Ponturile Zilei: Cele mai interesante zece selecții ale zilei de miercuri, la o cotă medie de 1.84!

0

Biletul Zilei nu este o misiune ușoară, iar cine se crede expert al combinațiilor de evenimente poate oricând să calce greșit. Dezavantajul pariurilor de tip COMBO față de pariurile SINGLE, este acela că intră mult mai mulți factori în ecuația câștigului, dar unele cote mici nu merită pariate în regim SINGLE!

Astfel, echipa noastră vine în ajutorul pariorilor cu recomandări de ponturi ce pot fi folosite pe bilete cu pariuri multiple, iar steluțele acordate reprezintă probabilitățile de câștig estimate.

Vă dorim inspirație maximă!

[thrive_2step id=’12174′]Vrei ponturi GRATUITE direct la tine pe mail? E simplu! CLICK AICI[/thrive_2step]

 

TARASPORTCOMPETIȚIEMECIPREDICȚIECOTASTAKINGBOOKMAKERSTATUS
 Uniunea Europeana Fotbal Preliminarii CM Peru vs. Noua Zeelandă Peru -1.5 HA 1.70  SUPERBET – 250 LEI BONUS Da
 Uniunea Europeana Tenis Turneul Campionilor Dimitrov vs. Goffin Peste 22.5 game-uri 1.75  BETFAIR–450 Ron Bonus Nu
 Statele Unite Tenis Challenger Champaign Fratangelo vs. Klahn Peste 22.5 game-uri 1.87  888SPORT–1000 Ron Bonus Nu
 Statele Unite Tenis Challenger Champaign Smith vs. McDonald McDonald -1.5 game-uri 1.80  NETBET–1500 Ron Bonus Da
 Franta Handbal Lidl Starligue Massy vs. Montpellier Peste 54.5 goluri 1.90  SPORTINGBET–700 Ron Bonus Nu
 Franta Handbal Lidl Starligue Nantes vs. Saran Peste 61.5 goluri 1.95  UNIBET–250 Ron Bonus Nu
 Romania Handbal Liga Națională (M) Poli Iași vs. Potaisssa Turda Peste 56.5 goluri 1.75  FORTUNA:–300 Ron Bonus Da
 Romania Handbal Liga Națională (F) Măgura Cisnădiei vs. SCM Craiova Sub 50.5 goluri 1.85  ADMIRAL–800 Ron BONUS Da
 Romania Handbal Liga Națională (F) CSM București vs. ”U” Cluj CSM București -12.5 goluri 1.85  BETFAIR–450 Ron Bonus Nu
 Uniunea Europeana Handbal NB I Dunaujvaros vs. DVSC DVSC +3.5 goluri 1.95  UNIBET–250 Ron Bonus Nu
COTA MEDIE: 1.84PROFIT: -4.95

 

Dimitrov vs. Goffin

Învingători în primele meciuri de la Turneul Campionilor, Grigor Dimitrov și David Goffin pot obține încă de miercuri calificarea în semifinale. Așadar, miza meciului direct va fi una foarte mare.

Cu Thiem, respectiv Nadal, cei doi au jucat meciuri lungi, de trei seturi, dar au avut forța să ducă lupta până la capăt și să câștige pe un hard destul de lent, care-i avantajează din multe privințe. În ceea ce privește trecutul comun, Dimitrov a câștigat șapte meciuri din opt, dar ultimele două, jucate în condiții asemănătoare, s-au terminat în 22 și 25 de game-uri. Motivația există, forma e cel puțin decentă pentru amândoi, iar over-ul pare la adăpost.

Fratangelo vs. Klahn

Un fost campion în proba de juniori de la Roland Garros – Bjorn Fratangelo – și un stângaci cu multe calități – Bradley Klahn – se vor lupta pentru un loc în optimile turneului challenger de la Champaign, SUA, competiție sinonimă cu ultima șansă la o performanță notabilă în 2017.

Săptămâna trecută, la Knoxville, tot în sală și tot în SUA, ambii au pierdut în set decisiv contra lui Kudla, viitorul finalist al turneului, în fața căruia nu au reușit să-și impună jocul de forță din spatele terenului. Același tip de jucător, care se bazează pe forehand și pe serviciu, Fratangelo și Klahn sunt de valori apropiate, joacă în condiții pe care le agreează, deci ar trebui să rezulte un meci lung.

Smith vs. McDonald

În sală, e întotdeauna de greu de prevăzut rezultatul unui meci în care unul dintre adversari posedă un serviciu foarte bun, așa cum e cazul australianului John-Patrick Smith, dar americanul Mackenzie McDonald ar putea avea unele avantaje care s-ar putea dovedi decisive.

Inconstant în evoluții, capabil să bată jucători mai buni, dar și să piardă cu adversari sub valoarea sa, Smith l-a învins pe Giron în primul tur, în timp ce McDonald, care la mijlocul lui octombrie a câștigat turneul de la Fairfield, vine după un succes imprtant cu Mmoh. Încrederea în McDonald e dată de capacitatea lui de a pune multe mingi utile în joc, de a se poziționa pe linia de fund și de a controla schimburile, dar, mai important, de mobilitatea americanului și de capacitatea de a a-și pasa adversarii, armă importantă într-un meci cu un adversar care se va lipi des de fileu.

Înscrie-te pe grupul de pe Facebook ”Pariuri inteligente și profitabile” AICI și implică-te în cele mai productive discuții despre pariuri. Organizăm periodic și concursuri în urma cărora poți câștiga premii atractive!

Dă Like paginii noastre de Facebook AICI și fii la curent cu ultimele postări câștigătoare.

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.