Mayweather vs. McGregor: ei împart pumni, noi…pariuri!

0

Duminică noaptea vom avea parte de lupta secolului în box, un eveniment în jurul căruia s-au plasat deja milioane de pariuri, iar ele nu vor conteni să curgă până când meciul nu va auzi gongul final.

Ideea de competiție care are la bază lupta dintre doi adversari, a fost întotdeauna, încă din cele mai vechi timpuri, izvorul ideilor de pariere pe unul din cei doi combatanți. Lucrurile au ajuns la un alt nivel azi, iar noi vom încerca să profităm de acest meci gigant cu unele oferte puse la dispoziție de casele de pariuri.

FORTUNA, sponsorul oficial al echipei naționale de fotbal al României, oferă DOAR JUCĂTORILOR NOI, care își deschid un cont DOAR PRIN BUTONUL DE MAI JOS, un freebet de 100 de Lei, pe lâgă cei 300 de Lei pe care îi primesc bonus pentru asigurarea primului pariu. În total, toți cei care se înregistrează PRIN BUTONUL DE MAI JOS până la începerea meciului, vor primi 400 de Lei din partea FORTUNA!

DESCHIDE CONT LA FORTUNA ȘI IA 400 DE LEI

O altă promoție excelentă pe care doresc să v-o aduc la cunoștință este cea oferită de colosul britanic, BETFAIR! Toți jucătorii care își deschid un cont nou DOAR PRIN BUTONUL DE MAI JOS, pot paria pe cota 4.00 în loc de 1.22 pe victoria lui Mayweather și pe cota 15.00 în loc de 4.50 pe victoria irlandezului McGregor! În plus, primești și un bonus de până la 100 de Euro la înregistrare!

PARIAZĂ AICI LA COTE MĂRITE!

Participă GRATUIT la concursul lunii August! Te așteaptă un Sony Playstation 4 și sute de premii GARANTATE! Click AICI pentru înscriere!

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.