Bilet de cota 2.36 din handbal pentru marti

0

Am aruncat o privire pe meciurile din handbal care se desfășoară marți în campionatul nostru și mi-au atras atenția două meciuri care ne dau o cotă bună, combinate pe același bilet.

HC Dobrogea Sud Constanța primește vizita Dunării Călărași în Liga Zimbrilor, iar linia de handicap la goluri este stabilită conform statisticilor recente. Acest aspect ne avantajează, pentru că mai nou, jocul constănțenilor se bazează pe mult mai multe faze rapide, iar întâlnirea de azi are un potențial foarte bun de goluri.

La Brăila se vor întâlni Dunărea din localitate și formația antrenată de Gheorghe Tadici, HC Zalău. Etapa trecută brăilencele s-au impus cu mare noroc la Rapid, iar adversarul de azi este de valoare aproximativ egală, astfel că nu le văd să se impună cu mai mult de 5 goluri diferență!

  VEZI AICI COTA 12.00 DIN MECIURILE AMICALE DE MARȚI!

VREI ACCES LA CEL MAI EFICIENT ȘI RAPID MOD DE A PRIMI PONTURI LIVE, PRE-MATCH ȘI EASY-MONEY? TE AȘTEPTĂM PE CANALUL NOSTRU DE TELEGRAM! IEȘI DIN TURMĂ!

INTRĂ ÎN GRUP

Înscrie-te pe grupul de pe Facebook ”Pariuri inteligente și profitabile” AICI și implică-te în cele mai productive discuții despre pariuri. Organizăm periodic și concursuri în urma cărora poți câștiga premii atractive!

Dă Like paginii noastre de Facebook AICI și fii la curent cu ultimele postări câștigătoare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.