Ponturile Zilei: Cele patru predicții pentru începutul săptămânii!

0

Ponturile Zilei recomandate în acest articol sunt meciuri atent analizate de către tipsterii și colaboratorii noștri, pe care vi le recomandăm în regim de pariere SINGLE.

Staking-ul recomandat are la bază și un confidence-rate acordat fiecărei selecții în parte, iar plasarea mizelor în funcție de steluțele acordate este exemplificată foarte simplu AICI

[thrive_2step id=’12174′]Vrei ponturi GRATUITE direct la tine pe mail? E simplu! CLICK AICI[/thrive_2step]

Participă GRATUIT la concursul lunii August! Te așteaptă un Sony Playstation 4 și sute de premii GARANTATE! Click AICI pentru înscriere!

 

TARASPORTCOMPETIȚIEMECIPREDICȚIECOTASTAKINGBOOKMAKERSTATUS
 Croația Fotbal HNL Liga Osijek vs. Rijeka Sub 2.5 goluri 1.65  BETFAIR–450 Ron Bonus Da
 Uniunea Europeana Tenis ATP Montreal Troicki vs. Kyrgios Troicki +3.5 game-uri 1.76  888SPORT–1000 Ron Bonus Nu
 Uniunea Europeana Tenis ATP Montreal Johnson vs. Monfils Peste 22.5 game-uri 1.78  SPORTINGBET–700 Ron Bonus Da
 Uniunea Europeana Tenis ATP Montreal Del Potro vs. Isner Peste 10.5 game-uri în primul set 2.04  FORTUNA:–300 Ron Bonus Da
COTA MEDIE: 1.80PROFIT: +4.41

 

AFLĂ CUM POȚI INTRA ÎN GRUPUL SECRET AL LUI CĂTĂLIN MIHALACHE PENTRU A AVEA ACCES LA TOATE PARIURILE SALE!

Osijek vs. Rijeka, HNL Liga

Astăzi începând cu ora 22.00 se dispută ultima partidă din etapa a 4 a, a primei ligi croate, cea dintre premiantele mijlocului de săptămână, Osijek și Rijeka. Ambele echipe au un moral extrem de ridicat după ce au reușit să se califice în play off-ul competițiilor europene în fața unor adversari teoretic superiori. Osijek a trecut de PSV cu o dublă victorie, în timp ce Rijeka aflată la prima participare în Champions League i-a eliminat pe cei de la Salzburg.

Pentru partida din această seară este de așteptat ca cei doi antrenori să își menajeze o parte dintre titulari, ritmul fiind infernal pentru ambele echipe care au ajuns la nouă partide disputate în interval de o lună de zile. Osijek se apără bine acasă, primind foarte greu gol, de regulă meciurile lor încheindu-se cu puține goluri marcate, în timp ce Rijeka are deja 3 victorii din 3 meciuri, astfel că echipa campioană își permite eventuali pași greșiți. Euforia după calificările obținute cred că va influența ritmul jocului și nu vom asista la o partidă prea spectaculoasă și implicit nu vom vedea mai mult de 2 goluri.

Viktor Troicki vs. Nick Kyrgios

Sârbul Troicki și australianul Kyrgios vor fi adversari, luni, în duelul jucătorilor care se întorc în circuit după mici pauze cauzate de accidentări. Ambii s-au retras în prima rundă de la Wimbledon, iar Kyrgios a fost cel care a încercat să mai joace un meci, dar a abandonat și la Washington, în fața lui Sandgren.

Cum niciunul dintre cei doi nu are meciuri în picioare în ultima oară, e greu de crezut că diferența va fi foarte mare. Kyrgios e departe de forma sa maximă, iar serviciul bun al lui Troicki l-ar putea ajuta pe ex-iugoslav să stea aproape de un adversar cotat, pe hârtie, drept favorit.

Steve Johnson vs. Gael Monfils

În primul tur al Mastersului de la Montreal, americanul Steve Johnson și francezul Gael Monfils vor fi protagonistul unui duel foarte tare, care nu ar trebui să se termine foarte repede.

Pe o suprafață pe care amândoi pot juca un tenis de nivel foarte bun, Johnson și Monfils intră în meci cu înfrângeri în trei seturi jucate la Washington, cu Medvedev, respectiv Bhambri. În capitala federală a SUA, ambii au părut că joacă într-un meci de reacomodare cu hard-ul outdoor, iar perspectivele ar putea fi mai bune în Canada. Johnson are avantajul unui serviciu bun, Monfils variază mai mult, iar stilurile antagonice ar putea conduce la un meci echilibrat.

Juan Martin Del Potro vs. John Isner

Când sorții îi aduc față în față pe Juan Martin del Potro și John Isner, primul instinct merge spre întrebarea cât de lungi vor fi meciurile și seturile. Doi dintre jucătorii cu un serviciu letal din circuit, argentinianul și americanul vor da una dintre cele mai dure bătălii din primul tur de la Montreal.

Isner atacă Mastersul din Canada cu opt victorii consecutive în minimum de seturi și două turnee câștigate în luna iulie, Newport (iarbă) și Atlanta (hard outdoor), deci dubii despre capacitatea sa de a-și face jocul nu prea sunt. Del Po a pierdut strâns cu Nishikori la Washington, dar și el a arătat un nivel care să merite încrederea că nu va ceda foarte ușor pe propriul serviciu în primul set.

Înscrie-te pe grupul de pe Facebook ”Pariuri inteligente și profitabile” AICI și implică-te în cele mai productive discuții despre pariuri. Organizăm periodic și concursuri în urma cărora poți câștiga premii atractive!

Dă Like paginii noastre de Facebook AICI și fii la curent cu ultimele postări câștigătoare.

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.