Biletul Zilei: facem 5/5 câștigătoare marți?

0

Prieteni,

iată că am ajuns la 4 bilete câștigătoare consecutiv în ultimele 4 zile și nu am de gând, sub nicio formă, să cobor ștacheta! Astăzi mizez pe două meciuri de fotbal pe care le creditez cu șanse excelente de câștig, vedeți în argumentarea de mai jos și de ce.

Avem meci în MLS între două echipe nou-promovate, dar care se află la poli opuși din punct de vedere al evoluțiilor. Atlanta United are 11 victorii și doar 2 înfrângeri în cele 15 meciuri disputate pe teren propriu, înscriind 44 de goluri și primind 14, realizând astfel o medie de 3.9 goluri per meci. Este ultimul meci înainte de pauza cauzată de activitățile internaționale, iar cei 70.000 de spectatori care umplu stadionul cu regularitate au așteptări de la atacul formidabil al favoriților.

Minnesota a bifat doar 2 victorii și 2 egaluri în cele 14 deplasări din care a plecat învinsă în 71% din cazuri. Au marcat de 17 ori și au primit 36 de goluri, iar media de 3.8 goluri per meci este un argument în plus pentru selecția noastră. Meciul tur dintre cele două s-a terminat 6-1 pentru Atlanta. Ambele echipe evoluează cu regularitate pe teren sintetic!

Cel de-al doilea meci este din National League din Anglia, unde pe Nethermoor Park, Guiseley va primi vizita lui Macclesfield. Gazdele sunt fără victorie în ultimele 8 etape, iar golgheterul echipei este mijlocașul ofensiv John Rooney, fratele celebrului Wayne Rooney, care a marcat 2 goluri. Asta spune multe despre atacul unei formații care a reușit doar 8 goluri în 13 etape. Oaspeții de la Macclesfield au 4 victorii în ultimele 5 meciuri, trec printr-o formă excelentă și sunt la doar un punct de liderul Dover.

Voi juca acest bilet la NETBET, acolo unde puteți pune mâna pe un bonus de bun venit în valoare de 1500 de Lei dacă vă creați un cont prin butonul de mai jos. În plus, din partea mea veți primi 60 de zile de acces gratuit în Grupul Premium, acolo unde am înregistrat luna trecută un profit curat de 900 de EURO!

DESCHIDE CONT NOU LA NETBET ȘI INTRĂ ÎN GRUPUL PREMIUM

[thrive_2step id=’12174′]Vrei ponturi GRATUITE direct la tine pe mail? E simplu! CLICK AICI[/thrive_2step]

TARASPORTCOMPETIȚIEEVENIMENTPREDICȚIECOTAREZULTATSTATUS
 Statele Unite Fotbal MLS Atlanta vs Minnesota 1 & over 2.5 1.60 2-3 Nu
 Anglia Fotbal National League Guiseley vs Macclesfield X2 1.33 1-2 Da
COTĂ FINALĂ: 2.13 la NETBET–1500 Ron BonusMIZĂ: Nu

Înscrie-te pe grupul de pe Facebook ”Pariuri inteligente și profitabile” AICI și implică-te în cele mai productive discuții despre pariuri. Organizăm periodic și concursuri în urma cărora poți câștiga premii atractive!

Dă Like paginii noastre de Facebook AICI și fii la curent cu ultimele postări câștigătoare.

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.