Greșeală de cote: casa de pariuri și-o asumă! Până duminică se poate profita!

0

În acest weekend mii de jucători pot profita de o campanie care a fost gândită într-un anumit fel, dar s-a dovedit să iasă bine pentru pariori! Echipa noastră a sesizat această „gafă” și a contactat casa de pariuri pentru a se asigura că nu vor modifica termenele. 

Despre ce este vorba?

Colosul britanic Betfair a lansat o campanie promoțională destinată jucătorilor noi, prin care aceștia puteau beneficia de cota mărită până la valoarea 4.00 începând de miercurea trecută, dacă plasau primul lor pariu pe CROAȚIA se califică din barajul cu Grecia.

Cum meciul tur s-a terminat 4-1 pentru Croația, iar Betfair a setat termenul limită al campaniei până duminică seară la 21.45 înainte de începerea meciului retur, pariorii pot profita din plin acum în continuare de cota 4.00 în loc de 1.02 cât a devenit cota după rezultatul din tur.

Așadar, toți cei care nu aveți încă un cont la Betfair, puteți profita de această eroare de cote până duminică seară, dacă vă creați unul DOAR PRIN BUTONUL DE MAI JOS! Termenii și condițiile pot fi citite apăsând pe buton.

PROFITĂ DE COTĂ AICI

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.