Bilanțul comunității pariorilor profitabili din România -Septembrie 2017

2

Salutare,

iată că s-au împlinit două luni de la înființarea comunității pariorilor profitabili, iar rezultatele nu întârzie să apară. Promovarea pe rețelele de socializare presupune riscuri în materie de audiență, însă cei care comentează fără să aibă cunoștință de cauză sunt efectiv coloana vertebrală a businessului caselor de pariuri, eternii cotizanți, fără pic de educație în domeniu!

Iată cifrele pe care le-am atins în luna Septembrie, o lună decentă, dar nu extraordinară!

4240 de Lei profit net în 30 de zile

Aceasta este suma câștigată în urma a celor 249 de pariuri plasate, iar profitul cumulat vine din 2 surse: Pariuri Live sau Pre-Match postate în grupul secret de pe facebook și Pariuri Pre-Match plasate în cadrul a 3 strategii rulate în paralel pentru membrii comunității.

Care sunt cele 3 strategii de pariere

Cele 3 strategii în cadrul cărora au fost plasate pariurile lunii Septembrie sunt:

  • Easy Money – s-a pornit de la 300 de lei, iar în urma unui strike rate de 88% s-a înregistrat un profit net de 2336 de Lei
  • Betty PRO – strategie proprie bazată pe o progresie aritmetică a mizelor – s-a înregistrat un profit de +25.4 % raportat la bankroll-ul inițial – se putea mult mai bine
  • Flat Stakes – pariuri în miză fixă, atât Pre-Match cât și LIVE – s-a înregistrat un profit de 1524 de Lei, mai exact +76% față de bankroll-ul inițial

ATENȚIE: Vorbim de un total de 249 de pariuri, o cifră concludentă!

Vrei să devii membru al comunității? E simplu! O poți face GRATUIT!

Evident, pentru a obține bani din pariuri este nevoie de resurse care implică muncă, studiu, eforturi și timp consumat atât pentru partea de documentare, cât și pentru partea de redactare. Cheltuielile redacționale nu sunt mici și orice om sănătos la cap este conștient de asta. Aici se face diferența între cei care în 5 minute concep 7 bilete de câte 14 meciuri și noi, investitorii în pariuri sportive, care putem consuma ore întregi pentru analiza unui singur meci!

Aceste cheltuieli redacționale trebuie acoperite într-un fel sau altul, absolut nimeni nu muncește pe gratis. Dar pentru a găsi variantele cele mai convenabile pentru pariorii care doresc acces în grup, am negociat cu anumite case de pariuri care au acceptat susținerea unei părți din cheltuieli! Astfel, cei care nu vor să plătească modica sumă de 60 de Lei lunar, își pot crea un cont nou de jucător la una din casele de pariuri participante la promoție și pot obține accesul GRATUIT în grup.

VEZI AICI CUM POȚI INTRA ÎN COMUNITATEA PARIORILOR PROFITABILI

Ce vei primi ca mebru al comunității noastre

  • Zilnic vei avea acces la articolul cu Pariuri Premium, articol care are conținutul blocat pentru cei care nu au dobândit încă accesul în comunitate.
  • În acest articol voi posta pariurile pe care le voi plasa în ziua respectivă, în cadrul celor 3 strategii care vor fi rulate în paralel pe parcursul unei luni calendaristice!
  • Vei avea acces la staking-plan-ul detaliat pentru fiecare strategie în parte
  • Vei avea acces la bilanțul actualizat zilnic!
  • Vei primi notificare pe email atunci când articolul a fost postat
  • Vei avea acces în grupul secret de pe facebook, acolo unde interacționez cu membrii grupului și unde plasez pariuri LIVE

Depinde de tine cum judeci situația sau ce fel de parior ești, dar ar fi bine să știi din capul locului că nu vei primi meciuri pauză-final sau bilete de cote finale 100+! Scopul meu este de a-mi asigura profit din pariuri sportive, nu de a-mi forța norocul!

 

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

2 COMENTARII

  1. Momentan câștigurile prezentate de voi sunt simple cifre pentru cei care nu pot urmări pronosticurile voastre, pentru că nu avem cum să știm dacă sunt pe bune sau nu.
    Înțeleg întreg conceptul cu pariuri single, money management și așa mai departe, dar am dubii că statisticile voastre sunt reale. Voi cumpăra premium după alt nume / mail să nu știți cine sunt, vă voi urmări zilnic ce trimiteți și voi face screenshot la tot, și dacă la final constat că statisticile prezentate pentru ”cei noi” sunt umflate, voi face plângere la ONJN, dar și la Protecția Consumatorului având ca dovadă toate acele poze. Sunt sceptic pentru că pentru cineva așa ”tare”, mă așteptam la mai mult decât un site în WordPress. dar să vedem, poate chiar sunteți corecți.

    • Îmi voi permite să fiu direct cu tine, chiar dacă vei considera că am o abordare un pic cam dură, dar mă caracterizează demnitatea și verticalitatea și sunt aspecte pe care nu le permit, iar aici includ și atitudinea ta!

      Dacă te crezi ceva mare detectiv care a descoperit o crimă, să știi că nu ești! Amenințările tale cum că vei urmări statistica „undercover” și dacă vei constata ceva suspect faci reclamație la ONJN si la protecția consumatorului sunt de tot căcatul, ești chiar patetic!

      1. Dacă plătești pentru abonament scrie foarte clar că plătești pentru a avea acces la articolele PREMIUM, nu plătești pentru un profit GARANTAT! Dacă tu crezi că există cineva în lumea asta care să îți GARANTEZE câștiguri la pariuri sportive, atunci înseamnă că încă îl aștepți pe Moș Crăciun sub brad! Deci…te-ai gândit cam cum ar suna reclamația ta la protecția consumatorului? Reclami ce? Faptul că ai citit un articol cu niște cifre și nu ai avut unde să verifici, sau ce?
      2. Reclamația la ONJN cam care ar fi? Iar pici de papagal! ONJN nu are treabă cu ce scriu eu în articolele mele, este o structură guvernamentală care are cu totul alte atribuțiuni, cum ar fi să verifice dacă actele mele în materie de licențiere sunt ok, nicidecum să verifice dacă niște cifre prezentate de mine sunt sau nu conforme cu realitatea! Nu e vorba de un bilanț al bugetului de stat ci de un bilanț al administrării unor fonduri PROPRII.
      3. Legat de wordpress…ce treabă are sula cu prefectura?

      În concluzie, ți-am prezentat niște argumente solide pentru care ai putea pica de fraier în fața oricui te-ai plânge tu…e ca și cum ai merge la poliție să reclami faptul că TU CREZI că cineva ți-a furat o pungă de pufuleți…nu exagerez!

      Iar ca să punem punct conversației și suspiciunilor tale de rahat, ghici ce?!? Te invit să consulți bilanțul actualizat zilnic pentru membrii grupului Premium și să aduni matale frumușel cifrele din toate cele 4 surse și apoi să îmi dai reply la acest mail și să mă spurci că m-ai prins cu mâța în sac! SAU, să îți ceri scuze, dacă ești gentleman și ai un pic de demnitate.

      Poți verifica bilanțul aici: https://piatadeponturi.ro/bilant-lunar/17070/bilant-pariuri-grupul-premium

      Iar, deși nu sunt nevoit să o fac, îți voi argumenta și DE CE nu am vrut să fac public bilanțul și este disponibil doar pentru membrii grupului: pentru că, după cum vei observa, acolo rulează 3 strategii în paralel, cu staking planuri diferite, explicate membrilor! Cei din exterior se vor uita ca râma la bordură la ele și efectiv nu am timp să răspund tuturor la întrebări de genul: acolo de ce ai mizat atât, iar dincolo atât? Mulțumit?

      Multă baftă îți doresc!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.