Pariuri PREMIUM: 6 septembrie 2017

0

Salutare dragii mei, în primul rând vă mulțumesc pentru înțelegerea de care ați dat dovadă cât am lipsit. Ne apucăm de treabă și haideți să vedem ce facem în Septembrie.

Bilanțul lunii August a arătat cam așa:

  • La strategia Easy Money am înregistrat un eșec de 500 de lei, pierzând chiar de la primul pariu 🙂
  • La strategia Betty PRO™ am terminat cu un profit de +99%, practic am dublat banca de 1000 de Lei alocată strategiei

În Septembrie voi porni începând de azi 2 strategii :

  • strategia Easy Money cu 300 de Lei bankroll pe sistem All-In
  • strategia Betty PRO cu 1500 de Lei
  • pe lângă cele două strategii, voi avea și pariuri single sau combo pre-match în flat stakes pe care vi le voi împărtăși – Live-uri voi posta direct în grupul de facebook

PARIURILE ZILEI, 6 SEPTEMBRIE 2017

Pentru strategia EASY MONEY:

Nadal vs. Rublev – 1 @1.07

Miza 300 Lei Câștig Posibil 321 Lei

Pentru strategia Betty PRO

Nu voi mai explica principiile strategiei, cei care au primit accesul în grup au primit și un cadou în luna August, toolkitul 3 strategii de aur folosite de pariorii profesioniști, unde aveți explicația clară a principiilor strategiei. Cei care au obținut acces ulterior, puteți intra în posesia toolkitului prin cumpărare, sau puteți desprinde logica strategiei din zbor.

Șirul mizelor este 1-2-3-4-5-6-7-8-9-10-11-12-13-14, iar unitatea de pariere este de 7.5 lei (0.5% din bankroll)

Pentru azi voi merge pe două combo-uri deoarece orele de disputare a meciurilor ne permit aceste combinații:

  1. Cota finală 1.93 cu miza 15 unități (Superbet)

Farul Constanța vs. Unirea Slobozia (FOTBAL, Liga 3) -1X @1.33–Farul trage la promovarea în liga secundă și va avea de înfruntat o contracandidată directă. Petre Grigoraș este antrenorul Farului și are la dispoziție jucători cu experiență la nivel de cel puțin eșalon secund, precum Rafael Stănescu, Apostolache, Diakite, Al. Grigoraș. Meciul se joacă la Techirghiol, deoarece pe stadionul Farul nu funcționează alimentarea cu apă.

Danubius Galați vs. Dunărea Brăila (Handbal feminin, Liga Națională) – Galați +5.5 goluri @1.45 – Brăila este favorită certă în această partidă, dar nu va fi un meci ușor. Pe lângă avantajul propriului teren al gălățencelor, oaspetele de azi se vor confrunta cu absențe destul de importante și vor avea o bancă scurtă! Mă aștept să nu bată ușor!

2. Cota finală 1.84 cu miza 15 unități dacă primul pariu e LOST sau 16 unități dacă primul pariu e WIN (Superbet)

Granollers vs. La Rioja (handbal masculin, Spania, Liga Asobal) – over 55.5 @1.53 – două echipe care joacă în viteză, cu intercepții destul de dese și contraatacuri fulger. De obicei la meciurile lor se înscriu foarte multe goluri, iar linia de 55.5 se poate depăși ușor

Madison Keys vs. Kaya Kanepi (WTA US Open) – 1 solist @1.20 – eliminată cu tie-break în decisiv de Muguruza la Cincinatti, Madison Keys a confirmat forma bună la US Open, eliminând până acum jucătoare precum Svitolina, Vesnina, Tatjana Maria și Elise Mertens. Până acum 2 dintre semifinaliste sunt jucătoare din America, Keys are șanse mari să fie cea de-a treia, iar dacă și Coco Vandeweghe va trece de Pliskova, putem asista la un careu de ași format doar din jucătoare din țara agzdă.

Ca și pariuri flat stakes (100 de Lei) pentru azi voi miza pe următoarele:

  1. Biletul Zilei propus pentru azi pe site @2.13verifică selecțiile aici
  2. Slovenia vs. Franța (Eurobaschet) – Slovenia +5 puncte Handicap Asiatic @1.925 (la o victorie cu exact 5 puncte diferență a Franței, miza e rambursată)
  3. New York City vs. Sporting Kansas City (Fotbal MLS) – New York Handicap Asiatic 0 @1.60 (la egal se reambursează miza
  4. Nadal vs. Rublev – Nadal -2.5 seturi @1.675 (Nadal să câștige cu 3-0 la seturi)
  5. Madison Keys vs. Kaia Kanepi – Keys -5 game-uri Handicap Asiatic @1.97 (dacă M. Keys câștigă cu o diferență de exact 5 game-uri, se ramburseaază miza)

BAFTĂ TUTUROR!

 

 

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.