Biletul Zilei: vezi selecțiile cu care câștigăm din prima zi a săptămânii!

0

E luni, e ofertă slabă, e concediu, e vară, e caniculă, dar porția zilnică de profit din pariuri sportive trebuie servită! Azi am pregătit un cocktail din 3 meciuri de fotbal cu șanse foarte bune de câștig!

Dinamo a călcat strâmb pe Arena Națională în fața revelației FC Botoșani, dar apoi s-a impus pe terenul campioanei, iar după eliminarea logică din Europa League suferită la Bilbao, Contra se poate concentra pe un parcurs cât mai bun în campionat! Gaz Metan Mediaș nu a marcat niciun gol în primele trei etape și doar o minune le poate aduce vreun punct în această seară pe stadionul din Ștefan cel Mare!

Aruncăm o privire la vecinii de la sud de Dunăre, acolo unde Dunav Ruse primește vizita nou-promovatei Etar Veliko Tarnovo. Gazdele au un plus de experiență la nivel prim-divizionar, dar loturile sunt de valori apropiate, formate în special din jucători de pe plan local. Nu vă așteptați la spectacol, mai ales că și la ei este caniculă!

St Pauli și Dinamo Dresden pot oferi spectacolul necesar unei seri de luni, cele două echipe din Bundesliga secundă pornind cu bine actuala campanie, având fiecare câte o victorie cu 1-0. Gazdele sunt favorite, iar 5 din ultimele 6 partide directe au produs minim 2 goluri pe tabelă! Se vor întâlni doi adepți ai sistemelor 4-3-3 cu incursiuni destul de dese pe flancuri.

 

Participă GRATUIT la concursul lunii August! Te așteaptă un Sony Playstation 4 și sute de premii GARANTATE! Click AICI pentru înscriere!

TARASPORTCOMPETIȚIEEVENIMENTPREDICȚIECOTAREZULTATSTATUS
 Romania Fotbal Liga 1 Dinamo vs. Gaz Metan 1 1.35 3-1 Da
 BG Fotbal Parva Liga Dunav Ruse vs. Etar Veliko Tarnovo sub 3.5 goluri 1.30 0-0 Da
 Germania Fotbal Bundesliga 2 St Pauli vs. Dresen peste 1.5 goluri 1.35 2-2 Da
COTĂ FINALĂ: 2.37 la SPORTINGBET–700 Ron BonusMIZĂ: Da

 

Înscrie-te pe grupul de pe Facebook ”Pariuri inteligente și profitabile” AICI și implică-te în cele mai productive discuții despre pariuri. Organizăm periodic și concursuri în urma cărora poți câștiga premii atractive!

Dă Like paginii noastre de Facebook AICI și fii la curent cu ultimele postări câștigătoare.

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.