Ponturile Zilei: Început profitabil de săptămână, menținem linia!

0

Ponturile Zilei recomandate în acest articol sunt meciuri atent analizate de către tipsterii și colaboratorii noștri, pe care vi le recomandăm în regim de pariere SINGLE.

Staking-ul recomandat are la bază și un confidence-rate acordat fiecărei selecții în parte, iar plasarea mizelor în funcție de steluțele acordate este exemplificată foarte simplu AICI

[thrive_2step id=’12174′]Vrei ponturi GRATUITE direct la tine pe mail? E simplu! CLICK AICI[/thrive_2step]

 

TARASPORTCOMPETIȚIEMECIPREDICȚIECOTASTAKINGBOOKMAKERSTATUS
 China Tenis ATP Beijing Edmund vs. Zverev Peste 9.5 game-uri în primul set 1.76  BETFAIR–450 Ron Bonus Nu
 China Tenis WTA Beijing Zhang vs. Radwanska Peste 21.5 game-uri 1.80  SUPERBET – 250 LEI BONUS Da
 Brazilia Tenis Challenger Campinas Olivo vs. Londero Olivo -2.5 game-uri 1.80  NETBET–1500 Ron Bonus VOID
 Romania Handbal Liga Națională Poli Iași vs. CSM București 2 & Peste 56.5 goluri 2.25  FORTUNA:–300 Ron Bonus Nu
 Uniunea Europeana Handbal SEHA League Meshkov Brest vs. RK Nexe 1 & Peste 55.5 goluri 2.00  SPORTINGBET–700 Ron Bonus Da
COTA MEDIE: 1.92PROFIT: -0.6

 

Edmund vs. Zverev

În primul tur de la Beijing, China, pe un ciment foarte rapid, avem parte de un meci între doi jucători care servesc și lovesc mingea foarte tare, britanicul Edmund și neamțul Alex Zverev, al doilea favorit al turneului.

Zverev e jucătorul mai bun și e cotat cu prima șansă, iar pariul depinde, în mare parte, de capacitatea lui Edmund de a intra bine în meci și de a nu se lăsa intimidat de un adversar cu un clasament mult mai bun. Britanicul e însă înalt, servește bine și va obține destule puncte ușoare contra unui Zverev care nu a impresionat la Shenzen, unde a pierdut în sferturi, la Dzumhur, în minimum de seturi.

Zhang vs. Radwanska

Speranțele chinezilor într-o performață bună la turneul WTA de la Beijing stau în Shuai Zhang, a 26-a jucătoare a lumii, care vine după un turneu câștigat la Guangzhou și o înfrângere în turul secund la Wuhan, contra Karolinei Pliskova. În fața sa, marți, va sta poloneza Agnieszka Radwanska, a cărei formă de moment nu impresionează.

Radwanska a pierdut în optimi la Wuhan, după trei seturi cu Barty, apoi a învins-o destul de greu în primul tur de la Beijing pe Carina Witthoft, motiv pentru care bookmakerilor le e greu să găsească o favorită a meciului. Zhang adună victorii, stă de ceva timp în elita tenisului mondial și va avea publicul în spate, în timp ce Radwanska e jucătoarea mai experimentată.

Olivo vs. Londero

La challenger-ul brazilian de la Campninas, argentinianul Renzo Olivo se va întâlni cu o cunoștință mai veche, compatriorul Juan Ignacio Londero. Cei doi au avut, începând cu 2012, șase meciuri, iar Olivo s-a impus în cinci dintre ele, pierzându-l doar pe primul, iar statistica nu e deloc întâmplătoare.

Mai în vârstă cu un singur an decât adversarul său, Olivo are o carieră mult mai interesantă, se poate lăuda cu prezențe în circuitul ATP și cu intrarea în top 100 și e jucătorul mult mai bun. Londero, care nu a trecut niciodată de locul 186 ATP, a rămas unul dintre argentinienii care nu pot ieși din zona turneelor challenger și futures, adică exact genul de jucător cu care, în general, Olivo nu are probleme pe zgură.

Poli Iași vs. CSM București

Fără a face punct până acum, Poli Iași nu s-a descurcat neapărat rău, ci mai degrabă peste posibilitățile sale. Fără să aibă jucători obișnuiți să pună umărul la rezultate notabile, gruparea moldavă a pus probleme Călărașiului și Vasluiului, dar s-a recunoscut învinsă de fiecare dată.

CSM a dat restart prin numirea lui Vlad Caba, dar probleme de exprimare n-au dispărut. O victorie chinuit cu Timișoara, 23-21, este doar de moral și e greu de crezut că se pot schimba lucruri în doar câteva zile. Totuși, când ai în lot jucători la cel mai înalt nivel și o defensivă cu o medie de peste 31 goluri primite, ar trebui să ai un meci la discreția ta.

Meshkov Brest vs. RK Nexe

Învinsă de PSG și Veszprem, două favorite la câștigarea Ligii Campionilor, campioana Belarusului întâlnește azi pe Nexe în Liga Regională SEHA. Un meci pe care ar trebui să-l câștige fără emoții, dar trebuie să ne gândim la un aspect important: 11 meciuri oficiale susținute de Brest până acum, în toate competițiile. În aceste condiții, Serhiy Bebeshko ar putea modifica schimbări în lot, în condițiile în care are la dispoziție 28 de jucători doar la prima echipă.

Urmărind statistica, meciurile dintre Brest și Nexe au produs multe goluri, iar toate premizele ne duc cu gândul că vom vedea și astăzi unul asemănător.

Înscrie-te pe grupul de pe Facebook ”Pariuri inteligente și profitabile” AICI și implică-te în cele mai productive discuții despre pariuri. Organizăm periodic și concursuri în urma cărora poți câștiga premii atractive!

Dă Like paginii noastre de Facebook AICI și fii la curent cu ultimele postări câștigătoare.

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.