Ponturile Zilei: Selecții cu cote atractive pentru prima zi a săptămânii!

0

Ponturile Zilei recomandate în acest articol sunt meciuri atent analizate de către tipsterii și colaboratorii noștri, pe care vi le recomandăm în regim de pariere SINGLE.

Staking-ul recomandat are la bază și un confidence-rate acordat fiecărei selecții în parte, iar plasarea mizelor în funcție de steluțele acordate este exemplificată foarte simplu AICI

[thrive_2step id=’12174′]Vrei ponturi GRATUITE direct la tine pe mail? E simplu! CLICK AICI[/thrive_2step]

Participă GRATUIT la concursul lunii August! Te așteaptă un Sony Playstation 4 și sute de premii GARANTATE! Click AICI pentru înscriere!

TARASPORTCOMPETIȚIEMECIPREDICȚIECOTASTAKINGBOOKMAKERSTATUS
 Turcia Fotbal Super Lig Galatasaray vs. Kayserispor Ambele marchează și peste 2.5 goluri 1.85  888SPORT–1000 Ron Bonus Da
 Statele Unite Tenis ATP Cincinnati Karlovic vs. Vesely Peste 10.5 game-uri în primul set 1.85  BETFAIR–450 Ron Bonus Nu
 Statele Unite Tenis ATP Cincinnati Tiafoe vs. Marterer Peste 22.5 game-uri 1.75  NETBET–1500 Ron Bonus Nu
 Statele Unite Tenis WTA Cincinnati Dodin vs. Bertens Bertens -3.5 game-uri 1.82  SPORTINGBET–700 Ron Bonus Da
 Uniunea Europeana Handbal Campionatul Mondial Under 19 Georgia vs. Chile Sub 59.5 goluri 1.85  FORTUNA:–300 Ron Bonus Da
COTA MEDIE: 1.82PROFIT: +1.56

 

AFLĂ CUM POȚI INTRA ÎN GRUPUL SECRET AL LUI CĂTĂLIN MIHALACHE PENTRU A AVEA ACCES LA TOATE PARIURILE SALE!

Galatasaray vs. Kayserispor, Super Lig

Șumudică, Lung și Săpunaru au un debut cum nu se poate mai greu în noul sezon: o deplasare la Istanbul, pe terenul Galatei.

Totuși, Kayserispor poate avea o șansă dacă ne gândim la evoluțiile din pregătire, unde a reușit un 2-2 cu Udinese și a trecut cu 4-2 de Hannover. Galata a disputat deja două meciuri oficiale în acest sezon și a dezamăgit, părăsind Europa League încă din al doilea tur preliminar (0-2 și 1-1 cu Ostersunds).

În sezonul trecut, Galata a avut probleme foarte mari cu Kayserispor. Actuala echipă antrenată de Șumudică a câștigat la Istanbul, 2-1, iar celălalt meci s-a terminat la egalitate, 1-1.

Karlovic vs. Vesely, ATP Cincinnati

Uriașul croat Ivo Karlovic se află într-o formă proastă, iar în cazul lui asta se traduce prin faptul că pierde tiebreak-urile pe care le joacă. Așa s-a întâmplat la Wimbledon și Newport, la fel a fost cazul și la Los Cabos, iar un scenariu nu cu mult diferit ar putea avea loc și la Cincinnati, în meciul cu Vesely.

Cum serviciul lui Karlovic rămâne intangibil și în perioadele proaste și cum în două din trei meciuri directe au jucat tiebreak în primul set, credem că la fel vor sta lucrurile și luni.

Tiafoe vs. Marterer, ATP Cincinnati

Pentru americanul Francis Tiafoe a devenit o obișnuință să joace tiebreak-uri și meciuri de trei seturi, iar constanța cu care o face e de luat în seama în ideea unui pariu bun pe meciul său din primul tur de la Cincinnati, contra neamțului Marterer.

La fel ca Tiafoe, Marterer e jucător de forță, care se bazează pe serviciu și pe forehand și nu excelează atunci când vine vorba de jocul la retur sau defensivă. Având în vedere apetitul lui Tiafoe pentru meciuri lungi și echilibrate (a jucat șapte tiebreak-uri și trei seturi în șase dintre ultimele șapte meciuri) și stilul de joc al lui Marterer, ideea unui over apare logic.

Dodin vs. Bertens, WTA Cincinnati

La capătul unui sezon foarte bun pe zgură, olandeza Kiki Bertens își începe aventura pe cimentul nord-american în primul tur de la Cincinnati, unde pornește ca favorită în fața franțuzoaicei Oceane Dodin.

Spre deosebire de Bertens, care nu a mai jucat de luni bune pe hard, Dodin a participat la Washington, unde s-a oprit în semifinale, apoi s-a retras din meciul cu Barty, de la Toronto. Logica aparentă ar spune că Dodin e un outsider de luat în seamă, dar adevărul e că Bertens e jucătoarea mai bună, care s-a obișnuit să joace mai mult timp constant bine la un nivel ridica. Mergem cu perioada bună a olandezei.

Georgia vs. Chile, Campionatul Mondial Under 19

Astăzi se desfășoară ultimele partide din faza grupelor la Campionatul Mondial de Handbal masculin under 19 și avem parte de o mulțime de partide interesante care vor consfinții clasamentele finale și echipele calificate în play off. Meciul ales de noi este cel contând pentru grupa D, între Georgia și Chile.

Gazda competiției s-a descurcat mai bine decât se așteptau majoritatea specialiștilor si au reușit să câștige partida de debut cu Algeria, victorie care le ține aprinse și acum șansele de calificare. În rest au fost înfrângeri asteptate cu Japonia, Islanda și Germania însă georgienii au impresionat prin determinare și dăruire. De cealaltă parte, Chile a pierdut și partida cu Algeria 32-33 după ce a condus aproape tot meciul, în celelalte jocuri ne putând să țină pasul cu adversarele. Jocurile rezultatelor ii poate califica însă pe chilieni în play off chiar si așa, în cazul unei victorii cu Georgia la mai mult de 4 goluri, urmând să ocupe primul loc în clasamentul în trei Chile-Georgia-Algeria.

Cred că miza partidei își va spune cuvântul și jucătorii vor fi ceva mai atenți în defensivă decât in restul meciurilor. Ambele echipe au carențe mari în atac și oboseala după 5 meciuri în 7 zile cred că își va spune cuvântul. Prevăd un meci asemănător celui dintre Georgia și Algeria, cu gazdele apărându-se agresiv, iar pronosticul merge către o partidă cu mai puțin de 59 de goluri.

Înscrie-te pe grupul de pe Facebook ”Pariuri inteligente și profitabile” AICI și implică-te în cele mai productive discuții despre pariuri. Organizăm periodic și concursuri în urma cărora poți câștiga premii atractive!

Dă Like paginii noastre de Facebook AICI și fii la curent cu ultimele postări câștigătoare.

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.