să iasă din situații dificile.

Ungaria U19 vs. Olanda U19, Campionatul European de Handbal

După ce a terminat precedentul campionat european pe locul 4, Ungaria este privită de majoritatea specialiștilor drept principala favorită la titlul european, anul acesta in Slovenia. Vecinele noastre au început foarte bine turneul, cu o victorie chiar impotriva României la 5 goluri diferență (26-21), intr-o partidă în care elevele antrenate de Ion Crăciun nu au putut ține ritmul impus încă din start de adversar. Principalul atu al unguroaicelor este că toate fetele evoluează constant la echipele lor de club, chiar dacă au o vârstă extrem de fragedă.

Olanda a debutat și ea tot cu o victorie, însă una surprinzătoare în fața Suediei 26-23. Deși pornea cu ultima șansă în grupă, echipa a prestat un joc bun, însă a făcut și multe greseli, de care puternica echipă maghiară știe să profite. Jucătoarele olandeze sunt legitimate în totalitate la echipe din.campionatul intern, unul net inferior celui maghiar. Merg cu incredere pe o victorie a Ungariei la cel putin 4 goluri diferență.

România U19 vs. Suedia U19, Campionatul European de Handbal

Fetele noastre au început cu o înfrângere Europeanul din Slovenia, una previzibilă însă, în fața Ungariei, o trupă superioară la acest nivel de vârstă. Tricolorele păstrează însă șanse la Main Round, au în față astăzi Suedia, o formație pe care trebuie să o învingă obligatoriu.

Deși bookmakerii văd un meci echilibrat, România are prima șansă astăzi. Fetele antrenate de Ion Crăciun sunt superioare din punct de vedere valoric, dar vor avea nevoie de un ritm de joc superior față de cel arătat ieri cu Ungaria. Nordicele au pierdut și ele ieri, 23-26 cu Olanda, iar România, de exemplu, a învins Olanda în pregătiri.

Înscrie-te pe grupul de pe Facebook ”Pariuri inteligente și profitabile” AICI și implică-te în cele mai productive discuții despre pariuri. Organizăm periodic și concursuri în urma cărora poți câștiga premii atractive!

Dă Like paginii noastre de Facebook AICI și fii la curent cu ultimele postări câștigătoare.

Vrei să obții GRATUIT toolkitul 3 strategii DE AUR folosite de pariorii profesioniști, în valoare de piață de 127 de Ron?

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.