Ponturile Zilei: Primele selecții din săptămână, la cotă medie 1.78!

0

Biletul Zilei nu este o misiune ușoară, iar cine se crede expert al combinațiilor de evenimente poate oricând să calce greșit. Dezavantajul pariurilor de tip COMBO față de pariurile SINGLE, este acela că intră mult mai mulți factori în ecuația câștigului, dar unele cote mici nu merită pariate în regim SINGLE!

Astfel, echipa noastră vine în ajutorul pariorilor cu recomandări de ponturi ce pot fi folosite pe bilete cu pariuri multiple, iar steluțele acordate reprezintă probabilitățile de câștig estimate.

Vă dorim inspirație maximă!

[thrive_2step id=’12174′]Vrei ponturi GRATUITE direct la tine pe mail? E simplu! CLICK AICI[/thrive_2step]

 

TARASPORTCOMPETIȚIEMECIPREDICȚIECOTASTAKINGBOOKMAKERSTATUS
 Italia Tenis Challenger Andria Olivetti vs. Viola Peste 22.5 game-uri 1.77  PublicWin – Bonus 300 Lei Da
 Italia Tenis Challenger Andria Bega vs. Berankis Sub 20.5 game-uri 1.85  BETFAIR–450 Ron Bonus Da
 Brazilia Tenis Challenger Rio De Janeiro Munar vs. Coria Munar -2.5 game-uri 1.75  SUPERBET – 250 LEI BONUS Da
 Anglia Fotbal Premier League Brighton vs. Stoke Sub 2.5 goluri 1.60  NETBET–1500 Ron Bonus Nu
 Romania Fotbal Liga 1 FC Voluntari vs. FC Viitorul Viitorul -0.25 HA 1.85  SPORTINGBET–700 Ron Bonus 1/2 lost, 1/2 void
 Rusia Handbal Superleague UOR Moscova vs. Spartak Moscova Spartak -6.5 goluri 1.85  FORTUNA:–300 Ron Bonus Da
COTA MEDIE: 1.78PROFIT: +4.66

 

Olivetti vs. Viola

Pentru Albano Olivetti, un francez care măsoară 2,03 metri, jocul de tenis nu înseamnă mai mult decât serviciu și veniri la fileu. Foarte înalt, incapabil să se deplaseze la un nivel care să-i permită să facă față jocului din câmp, reprezentantul Hexagonului se încadrează pe lista big serverilor a căror principală calitate (pentru pariori) e că duce foarte, foarte multe seturi în tiebreak.

Luni, în primul tur de la Andria, Olivetti va da peste Matteo Viola, un italian foarte inconstant, dar care va beneficia de sprijinul publicului. Evident, pariul se bazează pe Olivetti, pe game-urile sale câștigate ușor la serviciu și pe returul foarte slab al acestuia. Viola e favoritul meciului și, la rândul lui, nu ar trebui să aibă multe probleme în a-și face jocul pe propriul serviciul. E genul de over așteptat în două seturi și îl atacăm cu încredere.

Bega vs. Berankis

În primul tur de la Andria, dezechilibrul e cuvântul de ordine când ne referim la meciul dintre Alessandro Bega, reprezentantul gazdelor, și lituanianul Ricardas Berankis. Pe lângă diferența de aproape 200 de locuri în clasament (Bega e locul 320, Berankis – 142), între cei doi există o diferență evidentă de valoare, dar și de formă.

Dacă Berankis se laudă cu o finală la nivel ATP, la Moscova, pe finalul lui octombrie, Bega a strâns doar câteva performanțe răzlețe în circuitul ITF, iar ciocnirile lui cu jucătorii mai bine clasați au reprezentat, în mare majoritate, înfrângeri în minimum de seturi. Săptămâna trecută, tot la un challenger italian, la Brescia, Bega a câștigat doar șapte game-uri cu Ignatik, iar șansele să-și depășească rezultatul contra lui Berankis (și să împingă meciul peste linia de game-uri impusă de bookmakeri) nu par deloc mari.

Munar vs. Coria

Teoretic, între spaniolul Jaume Munar și argentinianul Federico Coria, nepotul celebrului Guillermo Coria, diferențele nu se pot găsi prea ușor. Primul e pe locul 215 și are ca personal best locul 200, al doilea e pe 263 și a fost cel mai sus pe locul 223. Ambii sunt jucători de challenger, ambii sunt zguriști, deci cheia meciului direct, din primul tur de la Rio de Janeiro, o va face forma de moment.

În ultimul timp, aventurile ambilor la turneele challenger la care au participat în America de Sud s-au terminat în momentul în care au dat peste un adversar superior, dar Munar a arătat ceva mai bine. Chiar dacă au stiluri asemănătoare de joc și se bazează pe câștigarea schimburilor lungi de mingi din spatele terenului, ibericul are un forehand mai bun și un mic plus în defensivă, detalii care vor conta mult în stabilirea câștigătorului.

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.