”Atractia” Europa League

0

Dupa egalul reusit etapa trecuta in fieful liderului, 1-1 la Rosenborg, pe Sarpsborg Stadion gazdele incep de azi, in ultimul joc al etapei a 25-a cu Stabaek, lupta cu Molde, Brann si Haugesund pentru cele doua pozitii care asigura prezenta in viitorul sezon de Europa League editia 2018/2019.

Cu o medie de 2 reusite pe teren propriu, in 12 meciuri au marcat 24 de goluri, gazdele vor fi foarte motivate azi si se vor baza  si pe sprijinul unui numar foarte mare de fani atrasi la stadion de mirajul unei viitoare participari in Europa. Cu exceptia fundasului Rosted gazdele nu au absente si vor putea alinia cea mai buna formula.

De partea cealalta oaspetii, clasati intr-o zona fara griji, locul 9 din 16, au citeva absente notabile pentru meciul de azi. Va lipsi golgeterul campionatului Ohi Omoijuanfo, 17 goluri in 23 partide, si de asemenea sunt incerti inca doi fotbalisti de baza, portarul Sayouba si mijlocasul  Hou Saeter.

In conditiile in care oaspetii au 15 goluri marcate in 11 partide in deplasare, la care adaug faptul ca Stabaek a marcat mereu in jocurile disputate la Sarpsborg, cred ca azi o sa fie un meci cu goluri si in final o victorie a formatiei gazda.

Sarpsborg si peste 1,5 goluri in meci

cota 1,97

Ambele marcheaza

cota 1,67

 

Înscrie-te pe grupul de pe Facebook ”Pariuri inteligente și profitabile” AICI și implică-te în cele mai productive discuții despre pariuri. Organizăm periodic și concursuri în urma cărora poți câștiga premii atractive!

Dă Like paginii noastre de Facebook AICI și fii la curent cu ultimele postări câștigătoare.

 

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.