Ponturile Zilei: Cele mai bune selecții din Europa League, baschet și tenis, la cotă medie 1.77!

0

Ponturile Zilei recomandate în acest articol sunt meciuri atent analizate de către tipsterii și colaboratorii noștri, pe care vi le recomandăm în regim de pariere SINGLE.

Staking-ul recomandat are la bază și un confidence-rate acordat fiecărei selecții în parte, iar plasarea mizelor în funcție de steluțele acordate este exemplificată foarte simplu AICI

[thrive_2step id=’12174′]Vrei ponturi GRATUITE direct la tine pe mail? E simplu! CLICK AICI[/thrive_2step]

Participă GRATUIT la concursul lunii August! Te așteaptă un Sony Playstation 4 și sute de premii GARANTATE! Click AICI pentru înscriere!

 

TARASPORTCOMPETIȚIEMECIPREDICȚIECOTASTAKINGBOOKMAKERSTATUS
 Statele Unite Tenis US Open Gojowczyk vs. Opelka Peste 24.5 game-uri 1.80  BETFAIR–450 Ron Bonus Nu
 Statele Unite Tenis ATP Winston Salem Johnson vs. Edmund Peste 22.5 game-uri 1.77  888SPORT–1000 Ron Bonus Da
 Statele Unite Tenis WTA New Haven Mertens vs. Zhang 1 1.73  NETBET–1500 Ron Bonus Da
 Uniunea Europeana Fotbal Europa League Marseille vs. Domzale Marseille câștigă la 0 1.85  SPORTINGBET–700 Ron Bonus Da
 Uniunea Europeana Fotbal Europa League Sheriff vs. Legia Legia merge mai departe 1.60  UNIBET–250 Ron Bonus Nu
 Uniunea Europeana Fotbal Europa League Zenit vs. Utrecht Zenit merge mai departe 1.85  FORTUNA:–300 Ron Bonus Da
 Uniunea Europeana Fotbal Europa League AEK Atena vs. Club Brugge Brugge merge mai departe 1.72  ADMIRAL–800 Ron BONUS Nu
 Uniunea Europeana Fotbal Europa League Rosenborg vs. Ajax 2 1.95  BETFAIR–450 Ron Bonus Nu
 Uniunea Europeana Baschet Amical Grecia vs. Italia Grecia -7.5 puncte 1.80  BETFAIR–450 Ron Bonus Nu
COTA MEDIE: 1.77PROFIT: -1.82

 

AFLĂ CUM POȚI INTRA ÎN GRUPUL SECRET AL LUI CĂTĂLIN MIHALACHE PENTRU A AVEA ACCES LA TOATE PARIURILE SALE!

Gojowczyk vs. Opelka

Amator de seturi și meciuri lungi, americanul Reilly Opelka, deținătorul unui serviciu devastator, va da piept cu neamțul Peter Gojowczyk, tenismen cu reale calități pentru jocul pe hard, în turul al doilea al calificărilor de la US Open.

În prima rundă, Opelka a jucat două tiebreak-uri într-un meci de trei seturi cu Sarkissian, în timp ce Gojowczyk a jucat un tiebreak într-o partidă de trei manșe cu Milojevic. E, așadar, un pattern al celor doi, care au obiceiul de a prelungi seturile și meciurile pe care le joacă. În 2017, la Indian Wells, pe o suprafață aproape identică, au jucat trei seturi, iar, cum amândoi au capacitatea de a rezolva rapid game-urile de serviciu, e de așteptat ca linia de over să fie depășită și de această dată.

Johnson vs. Edmund

Într-un turneu, Winston-Salem, la care a reușit deja cinci victorii, două în calificări și trei pe tablou, britanicul Kyle Edmund se va duela cu americanul Steve Johnson pentru un loc în sferturi.

Dacă despre forma lui Edmund la această competiție nu ar trebui să vorbim, cele cinci victorii stând mărturie, trebuie spus că și Johnson a jucat foarte bine și i-a depășit în minimum de seturi pe Lu și Berlocq. La capitolul serviciu, ambii stau foarte, foarte bine, iar diferența apare la jocul din câmp. Dacă Edmund e capabil să lovească puternic de pe ambele părți, Johnson are în reverul cu o mână, pe care-l lovește aproape exclusiv slice, o slăbiciune de speculat. Chiar și așa, șansele ca break-urile să apară ușor sunt foarte mici, pentru că niciunul nu rupe norii la serviciu.

Mertens vs. Zhang

Belgianca Elise Mertens se transformă într-o jucătoare redutabilă când prinde o formă sportivă foarte bună, iar la New Haven se află într-un moment în care puține adversare îi pot sta în cale. Venită din calificări, ea a strâns cinci victorii la jucătoare bune sau foarte bune – Puig, Krunic, Vikhlyantseva, Bertens și Kasatkina -, iar astăzi va juca cu Saisai Zhang pentru un loc în semifinale.

Constantă din spatele terenului, dar cu o doză de agresivitate care-i permite să găsească ușor echilibrul, Mertens are un joc plăcut de urmărit, iar în momentul în care se prezintă la capacitate maximă e greu de bătut. E adevărat că Zhang a învins-o pe Kvitova, apoi a confirmat succesul cu Linette, dar Mertens trece printr-o formă prea bună, care merită speculată din plin.

Marseille vs. Domzale

Cu atâtea nume sonore în echipă, Marseille nu ar trebui să aibă emoții în returul cu Domzale, ultimul pas până în grupele Europa League. Francezii au avut oarecare probleme în prima repriză de săptămâna trecută, însă au practicat un joc mai solid în partea a doua și vin cu un 1-1 din Slovenia.

Domzale n-a avut niciodată un parcurs european impresionant și de fiecare dată a pierdut în fața echipelor superioare valoric pe teren străin, printre care și Astra în 2013, și doar o singură dată a marcat într-o deplasare, 1-3 la Split.

Sheriff vs. Legia

Una din marile surprize din prima manșă a avut loc la Varșovia, unde Sheriff a scos o remiză pe final de meci, 1-1, A fost un meci dominat de polonezi, în care au primit gol la singurul șut pe poartă, astfel că astăzi ar trebui să avem o campioană a Poloniei la fel de ofensivă.

Magiera a menajat o parte din titulari în victoria de la Plock, semn că pune bază pe Europa League și Legia își dorește calificarea în grupele competiției.

Zenit vs. Utrecht

Obișnuită cu aerul tare din Liga Campionilor, Zenit trebuie să se mulțumească în acest sezon doar cu Europa League. Rușii au o misiune dificilă după înfrângerea din Olanda, 0-1, dar șansele la calificare nu s-au pierdut.

Un gol semnat de Utrecht în această deplasare ar însemna enorm în ecuația calificării, dar pot olandezii să înscrie? Zenit nu a primit gol pe teren propriu într-un singur meci, chiar ultimul, 4-0 cu Akhmat Grozny, iar Utrecht nu pare formația care să înscrie prea mult în deplasare, având un bilanț negativ în acest sens în Europa: 9 meciuri fără gol marcat din ultimele 17!

AEK Atena vs. Club Brugge

Neșansa de la tragerea la sorți a făcut ca AEK Atena și Club Brugge, două formații venite din Liga Campionilor, să se afle față în față în play-off-ul Europa League. Cele două formații pleacă de la 0-0, un rezultat care o avantajează pe vicecampioana Belgiei.

AEK Atena a disputat trei meciuri în Europa în acest sezon și încă n-a găsit drumul către gol. Misiunea de astăzi e cu atât mai grea cu cât Marko Livaja este suspendat, iar alți patru jucători sunt incerți.

Brugge are potențial ofensiv și în cazul unui gol marcat la Atena, soarta calificării ar putea fi rezolvat. Belgienii au avantajul că au disputat mai multe meciuri decât AEK, un aspect ce poate fi decisiv.

Rosenborg vs. Ajax

E un rezultat nedrept acel 1-0 din tur, pentru că Ajax a dominat meciul, chiar dacă după ce a primit gol nu a mai avut luciditate în ultimii 30 de metri. Pentru olandezi ar fi o mare dezamăgire să rateze calificarea în grupe, după ce în sezonul trecut a disputat finala competiției.

Iar Ajax are potențialul de a întoarce rezultatul de la Amsterdam, chiar dacă adversarul pare și el puternic. Norvegienii au avut totuși probleme cu Dundalk în Liga Campionilor, iar apoi nu au înscris în două meciuri cu Celtic. Defensiva lor poate ceda, așa cum o face deseori în campionat, iar Ajax poate prinde aripi în cazul în care marchează prima.

Grecia vs. Italia

Cu mai puțin de o lună înainte de debutul Eurobasket care va fi găzduit de Cluj Napoca, echipele își definitivează loturile și sistemele de joc prin partide amicale. Cea mai tare partidă a zilei pune față în față două echipe cu pretenții Grecia și Italia, care se întâlnesc în trofeul Acropolis. Grecia este una dintre favoritele turneului final care se apropie, beneficiind de o generație de excepție cu Mantzaris,

Antetokounmpo sau Papagiannis în prim plan. În amicale grecii s-au descurcat acceptabil, pierzând însă surprinzător cu Georgia și destul de drastic cu Serbia. De cealaltă parte, Italia a pierdut toate partidele amicale disputate cu Serbia, Franța și Belgia. Lucrurile nu arată foarte bine pentru echipa antrenată de Messina care a terminat precedentul turneu pe locul 6. Grecia joacă foarte bine în fața propriilor fani și cred că vor să plece cu un moral ridicat în drumul spre Eurobasket. O victorie la minim 8 puncte diferență este destul de plauzibilă.

Înscrie-te pe grupul de pe Facebook ”Pariuri inteligente și profitabile” AICI și implică-te în cele mai productive discuții despre pariuri. Organizăm periodic și concursuri în urma cărora poți câștiga premii atractive!

Dă Like paginii noastre de Facebook AICI și fii la curent cu ultimele postări câștigătoare.

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.