Ponturile Zilei: Opt propuneri pentru luni la cotă medie 1.77!

0

Biletul Zilei nu este o misiune ușoară, iar cine se crede expert al combinațiilor de evenimente poate oricând să calce greșit. Dezavantajul pariurilor de tip COMBO față de pariurile SINGLE, este acela că intră mult mai mulți factori în ecuația câștigului, dar unele cote mici nu merită pariate în regim SINGLE!

Astfel, echipa noastră vine în ajutorul pariorilor cu recomandări de ponturi ce pot fi folosite pe bilete cu pariuri multiple, iar steluțele acordate reprezintă probabilitățile de câștig estimate.

Vă dorim inspirație maximă!

[thrive_2step id=’12174′]Vrei ponturi GRATUITE direct la tine pe mail? E simplu! CLICK AICI[/thrive_2step]

Ți-am pregătit 3 cadouri: CASH + Acces grup Premium + Surpriză! Click aici și obține-le imediat!

 

TARASPORTCOMPETIȚIEMECIPREDICȚIECOTASTAKINGBOOKMAKERSTATUS
 Belgia Tenis ATP Antwerp Karlovic vs. Pella Peste 10.5 game-uri în primul set 1.72  BETFAIR–450 Ron Bonus Nu
 Belgia Tenis ATP Antwerp Bemelmans vs. Gojowczyk Peste 22.5 game-uri 1.80  SUPERBET – 250 LEI BONUS Da
 Suedia Tenis ATP Stockholm Lacko vs. Kolar 2-0 1.77  888SPORT–1000 Ron Bonus Nu
 Suedia Tenis ATP Stockholm Janowicz vs. Zopp Peste 23.5 game-uri 1.90  NETBET–1500 Ron Bonus Da
 Uniunea Europeana Fotbal Campionatul Mondial U17 Paraguay U17 vs. SUA U17 Ambele marchează și peste 2.5 goluri 1.60  SPORTINGBET–700 Ron Bonus Nu
 Uniunea Europeana Fotbal Campionatul Mondial U17 Columbia U17 vs. Germania U17 Ambele marchează și peste 2.5 goluri 1.65  UNIBET–250 Ron Bonus Nu
 Spania Fotbal La Liga Las Palmas vs. Celta Vigo Ambele marchează și peste 2.5 goluri 1.95  FORTUNA:–300 Ron Bonus Da
 Olanda Fotbal Eerste Divisie Ajax Jong vs. Almere Peste 3.5 goluri 1.75  ADMIRAL–800 Ron BONUS Nu
COTA MEDIE: 1.77PROFIT: -6.45

 

Karlovic vs. Pella

Puține sunt meciurile lui Ivo Karlovic în care over-ul în primul set să nu pară tentant, iar cel contra lui Guido Pella, din primul tur de la Antwerp, nu face excepeție. Cum uriașul croat și-a pierdut din ritm în acest sezon și mai supraviețuiește doar din serviciu, pe o suprafață rapidă precum cea din Belgia e nevoie doar de puțină concentrare din partea lui Pella pentru ca prima manșă să ajungă în prelungiri.

Argentinianul nu strălucește neapărat pe suprafețele rapide, dar are un serviciu de stângaci care, odată direcționat spre reverul vulnerabil al lui Karlovic, va aduce multe puncte ușoare.

Bemelmans vs. Gojowczyk

Tot în prima rundă de la Antwerp, belgianul Bemelmans va juca împotriva neamțului Gojowczyk pentru a șaptea oară în carieră și pentru a treia oară în sală. Până acum, cei doi au avut drumuri asemănătoare și, trăgând linii, cariere asemănătoare.

În sală, au jucat patru tiebreak-uri în șapte seturi, iar asta spune multe despre ce ne așteaptă și azi. Gojowczyk e jucătorul mai în formă, cu mai multe rezultate în ultimele luni, dar Bemelmans joacă acasă pe suprafața favorită și are cu ce să contribuie la un meci lung.

Lacko vs. Kolar 

Cehul Zdenek Kolar are 21 de ani și și-a petrecut ultimele sezoane încercând să-și facă un nume în circuitul challenger pentru ca, mai apoi, să încerce și pasul spre turneele ATP. Până acum, a urcat pe locul 220 în lume, dar prezențele în lumea bună a tenisului au fost foarte puține.

Luni, în ultimul tur de calificări de la Stockholm, misiunea tânărului ceh va fi foarte, foarte complicată, pentru că în fața sta va sta slovacul Lukas Lacko, un tenismen experimentat, cu mulți ani în spate la un nivel decent. Kolar, care are 54 de victorii pe zgură în acest an, nu se simte chiar în mediul lui când joacă în sală, iar Lacko se află într-un moment în care nu trebuie să joace la superlativ pentru a câștiga în fața unui adversar mai slab cotat.

Janowicz vs. Zopp

Polonezul Jerzy Janowicz și estonianul Jurgen Zopp încearcă în 2017 să revină la forma care i-a consacrat în trecut, iar ultimul tur de calificări de lA Stockholm e prilejul unui al treilea meci direct, după alte două confruntări în 2008 și 2012.

Pe o suprafață atât de rapidă precum cea din Suedia, serviciul va conta enorm, iar Janowicz și Zopp au norocul să exceleze la acest capitol. În condițiile în care niciunul nu impresionează în jocul la retur, e de așteptat ca manșele să se lungească.

Înscrie-te pe grupul de pe Facebook ”Pariuri inteligente și profitabile” AICI și implică-te în cele mai productive discuții despre pariuri. Organizăm periodic și concursuri în urma cărora poți câștiga premii atractive!

Dă Like paginii noastre de Facebook AICI și fii la curent cu ultimele postări câștigătoare.

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.