Biletul Zilei: cotă bună pentru varianta de miercuri

0

S-au încheiat, în sfârșit, și acțiunile echipelor naționale, iar acum avem parte de două zile mai „light” în așteptarea weekendului plin de meciuri la nivel de club.

Astăzi avem meci în Liga Zimbrilor, unde Potaissa Turda, ocupanta locului secund, se deplasează pe terenul lanternei roșii, Poli Iași, echipă care are 10 înfrângeri din 10 posibile. Mai multe nici nu prea sunt de spus, cred că cifrele menționate justifică pe deplin selecția.

Rămânem în aceeași competiție unde vom semnala problemele vicecampioanei României din ultimii doi ani, CSM București, care după 10 etape ocupă o poziție rușinoasă, locul 9, care nici măcar nu le asigură prezența în play-off! Astăzi vor primi vizita echipei din Făgăraș, mult mai slab cotată valoric, pe care a învins-o fără probleme de fiecare dată când a întâlnit-o. Victoria este obligatorie astăzi pentru „tigri”.

Mergem și în sfera fotbalului, în Brazilia, acolo unde Corinthians mai are nevoie de o singură victorie pentru a sărbători al 8-lea titlu din istorie. Astăzi vor primi în propria arenă vizita lui Fluminense, echipă care a câștigat un singur meci din ultimele 10 deplasări. Ultimele 8 partide disputate între cele două formații au produs maxim 2 goluri pe tabelă.

 

TARASPORTCOMPETIȚIEEVENIMENTPREDICȚIECOTAREZULTATSTATUS
 Romania Handbal Liga Zimbrilor Iași vs Turda 2 1.27 28-33 Da
 Romania Handbal Liga Zimbrilor CSM București vs Făgăraș 1 1.13 35-30 Da
 Brazilia Fotbal Serie A Corinthians vs Fluminense 1X & SUB 3.5 goluri 1.50 3-1 Nu
COTĂ FINALĂ: 2.13 la PUBLICWIN–BONUS 300 LEIMIZĂ: Nu

 

VREI ACCES LA CEL MAI EFICIENT ȘI RAPID MOD DE A PRIMI PONTURI LIVE, PRE-MATCH ȘI EASY-MONEY? TE AȘTEPTĂM PE CANALUL NOSTRU DE TELEGRAM! IEȘI DIN TURMĂ!

INTRĂ ÎN GRUP

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.