Ponturile Zilei: Cinci pronosticuri pentru luni, la cotă medie 1.95!

0

Ponturile Zilei recomandate în acest articol sunt meciuri atent analizate de către tipsterii și colaboratorii noștri, pe care vi le recomandăm în regim de pariere SINGLE.

Staking-ul recomandat are la bază și un confidence-rate acordat fiecărei selecții în parte, iar plasarea mizelor în funcție de steluțele acordate este exemplificată foarte simplu AICI

[thrive_2step id=’12174′]Vrei ponturi GRATUITE direct la tine pe mail? E simplu! CLICK AICI[/thrive_2step]

 

TARASPORTCOMPETIȚIEMECIPREDICȚIECOTASTAKINGBOOKMAKERSTATUS
 China Tenis ATP Beijing Darcis vs. Carreno Busta Peste 21.5 game-uri 1.81  BETFAIR–450 Ron Bonus Nu
 China Tenis WTA Beijing Pavlyuchenkova vs. Wozniacki Wozniacki -3.5 game-uri 1.80  SUPERBET – 250 LEI BONUS Da
 Statele Unite Tenis Challenger Stockton Kozlov vs. Schnur 1 1.83  888SPORT–1000 Ron Bonus Da
 Romania Fotbal Liga 1 FC Voluntari vs. Concordia 0-0 la pauză 2.60  UNIBET–250 Ron Bonus Da
 Uniunea Europeana Fotbal Preliminarii Euro U21 Armenia vs. Gibraltar Armenia câștigă la 0 1.70  FORTUNA:–300 Ron Bonus Da
COTA MEDIE:  1.95PROFIT: +6.29

 

Darcis vs. Carreno Busta

La trei săptămâni de la cel mai imprtant meci al carierei, semifinala pierdută la US Open în fața lui Kevin Anderson, spaniolul Pablo Carreno revine pe teren în circuitul asiatic, la Beijing, în fața belgianului Steve Darcis.

Pentru Darcis, aventura pe continentul galben înseamnă până acum o înfrângere cu Alex Zverev, într-un meci în care a jucat la un nivel foarte bun și doă victorii la turneul de la Beijing, în calificări. E o perioadă în care belgianul se mișcă bine, iar faptul că adversarul său va avea nevoie de o mică acomodare cu suprafața va fi în avantanjul său, dar și al over-ului.

Pavlyuchenkova vs. Wozniacki

Vecine de generație, Caroline Wozniacki și Anastasia Pavlyuchenkova s-au întâlnit de șase ori până în 2012 și o singură dată în ultimii cinci ani. În momentul în care conducea deja cu 5-1 la general, daneza fostă lideră mondial a învins săptămâna trecută, în finala de la Tokyo, scor 6-0, 7-5, iar a șasea victorie o ajută să aibă un avantaj moral în fața adversarei de azi.

Prea multe față de finala de la Tokyo n-ar trebui să se schimbe, pentru că suprafața e cam aceeași, iar jocul de anduranță al lui Wozniacki va da aceleași rezultate. Mergem pe mâna danezei pentru că, să nu uităm, are un an constant, cu șase finale și un titlu, în care victoriile la adversarele de tipul rusoaicei au venit destul de ușor.

Kozlov vs. Schnur

Tânărul american Stefan Kozlov și canadianul Brayden Schnur sunt doi jucători ieșiți din formă, dar avantajul primului pentru partida din turul de debut de la Stockton e dat de diferențele dintre stilurile de joc.

Schnur e genul de jucător periculos în momentul în care prinde o formă bună și leagă victorii, dar inconstant și neexperimentat la nivel înalt. Canadianul e ofensiv, atacă des fileul și servește bine, dar punctul lui slab e deplasarea în teren, exact capitolul de care are nevoie pentru un meci precum cel cu Kozlov. Mai tânăr, americanul a respirat aerul mai tare din tenisul mondial și e suficient de agil și de rezistent fizic pentru a găsi soluții pentru jocul adversarului.

Înscrie-te pe grupul de pe Facebook ”Pariuri inteligente și profitabile” AICI și implică-te în cele mai productive discuții despre pariuri. Organizăm periodic și concursuri în urma cărora poți câștiga premii atractive!

Dă Like paginii noastre de Facebook AICI și fii la curent cu ultimele postări câștigătoare.

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.