Biletul Zilei: mizăm pe două favorite pentru luni

0

Deschidem săptămâna cu un combo format din două meciuri cu șanse bune de câștig, unde mizăm pe două favorite clare. Varianta de ieri a fost la un gol distanță de a fi câștigată, dar este adevărat că am forțat linia de handicap pentru o valoare mult mai mare a cotei finale.

În grupul secret de pe facebook am avut parte de 2 pariuri și ambele au fost câștigătoare, iar rezultatele obținute până acum sunt excelente. Vă aștept în grup, vă puteți înscrie GRATUIT!

ÎNSCRIE-TE ÎN GRUPUL SECRET

Valerenga are o linie decentă de clasament pe propriul teren, cu 4 victorii, 3 egaluri și o singură înfrângere, timp în care au marcat de 12 ori și au primit doar 6 goluri. Azi vor primi vizita lui Tromso, echipă favorită la retrogradare, care vine după 4 înfrângeri consecutive în deplasare și care, în prezent, ocupă ultimul loc. Meciul din tur a fost câștigat cu 4-2 de gazdele de azi. De altfel, Valergenga s-a impus în 7 din ultimele 8 partide directe!

Benfica are probleme de lot, mai mulți jucători fiind accidentați, printre care Mitroglu, Zivkovic sau Carillo. Azi se deplasează la Chaves, echipă care în prima etapă a dat dovadă că este predispusă la greșeli impardonabile în defensivă, fiind învinsă cu 3-2 la Guimaraes. Benfica s-a impus lejer cu 3-1 în fața lui Braga și a mai avut multe ocazii. Jonas și Seferovic vor juca în atac și nu vedem loc de surprize aici. Chaves este fără victorie de 8 meciuri în Primeira Liga, iar în ultimele 5 meciuri au primit minim 2 goluri.

Participă GRATUIT la concursul lunii August! Te așteaptă un Sony Playstation 4 și sute de premii GARANTATE! Click AICI pentru înscriere!

TARASPORTCOMPETIȚIEEVENIMENTPREDICȚIECOTAREZULTATSTATUS
 Norvegia Fotbal Eliteserien Valerenga vs. Tromso 1 1.65 0-0 Nu
 Portugalia Fotbal Primeira Liga Chaves vs. Benfica 2 1.40 0-1 Da
COTĂ FINALĂ: 2.31 la SPORTINGBET–700 Ron BonusMIZĂ:  Nu

 

Înscrie-te pe grupul de pe Facebook ”Pariuri inteligente și profitabile” AICI și implică-te în cele mai productive discuții despre pariuri. Organizăm periodic și concursuri în urma cărora poți câștiga premii atractive!

Dă Like paginii noastre de Facebook AICI și fii la curent cu ultimele postări câștigătoare.

 

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.