Biletul zilei: cota 2.50 pentru pariul de luni

0

Vă doresc o săptămână excelentă, prieteni!

Avem un bilanț foarte bun la biletul zilei în această lună, cu 3 succese și 1 eșec, iar meciul de ieri a fost amânat, astfel că banii vor fi restituiți.

Astăzi mi-a atras atenția o partidă din Bundesliga secundă, acolo unde Nurnberg, echipa clasată pe locul 4, primește vizita lui Ingolstadt, formație aflată pe locul 9, dar în revenire de formă.

Nurnberg are o echipă tânără, cu jucători foarte talentați și practică un fotbal plăcut, deschis, cu multe ocazii de gol. Drept mărturie stau cifrele care ne indică faptul că în 8 din ultimele 9 partide disputate pe teren propriu, s-au înscris minim 3 goluri.

Situație ciudată în ceea ce privește cotele la această partidă, în sensul că favoriți sunt oaspeții, deși sunt clasați cu 5 poziții mai jos, iar echipa gazdă nu are probleme de lot. Este adevărat că în 6 din ultimele 7 partide, Ingolstadt a marcat minim 2 goluri, iar în 7 din ultimele 8 meciuri disputate s-au marcat minim 3, dar în 66% din ultimele 6 meciuri au și încasat gol, iar în fața unei ofensive zburdalnice ca cea a gazdelor de azi, pot avea probleme.

Pariul meu pentru această partidă este biletul zilei de astăzi:

Nurnberg vs Ingolstadt – 1X & ambele marchează (3/5 staking)

Cota 2.43 disponibilă în această ofertă!

 

Vrei să ai acces GRATUIT la pariurile Premium și în grupul secret de pe facebook unde postăm pariuri LIVE? Te așteptăm cu drag să îți duci pariurile la un alt nivel! Ai detalii pentru acces în grup accesând butonul de mai jos.

INTRĂ ÎN GRUPUL PREMIUM

 

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.