Biletul Zilei: începem săptămâna mizând pe oaspeți

0

Varianta de bilet cu care voi începe săptămâna este formată din două meciuri din care primim indicii clare către un rezultat final fără surprize.

Fără gol marcat în 5 din ultimele 6 partide disputate, FC Voluntari trece printr-o evidentă criză. Accidentarea singurului număr 9 veritabil din lot, Tudorie, i-a dat planurile peste cap lui Claudiu Niculescu, iar formula cu Ivanovici folosit pe post de 9 fals, se pare că nu prea dă roade. Astăzi problemele sunt și mai mari, în condițiile în care primesc vizita campioanei Viitorul, cea mai în formă echipă din Liga 1, cu 5 victorii consecutive!

Ne mutăm în La Liga, acolo unde avem o altă formație cu probleme, Eibar. Pe lângă absenții pentru această partidă precum Fran Rico, Pedro Leon, Yoel, Ramis sau Rivera, Eibar se confruntă cu o altă problemă destul de gravă: mai mulți jucători, în frunte cu Dani Garcia, căpitanul echipei, refuză să semeneze prelungirea contractelor care expiră în Iunie. Eibar vine după 7 etape fără victorie, iar în 11 runde a reușit să marcheze doar 6 goluri, suficiente cât să strângă 8 puncte. De cealaltă parte, oaspeții de azi, Betis Sevilla, au un sezon bun, care îi ține pe locul 8, având o medie de aproape fix 2 goluri marcate per meci.

Află de aici cum poți primi ponturi LIVE & Pre-Match prin mesagerie instant!

TARASPORTCOMPETIȚIEEVENIMENTPREDICȚIECOTAREZULTATSTATUS
 Romania Fotbal Liga 1 Voluntari vs Viitorul X2 1.30 0-0 Da
 Spania Fotbal La Liga Eibar vs Betis X2 1.60 5-0 Nu
COTĂ FINALĂ: 2.08 la FORTUNA:–300 Ron BonusMIZĂ: Nu

  DESHIDE AICI CONT LA FORTUNA

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.