Ponturile Zilei: Recomandările zilei din tenis!

0
A început anul 2018 și odată cu el și sezonul de tenis. Este un sport apreciat printre pariori, astfel că vă oferim și noi pronosticuri pe care expertul nostru le-a analizat atent.

NU RATA COTA 6.00 PROPUSĂ PENTRU MIERCURI – VALUE-BET!!!

VEZI AICI COTA 6.00

7 WIN și 1 LOST în Ianuarie 2018 la cotă medie 2.08 pe grupul PREMIUM! 4 luni consecutive VERZI de la lansarea serviciului! Ponturi prin mesagerie instant, staking-plan, Live & Pre-Match! Am dublat valoarea abonamentului lunar din Ianuarie, dar încă poți obține acces GRATUIT!

OBȚINE ACCES GRATUIT

Basic vs. Pella

La Doha, în Qatar, sferturile de finală ale turneului ATP de 250 de puncte sunt destul de surprinzătoare, iar în unul dintre ele adversari vor fi bosniacul Mirza Basic si argentinianul Guido Pella.

La început de an, pe o suprafață rapidă, Basic a arătat aproape de potențialul său maxim și a continuat forma bună din 2017. Venit din calificări, a strâns patru victorii la rând, i-a învins pe Seppi și Feliciano Loepz, iar forehand-ul, care i-a funcționat de minune, l-a ajutat în marea majoritate a timpului. Pella are victorii foarte bune, cu Ramos și Travaglia, dar niciunul dintre precedenții adversari nu are forța lui Basic în jocul din spatele terenului. E o marjă de risc, deoarece Basic nu e obișnuit să joace în fazele finale ale turneelor importante, dar preferăm forma bosniacului.

Pronostic: Basic +2.5 game-uri
Cotă: 1.85

Rublev vs. Coric

Al doilea sfert de finală de la Doha e o confruntare a lupilor tineri și dornici de experiență. Printre cei mai talentați tenismeni ai generațiilor lor, rusul Andrey Rublev și croatul Borna Coric au început 2018 exact cum trebuie. Primul, care a avut o parte infernală de tablou, a ieșit învingător din meciuri cu Stebe și Verdasco, în timp ce al doilea a strâns o victorie mare cu Carreno-Busta, semifinalist la US Open, și una cu gruzinul Basilashvili.

Strict pe matchup, Rublev ar trebui să fie ceva mai ofensiv și să încerce să se impună cu forehand-ul, dar Coric e, în totdeauana, un oponent greu de depășit. Croatul excelează în apărare, dar face rapid tranziția la atac și asta încurcă mulți adversari. În contextul în care ambii se simt bine și suprafața e dstul de rapidă, încercăm un over.

Pronostic: Over 22.5 game-uri
Cotă: 1.87

Haase vs. Paire

Imprevizibilul e la cote foarte mari în momentul în care olandezul Robin Haase și francezul Benoit Paire se află pe același teren de tenis, dar credem că putem anticipa rezultatul întâlnirii lor din sferturile de finală ale turneului de la Pune.

În 2015 și 2016 Paire a jucat de ficare dată foarte bine în India și a început anul cu o semifinală, condițiile de joc din Asia fiind pe placul lui. Anul acesta, turneul care era organizat în mod tradițional la Chennai s-a mutat la Pune, iar debutul francezului a însemnat o victorie muncită, în trei seturi, cu ungurul Fucsovics.

Iar acesta este un semnal bun, pentru că Paire, un tenismen foarte inconstant, păcătuiește, de obicei, când are în față adversari de regularitate precum Fucsovics. Desigur că Haase, care i-a învins pe Kavcic și Jarry e ceva mai bine cotat decât Fucsovics, dar lucrurile bune arătate de Paire în prima rundă nu ar trebui neglijate.

Pronostic: Victorie Paire
Cotă: 2.15

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.