Ponturile Zilei: Tenis și handbal pentru luni!

0

Biletul Zilei nu este o misiune ușoară, iar cine se crede expert al combinațiilor de evenimente poate oricând să calce greșit. Dezavantajul pariurilor de tip COMBO față de pariurile SINGLE, este acela că intră mult mai mulți factori în ecuația câștigului, dar unele cote mici nu merită pariate în regim SINGLE!

Astfel, echipa noastră vine în ajutorul pariorilor cu recomandări de ponturi ce pot fi folosite pe bilete cu pariuri multiple, iar steluțele acordate reprezintă probabilitățile de câștig estimate.

Vă dorim inspirație maximă!

[thrive_2step id=’12174′]Vrei ponturi GRATUITE direct la tine pe mail? E simplu! CLICK AICI[/thrive_2step]

 

TARASPORTCOMPETIȚIEMECIPREDICȚIECOTASTAKINGBOOKMAKERSTATUS
 Franta Tenis Challenger Mouilleron-Le-Captif Travaglia vs. Humbert Humbert +3.5 game-uri 1.80  BETFAIR–450 Ron Bonus Da
 Franta Tenis ITF Limonges Dulgheru vs. Niculescu Peste 19.5 game-uri 1.75  SUPERBET – 250 LEI BONUS Da
 Franta Tenis ITF Limonges Kuzmova vs. Ruse Kuzmova -2.5 game-uri 1.77  888SPORT–1000 Ron Bonus Nu
 Uniunea Europeana Handbal Liga Campionilor Gyor vs. Rostov Sub 50.5 game-uri 1.85  UNIBET–250 Ron Bonus Da
 Romania Handbal Liga Națională CSM Roman vs. Corona Brașov 2 1.70  NETBET–1500 Ron Bonus Nu
COTA MEDIE: 1.77PROFIT: +1.2

 

Travaglia vs. Humbert

Deși nu a împlinit încă 20 de ani, francezul Ugo Humbert a jucat, deja, același număr de meciuri în sală precum italianul Stefano Travaglia, cu care va fi adversar în prima rundă a turneului challenger de la Mouilleron-Le-Captif.

Invitat în ultimele săptămâni pe tabloul principal de la Brest și în calificările de la Paris, Humbert nu s-a făcut de râs, ba chiar se poate lăuda cu victorii la Berrettini și Fabbiano, venite după meciuri foarte, foarte bune. Travaglia a avut un 2017 fabulos, în principal pe zgură, dar e bine de știut că nu excelează în jocul în sală și că motivația va fi incomparabil mai mare pentru puștiul francez.

Dulgheru vs. Niculescu

Primul tur al turneului de la Limoges aduce o confruntare 100% românească, între Alexandra Dulgheru, cea care încearcă să revină în prima sută mondială, și Monica Niculescu, jucătoare care va pune capăt unui an dezastruos.

În cinci meciuri directe, unul s-a terminat cu fix 19 game-uri, iar alte trei au trecut peste linia impusă de bookmakeri pentru confruntarea de azi și, cum cele două se cunosc foarte bine, fiind colege de generație, iar meciul se joacă pe o suprafață pe care niciuna nu a strălucit de-a lungul carierei, e posibil ca duelul să se prelungească puțin, în ciuda faptului că Niculescu e văzută drept mare favorită.

Kuzmova vs. Ruse

Într-un an în care singurele turnee în sală la care a participat i-au adus o finală de ITF și o optime de finală la nivel de WTA, la Linz, slovaca Viktoria Kuzmova, a 131-a jucătoare a lumii, e cotată cu prima șansă în prima rundă de la Limoges, unde va da peste Gabriela Ruse, o specialistă a zgurii.

Ruse poate avea drept argumente cele două victorii obținute în calificările turneului de 125.000 de puncte, dar Kuzmova intră în meci cu avantajul dat de suprafața rapidă pe care se joacă meciul. Puternică din spatele terenului, cu un serviciu mai bun, slovaca e jucătoarea care a luat contact cu lumea bună a tenisului, deși e cu un an mai tânără decât Ruse, iar succesul ei ar trebui să vină logic.

Înscrie-te pe grupul de pe Facebook ”Pariuri inteligente și profitabile” AICI și implică-te în cele mai productive discuții despre pariuri. Organizăm periodic și concursuri în urma cărora poți câștiga premii atractive!

Dă Like paginii noastre de Facebook AICI și fii la curent cu ultimele postări câștigătoare.

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.