Ponturile Zilei: 8 analize și ponturi la cote medii 2.08!

0

Ponturile Zilei recomandate în acest articol sunt meciuri atent analizate de către tipsterii și colaboratorii noștri, pe care vi le recomandăm în regim de pariere SINGLE.

Staking-ul recomandat are la bază și un confidence-rate acordat fiecărei selecții în parte, iar plasarea mizelor în funcție de steluțele acordate este exemplificată foarte simplu AICI

[thrive_2step id=’12174′]Vrei ponturi GRATUITE direct la tine pe mail? E simplu! CLICK AICI[/thrive_2step]

VEZI AICI PARIUL DE COTĂ 7.00 AL ZILEI!

TARASPORTCOMPETIȚIEMECIPREDICȚIECOTASTAKINGBOOKMAKERSTATUS
 Statele Unite Tenis ATP Cincinnati R. Harrison – Muller over 23.5 game-uri 1.98  888SPORT–1000 Ron Bonus Da
 Statele Unite Tenis ATP CincinnatiC. Harrison  vs. Smith 1 2.00  BETFAIR–450 Ron Bonus Nu
 Uniunea Europeana Tenis WTA Toronto Svitolina  vs. Wozniacki Svitolina -1.5 game-uri 1.85  SPORTINGBET–700 Ron Bonus Da
 Uniunea Europeana Handbal CM U19 Egipt vs. Bahrain mai multe goluri în rep 2 1.75  SPORTINGBET–700 Ron Bonus Da
 Franta Fotbal Ligue 1 Strasbourg vs. Lille 2 2.14  BETFAIR–450 Ron Bonus Nu
 Anglia Fotbal Premier League Man. Utd vs. West Ham ambele marchează 2.10  FORTUNA:–300 Ron Bonus Nu
 Turcia Fotbal SuperLiga Besiktas vs. Antalyaspor 1 & ambele înscriu 2.90  FORTUNA:–300 Ron Bonus Nu
 Portugalia Fotbal Primeira Liga Tondela vs. FC Porto Porto câștigă la 0 1.90  SPORTINGBET–700 Ron Bonus Da
COTA MEDIE: 2.08PROFIT: -0.66

 

Participă GRATUIT la concursul lunii August! Te așteaptă un Sony Playstation 4 și sute de premii GARANTATE! Click AICI pentru înscriere!

R. Harrison – Muller 

Unul dintre meciurile tari din primul tur de la Cincinnati e cel dintre americanul Harrison și luxemburghezul Muller, doi jucători buni pe hard.

Finalist la Atlanta, Harrison a pierdut, apoi, cu Baghdatis și Bautista-Agut, dar a arătat, totuși, un nivel decent, care să-i permită să stea aproape de un adversar ceva mai bine cotat. Teoretic, Muller e favoritul meciului, dar nu a arătat în sezonul de hard forma fabuloasă de pe iarbă, nivelul lui scăzând puțin. Serviciul e o armă care-i va ajuta pe amândoi, iar seturile au șanse bune să fie lungi.

C. Harrison vs. Smith

Întors în circuit în acest an, după o perioadă foarte lungă în care nu a putut juca din cauza accidentărilor, Christian Harrison urcă în clasament de luni bune, iar nivelul său a crescut treptat în ultimele luni. Semifinalist la challenger-ul de la Bimghamton, el a pierdut foarte greu în calificările de la Montreal, iar în primul tur de calificări de la Cincinnati a reușit să-l elimine pe experimentatul francez Julien Benneteau.

Duminică, în fața sa va sta australianul Jon-Patrick Smith, un jucător care nu a legat niciodată victorii în ATP, dar care l-a eliminat, sâmbătă, pe canadianul Pospisil. Harrison e tenismenul cu potențial mai mare, e mai constant și mai dispus la efort, iar urcușul continuu în care se află ne dă încrederea că va învinge un oponent accesibil.

Svitolina  vs. Wozniacki

Turneul feminin de la Toronto nu putea avea o finală mai potrivită decât cea dintre Wozniacki și Svitolina, jucătoarele care au impresionat și au trecut fără probleme peste adversare foarte bune care le-au ieșit în cale.

Deși forma excepțională a ambelor ar trebui să recomande precauție, credem că ucraineanca Svitolina are prima șansă și va reuși să câștige. În primul rând, încrederea ei e pe cele mai înalte culmi după trei victorii la jucătoare de top 10 – Venus Williams, Muguruza și Halep -, iar faptul că a învins-o pe Wozniacki în ambele meciuri directe, tot pe hard, nu e întâmplător. Ambele pun preț pe defensivă, deplasare foarte bună în teren și constanță în lovituri, dar Svitolina e cea care poate face diferența prin partea ofensivă a jocului, unde are un avantaj considerabil.

Egipt vs. Bahrain

Alegem și pentru astăzi un pariu mai puțin convențional, dar cu șanse bune de reușită de la Campionatul Mondial de Handbal masculin u19 din Georgia la partida dintre Egipt și Bahrain. Cele două echipe s-au descurcat mai mult decât onorabil până acum în competiție obținând victorii de răsunet in fața unor adversari considerați mult mai puternici. Astfel, inaintea ultimei etape din faza grupelor Egiptul are 3 puncte după o victorie cu Suedia și un egal cu Danemarca, în timp ce Bahrainul are două puncte după o victorie contra echipei daneze. Ambele păstrează șanse de calificare în playoff și în acest context cred că vom vedea un meci foarte tare. Fiind un meci decisiv,  echipele vor începe mai timorat și vor pune accent pe defensivă,acest lucru schimbându-se pe parcurs în funcție de evoluția scorului. Egiptul are echipa mai puternică și cel mai probabil va învinge, însă pronosticul nostru merge pe faptul că se vor marca mai multe goluri în a doua repriză, lucru des întâlnit în partidele cu miză.

Strasbourg vs. Lille

Misiune grea pentru nou-promovata Strasbourg, după ce în prima etapă a fost căpăcită la Lyon cu 4-0. Azi primesc vizita unei echipe care a debutat perfect, administrând un 3-0 categoric lui Nantes. Trupa lui Bielsa pare una din favoritele la TOP 6 în acest sezon și tind să le acord încrederea necesară pentru îndeplinirea obiectivului!

Manchester United vs. West Ham

Subiectul zilei la acest meci va fi, cu siguranță, reîntoarcerea lui Chicharito pe Old Trafford, de această dată în calitate de adversar, acesta îmbrăcând tricoul lui West Ham. Ciocănarii au fost ca un ghimpe în coasta diavolilor în ultimul timp, iar în 5 din ultimele 6 partide directe au existat goluri în ambele porți.

Besiktas vs. Antalyaspor

Problemele din defensiva campioanei s-au văzut în meciul de supercupă, iar azi, în prima etapă, vor primi vizita lui Antalyaspor, echipă care a reușit să termine sezonul pe un onorabil loc 5. Samuel Etoo este omul de gol al oaspeților, iar azi va avea de înfruntat o defensivă cu achiziții galactice, Pepe fiind anunțat titular.

Tondela vs. FC Porto

Tondela nu mai poate fi considerată o echipă slabă, iar anul trecut au reușit să pună capăt șirului victorios al lui FC Porto cu un 0-0 pe propriul teren. Porto a început bine campionatul, cu un 4-0 împotriva lui Estoril, dar astăzi nu le va fi chiar așa de ușor. Anul trecut, Porto a terminat fără gol primit în 9 din cele 10 meciuri disputate împotriva ultimelor 5 clasate!

Înscrie-te pe grupul de pe Facebook ”Pariuri inteligente și profitabile” AICI și implică-te în cele mai productive discuții despre pariuri. Organizăm periodic și concursuri în urma cărora poți câștiga premii atractive!

Dă Like paginii noastre de Facebook AICI și fii la curent cu ultimele postări câștigătoare.

 

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.