Ponturile Zilei: 5 analize din 3 sporturi pentru miercuri

0

Ponturile Zilei recomandate în acest articol sunt meciuri atent analizate de către tipsterii și colaboratorii noștri, pe care vi le recomandăm în regim de pariere SINGLE.

Staking-ul recomandat are la bază și un confidence-rate acordat fiecărei selecții în parte, iar plasarea mizelor în funcție de steluțele acordate este exemplificată foarte simplu AICI

[thrive_2step id=’12174′]Vrei ponturi GRATUITE direct la tine pe mail? E simplu! CLICK AICI[/thrive_2step]

AFLĂ CUM POȚI INTRA ÎN GRUPUL SECRET AL LUI CĂTĂLIN MIHALACHE PENTRU A AVEA ACCES LA TOATE PARIURILE SALE!

TARASPORTCOMPETIȚIEMECIPREDICȚIECOTASTAKINGBOOKMAKERSTATUS
 Statele Unite Tenis ATP US OenNadal vs. Rublev over 30.5 game-uri 1.82  SPORTINGBET–700 Ron Bonus Nu
 Statele Unite Tenis ATP US Open Federer vs. Del Potro over 3.5 seturi 1.86  888SPORT–1000 Ron Bonus Da
 Statele Unite Tenis WTA US Open Pliskovs vs. Vandeweghe over 21.5 game-uri 1.97  SPORTINGBET–700 Ron Bonus Da
 Uniunea Europeana Baschet Eurobasket Grecia vs. Polonia Grecia -3.5 1.75  888SPORT–1000 Ron BonusDa
 Romania Handbal Liga Nationala Slobozia vs. CSM Bucuresti CSM Buc over 16.5 goluri în prima repriză 1.85  SUPERBET – 250 Ron Bonus Da
COTA MEDIE: 1.85PROFIT: +8.04

 

Nadal – Rublev 

Chiar dacă se află la primul sfert de finală al carierei în turneele de Mare Șlem, rusul Andrey Rublev are destule argumente pentru a face un meci bun în fața spaniolului Rafa NAdal, considerat favorit la câștigarea competiției de la New York.

De-a lungul unui parcurs excelent, Rublev i-a eliminat pe Bedene, Dimitrov, Dzumhur și Goffin și a pierdut un singur set, iar rezultatele nu au fost întâmplătoare, la ce formă bună a arătat. Nadal, în schimb, nu a fost testat cu adevărat serios la acest turneu, dar, cum a pierdut seturi cu Daniel și Leo Mayer, e de așteptat să nu închidă mult mai repede un meci contra unui adversar aflat în cel mai bun moment al carierei.

Federer – Del Potro

Argentinianul Juan Martin del Potro a reușit să revină de la 0-2 la seturi în meciul cu Dominic Thiem, a câștigat dramatic și și-a asigurat locul în sferturile de la US Open, unde-l va înfrunta pe elvețianul Roger Federer în reeditarea finalei memorabile din 2009.

Federer a început mai greu turneul și a câștigat în cinci seturi cu Tiafoe și Youzhny, dar apoi a pus lucrurile în ordine și nu a mai cedat vreo manșă cu Kohlschreiber și Lopez, ridicându-și nivelul de joc. Del Potro, în schimb, a parcurs drumul invers, a început cu trei victorii lejere și a trecut printr-un thriller cu Thiem, dar lucrurile arătate de argentinian în confruntarea din optimi sunt încurajatoare. Federer are 16-5 în meciurile directe, dar în multe dintre ele Delpo a pus probleme și a câștigat set, iar un scenariu cu minimum patru manșe pare chiar foarte posibil.

Pliskova – Vandeweghe 

Faptul că americanca Coco Vandeweghe și-a pierdut o singură dată serviciul în meciul cu Safarova, din optimi, spune multe despre nivelul la care se află încrederea sa înaintea partidei cu liderul mondial, Karolina Pliskova.

Cehoaica a alternat meciurile ușoare, cu Zheng și Brady, cu cele foarte dificile, cu Zhang și Gibbs, și nu a fost chiar cea mai constantă jucătoare de la acest turneu. Cu motivația menținerii pe primul loc mondial, Pliskova pare jucătoarea de bătut la New York, dar Vandeweghe e genul de adversar incomod pentru faza sferturilor. Americanca servește fabulos, în trei din patru meciuri directe s-a jucat tiebreak în primul set, deci echilibrul ar trebui să fie cuvântul de ordine și azi.

POLONIA vs. GRECIA

Polonia și Grecia se întâlnesc astăzi într-un meci decisiv pentru calificarea în play offul Eurobasket 2017, cele două echipe fiind la egalitate de puncte înaintea ultimei partide. Pentru greci ar fi un eșec răsunător să nu se califice dintr-o grupă relativ ușoară, în condițiile în care beneficiază de aportul unor jucători de clasă mondială, cum sunt Papagiannis, Antetokounmpo sau Sloukas. Grecia a dezamăgit crunt, având o singură victorie, cu Islanda, însă de data aceasta stau la mâna lor pentru a obține calificarea. De cealaltă parte, Polonia nu si-a propus foarte multe pentru acest turneu, însă a avut o evoluție destul de consistentă, chiar mai bună decât a adversarului de astăzi. Au pierdut greu cu Finlanda după prelungiri și cu Franța la 3 puncte, iar echipa a impresionat în special în ofensivă, marcând peste 75 de puncte în toate meciurile disputate.

Meciul este extrem de important, iar în tipul acesta de partide diferența este făcută de valoarea individuală a jucătorilor care este clar în favoarea elenilor. Grecia are jucători experimentați care sunt obișnuiți cu meciurile decisive și mizăm pe victoria lor la minim 4 puncte.

Înscrie-te pe grupul de pe Facebook ”Pariuri inteligente și profitabile” AICI și implică-te în cele mai productive discuții despre pariuri. Organizăm periodic și concursuri în urma cărora poți câștiga premii atractive!

Dă Like paginii noastre de Facebook AICI și fii la curent cu ultimele postări câștigătoare.

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.