Ponturile Zilei: Recomandările de joi, într-un singur articol!

0

Ponturile Zilei recomandate în acest articol sunt meciuri atent analizate de către tipsterii și colaboratorii noștri, pe care vi le recomandăm în regim de pariere SINGLE.

Staking-ul recomandat are la bază și un confidence-rate acordat fiecărei selecții în parte, iar plasarea mizelor în funcție de steluțele acordate este exemplificată foarte simplu AICI

[thrive_2step id=’12174′]Vrei ponturi GRATUITE direct la tine pe mail? E simplu! CLICK AICI[/thrive_2step]

SÂMBĂTĂ E DERBY-UL CATALUNIEI! PARIAZĂ CHIAR AICI LA COTA 4.00 PE VICTORIA BARCELONEI CONTRA LUI ESPANYOL!

TARASPORTCOMPETIȚIEMECIPREDICȚIECOTASTAKINGBOOKMAKERSTATUS
 Statele Unite Tenis US Open Williams vs. Stephens 1 1.63  BETFAIR–450 Ron Bonus Nu
 Italia Tenis Challenger Genova Garcia-Lopez vs. Giannessi Peste 22.5 game-uri 1.95  NETBET–1500 Ron Bonus Nu
 Olanda Tenis Challenger Alphen Otte vs. Lestienne 2-0 2.10  SPORTINGBET–700 Ron Bonus Da
 Uniunea Europeana Baschet Eurobasket Spania vs. Ungaria Spania -17.5 puncte 1.70  888SPORT–1000 Ron Bonus Da
 Uniunea Europeana Handbal NB I Pick Szeged vs. Tatabanya Sub 50.5 goluri 1.95  FORTUNA:–300 Ron Bonus Nu
COTA MEDIE: 1.86PROFIT: -3.9

 

AFLĂ CUM POȚI INTRA ÎN GRUPUL SECRET AL LUI CĂTĂLIN MIHALACHE PENTRU A AVEA ACCES LA TOATE PARIURILE SALE!

Williams vs. Stephens

În afara nemțoaicei Julia Goerges, pe care a învins-o în trei seturi, Sloane Stephens nu a întâlnit de-a lungul parcursului excepțional de la US Open nicio altă jucătoare care să semene ca stil de joc cu Venus Williams, adversara din semifinale, iar acesta va fi doar unul dintre dezavantajele sale.

Sora mai mare a familiei Williams caută a treia finală într-un turneu de Mare Șlem în 2017, performanță fabuloasă pentru o jucătoare de 37 de ani, iar modul în care a jucat la acest turneu ne facem să credem că o va și găsi. Indiferent de stilul adversarei, Venus și-a impus jocul de forță, a servit la superlativ și a câștigat meciuri foarte grele, iar experiența sa ar trebui să-și spună cuvântul într-o semifinale care, la prima vedere, pare foarte echilibrată.

Garcia-Lopez vs. Giannessi

Jocul pe zgură nu mai are absolut niciun secret pentru Guillermo Garcia-Lopez și Alessandro Giannessi, doi dintre oamenii cu rezultate bune la nivel challenger, dar și cu multe prezențe în ATP la activ, iar confruntarea lor, din turul doi de la Genova, ar trebui să producă ceva spectacol.

Ambii vin după victorii lejere în primul tur și se numără printre favoriții la câștigarea turneului italian, iar ideea din spatele over-ului e că ambii au obiceiul de a juca meciuri foarte lungi și echilibrate când întâlnesc adversari de valoare apropiată. Linia e destul de mare, dar amândoi au nvoie de puncte în această perioadă a anului și vor da totul pentru o performanță care să-i ajute în clasament.

Otte vs. Lestienne

Din 2016, an în care Constant Lestienne îl învingea ușor pe Oscar Otte în primul tur al challengerului de la Alphen, Olanda, lucrurile s-au schimbat foarte mult și, la fix un an de la acel duel, neamțul a devenit mare favorit al meciului în care, credem noi, nu va avea multe probleme.

În 2017, LEstienne a fost nevoit să joace la nivel de futures, în timp ce Otte a strâns aproape 40 de victorii pe zgură, care l-au dus până pe locul 140 în lume, cel mai bun al carierei. Otte e zguristul complet, care se apără foarte bine, dar găsește imediat modalitatea de a ataca, e jucătorul cu mai multă încredere și cu performanțe mult mai bune în ultima vreme, așa că anticipăm un succes rapid, în minimum de seturi.

Spania vs. Ungaria 

Ultima zi din faza grupelor de la Eurobaschet, programează în sala din Cluj Napoca începând cu ora 17.15 partida dintre campioana en-titre Spania și Ungaria.

Spania a confirmat așteptările până acum și a câștigat toate partidele de o manieră destul de clară, asigurându-și locul 1 în grupă și un traseu mai ușor în drumul spre un nou titlu continental. Lotul este senzațional cu frații Gasol, frații Hernamgomez, Ricky Rubio și am putea continua la nesfârșit cu jucătorii iberici, toți de o calitate incontestabilă, jucători care au confirmat atât în NBA cât și la cele mai bune echipe europene. Ungaria și-a făcut treaba aici și beneficiind de aportul a doi jucători de clasa mondială, Hanga și Voijvoda, a reușit să învingă atât România cât și Cehia și să se califice în play off. Obiectivul a fost îndeplinit și nu cred ca ungurii pot emite pretenții la mai mult. În partidele cu echipele de top ale Europei, Ungaria nu emite pretenții, cel mai bun exemplu fiind înfrângerea de aici cu Muntenegru la 24 de puncte diferență.

Pick Szeged vs. Tatabanya

Cele mai bune echipe ale Ungariei după Veszprem, Pick Szeged și Tatabanya, se află față în față astăzi, în prima etapă a NB I. Iar misiunea vicecampioanei nu pare a fi foarte dificilă nici de data aceasta, în condițiile în care a ajuns la șase victorii consecutive în meciurile directe.

Pick a început însă mai devreme sezonul și a câștigat primele partide, cu Cegledi și Eger, 34-18 și 32-15. Tatabanya este o nucă mult mai greu de spart, o arată și ultimele rezultate directe, care s-a obișnuit să transfere vârfurile din Liga Națională masculină: Demis Grigoraș, internațional român, Adrian Sipos, unul din cei mai buni apărători, și Jakov Vrankovic, cel mai bun inter dreapta din România în ultimele trei sezoane.

Înscrie-te pe grupul de pe Facebook ”Pariuri inteligente și profitabile” AICI și implică-te în cele mai productive discuții despre pariuri. Organizăm periodic și concursuri în urma cărora poți câștiga premii atractive!

Dă Like paginii noastre de Facebook AICI și fii la curent cu ultimele postări câștigătoare.

 

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.