Biletul Zilei: continuăm parcursul verde și duminică

0

Biletul propus ieri a fost câștigător fără prea mare bătaie de cap, un singur meci, dar bun, iar astăzi voi adopta aceeași tactică, pentru că am descoperit valoare foarte bună în selecția pe care mizez.

Cu meciuri care produc o medie de 3.8 goluri în actuala stagiune, Waasland-Beveren deține cel mai bun atac din prima divizie a Belgiei, având 31 de goluri marcate în cele 14 etape disputate până acum.

Astăzi se deplasează pe terenul liderului Club Brugge și vor pleca din postura de underdog, evident, ocupând doar locul 6 în prezent. Meciurile disputate între cele două formațiise încadrează foarte bine într-un tipar: de fiecare dată în ultimele 5 sezoane, pe terenul lui Brugge, ambele echipe au marcat și s-au înscris minim 3 goluri în meci.

Sunt șanse bune ca acest lucru să se întâmple și azi, mai ales dacă luăm în calcul și faptul că Brugge a marcat în fiecare din cele 6 etape disputate pe propriul teren, iar Waasland-Beveren a înscris în 5 din cele 7 deplasări ale sezonului. Suedezul Thielin, japonezul Morioka și ghanezu Ampomah au marcat împreună 19 goluri pentru Beveren, cu 4 mai multe decât toată echipa lui Standar Liege, ca și comparație.

Află de aici cum poți primi ponturi LIVE & Pre-Match prin mesagerie instant!

 

TARASPORTCOMPETIȚIEEVENIMENTPREDICȚIECOTAREZULTATSTATUS
 Belgia Fotbal Jupiler League Club Brugge vs Waasland-Beveren ambele marchează și peste 2.5 goluri 2.00 3-0 Nu
COTĂ FINALĂ: 2.00 la NETBET–1500 Ron BonusMIZĂ: Nu

  DESCHIDE CONT LA NETBET

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.