Ponturile Zilei: Șase recomandări pentru ultima zi a săptămânii!

0

Ponturile Zilei recomandate în acest articol sunt meciuri atent analizate de către tipsterii și colaboratorii noștri, pe care vi le recomandăm în regim de pariere SINGLE.

Staking-ul recomandat are la bază și un confidence-rate acordat fiecărei selecții în parte, iar plasarea mizelor în funcție de steluțele acordate este exemplificată foarte simplu AICI

[thrive_2step id=’12174′]Vrei ponturi GRATUITE direct la tine pe mail? E simplu! CLICK AICI[/thrive_2step]

Participă GRATUIT la concursul lunii August! Te așteaptă un Sony Playstation 4 și sute de premii GARANTATE! Click AICI pentru înscriere!

PARIAZĂ AICI LA COTA 7.00 PE VICTORIA LUI FCSB LA CHIAJNA DUMINICĂ!

 

TARASPORTCOMPETIȚIEMECIPREDICȚIECOTASTAKINGBOOKMAKERSTATUS
 Anglia Fotbal Supercupa Angliei Arsenal vs. Chelsea Ambele marchează și peste 2.5 goluri 1.95  BETFAIR–450 Ron Bonus Nu
 Romania Fotbal Liga 1 Concordia Chiajna vs. FCSB FCSB -1 HA 1.90  888SPORT–1000 Ron Bonus VOID
 Uniunea Europeana Handbal Campionatul European U19 Germania vs. Olanda Peste 52.5 goluri 1.91  NETBET–1500 Ron Bonus Da
China  Fotbal Super League Guangzhou R&F vs. Liaoning Peste 3.5 goluri 1.90  SPORTINGBET–700 Ron Bonus Da
 Rusia Fotbal Premier League Zenit vs. Spartak Ambele marchează 1,80  UNIBET–250 Ron Bonus Da
 Ucraina Fotbal Premier League Odessa vs. Oleksandria Sub 2.25 goluri HA 1.85  FORTUNA:–300 Ron Bonus Nu
COTA MEDIE: 1.88PROFIT: +1.93

 

AFLĂ CUM POȚI INTRA ÎN GRUPUL SECRET AL LUI CĂTĂLIN MIHALACHE PENTRU A AVEA ACCES LA TOATE PARIURILE SALE!

Arsenal vs. Chelsea, Supercupa Angliei

Arsenal și Chelsea se întâlnesc astăzi în supercupa Angliei, primul meci oficial al noului sezon. Ambele echipe au avut perioade de pregătire destul de ciudate, Chelsea a obținut rezultate „colorate”, în timp ce Arsenal a dezamăgit în Emirates Cup. În jurul lui Alexis Sanchez au planat tot felul de ipoteze, cert este că nu a plecat încă, dar pregătirea alături de echipă a reluat-o de puțin timp. Lacazette va fi omul de urmărit din tabăra tunarilor, singura investiție masivă pentru echipa lui Wenger. Eden Hazard și noul transferat Bakayoko, vor lipsi din tabăra lui Conte, în timp ce Morata este incert. Pentru Arsenal nu vor evolua Santi Cazorla și Wilshere, iar prezența lui Alexis Sanchez rămâne sub semnul întrebării.

Concordia Chiajna vs. FCSB, Liga 1

La patru zile distanță de calificarea în play-off-ul Ligii Campionilor, FCSB merge la Chiajna, pe un teren sintetic, pentru al patrulea meci din Liga 1. Băieții lui Dică au pierdut în etapa trecută primele puncte din acest sezon, după 1-1 cu CSU Craiova, și au în față una din echipele modeste din acest sezon. Chiajna are un singur punct, 1-1 la Craiova, și a pierdut la limită cu Timișoara și Iași pe teren propriu, 0-1. Ilfovenii suferă în ofensivă, Miriuță are soluții puține, astfel că am putea vedea o partidă pe care FCSB să o domine categoric.

Germania vs. Olanda, Campionatul European Under 19

În meciul pentru locul 5 de la Campionatul European de handbal feminin under 19, se întâlnesc Germania și Olanda într-un meci care va incununa o evoluție bună din partea ambelor echipe la acest turneu final. Olanda a fost cea mai spectaculoasă echipă de aici, în partidele sale marcându-se de regulă foarte multe goluri. Olandezele preferă un joc extrem de rapid, pe contre, finalizând repede atacurile și plecând des pe contraatac. Apărarea nu stă foarte bine, lăsând multe spații, de care ar trebui să profite și nemțoaicele. Așteptăm o partidă spectaculoasă, cu multe goluri, într-o partidă fără o miză reală.

Guangzhou R&F vs. Liaoning, Super League

Umilită de Guangzhou Evergrande în Cupă, scor 2-7, după ce câștigase prima manșă cu 4-2, Guangzhou R&F are o misiune aparent ușoară astăzi, pe teren propriu cu Liaoning. Este un meci pe care gazdele foarte probabil îl vor domina, au de partea lor un lot mai valoros, dar oaspeții au un atac bun, format din Ujah și Bekamenga. Cel din urmă a fost transferat de Liaoning de la Balıkesirspor și a debutat cu gol pentru noua sa formație, în victoria 1-0 din etapa trecută.

Zenit vs. Spartak Moscova, Premier League

Fosta campioană și actuala campioană se află față în față în etapa a patra a campionatului Rusiei. Se anunță un meci tare, pentru că Zenit caută să redevină echipa numărul unu în întrecerea internă.

Până acum parcursul fostei echipe a lui Lucescu a fost bun, în ciuda înfrângerii de la mijlocul săptămânii, 0-1 cu Yehuda, în Europa League, care n-a pus însă în pericol calificarea în play-off. Spartak în schimb a făcut deja doi pași greșiți, 2-2 cu Dinamo Moscova și 0-0 cu Ufa și are de recuperat deja patru puncte în clasament.

Un singur meci direct din ultimele nouă nu a produs goluri, iar în toate celelalte am avut goluri în ambele porți.

Odessa vs. Oleksandria, Premier League

Fosta adversară a Astrei din Europa League, Oleksandria, se deplasează la Odessa în etapa a patra din Ucraina și teoretic ar trebui să avem un meci foarte puțin spectaculos.

Pe Oleksandria am văzut-o așadar în compania Astrei și nu se poate spune că ne-a impresionat. În campionat merge slab, la fel ca și Odessa de altfel, iar pentru ambele formații problema cea mare o reprezintă ofensiva. Oleksandria a marcat două goluri în cinci meciuri, în timp ce Odessa a înscris o singură dată în cele trei etape scurse din campionat.

Înscrie-te pe grupul de pe Facebook ”Pariuri inteligente și profitabile” AICI și implică-te în cele mai productive discuții despre pariuri. Organizăm periodic și concursuri în urma cărora poți câștiga premii atractive!

Dă Like paginii noastre de Facebook AICI și fii la curent cu ultimele postări câștigătoare.

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.