Biletele challenge de la Mihalache: cota 9.40 și 7.50 pentru joi

0

Dragilor, mulțumesc pentru mesaje, văd că vă place să câștigați la pariuri 🙂 Cui nu-i place? E drept că cele 2 bilete câștigate la cote de 7 și 8 două zile la rând au atras privirile multora, dar recomandarea mea este în permanență accea de a limita mizele, deoarece sunt niște bilete de tip challenge!

Haideți să vedem ce propuneri am primit pentru azi! Este vorba de două bilete de tip challenge:

Primul bilet trebuie să conțină un solist pe gazde, un solist pe oaspeți și un meci terminat la egalitate!

Biletul doi trebuie să conțină 4 meciuri: un meci de over 2.5, un meci de Under 2.5, un meci cu ambele marchează și un meci cu NU marchează ambele echipe în meci!

Așdar, avem 2 bilete, primul de cota 9.40 și cel de-al doilea la cota 7.50! Pe grupul secret COTA2.ro am mai postat 6 pariuri pentru azi (ieri am avut 5/5 WIN). Vă aștept pe grup pe câți mai mulți, luna asta am înregistrat profituri decente! Înscrierea este GRATUITĂ, și veți primi pariurile și pe email!

ÎNSCRIE-TE GRATUIT ÎN GRUPUL SECRET COTA2.RO

IMPORTANT: Dacă nu puteți vizualiza imaginea biletelor de mai jos, trebuie să dezactivați Ad-Blocker din varianta desktop!

Participă GRATUIT la concursul lunii August! Te așteaptă un Sony Playstation 4 și sute de premii GARANTATE! Click AICI pentru înscriere!

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.