Profit cu Donadoni, Oaspetii o umbra

0

Maroc Botola , 16.30
RSB Berkane – Wydad Casablanca

Pentru azi un meci interesant din Maroc intre doua formatii cu evolutii dezamagitoare de ambele parti in contrast cu ambitiile de dinaintea startului editiei in curs.
Gazdele cu evolutii mai bune in deplasare decit acasa, au acumulat 12 puncte fata de doar 9 pe teren propriu. Fara egal pe teren propriu pina acum in 6 jocuri, 3 victorii si 3 infringeri si doar 7 goluri.
Oaspetii dintr-o echipa de traditie a fotbalului marocan, dupa ce patronul formatiei a renuntat la finantare, au ajuns o trupa de pluton si care in acest sezon se zbate intr-o mediocritate totala.
Antrenorul oaspetilor Lhoussaine Ammouta practica un joc foarte defensiv plecind de la ideea de a nu lua foarte multe goluri in conditiile in care are un atac destul de slab.
Interesant este fatul ca din cele 12 reusite 8 sunt goluri date in deplasare unde a si primit doar 3 goluri.
Casablanca in ultimele 5 jocuri are un sinur gol, 1-0 acasa cu Hoceima,un egal si 3 infringeri.
Berkane cu doua victorii consecutive, din care 1-0 cu Raja Casablanca, ocupanta locului 3, spera sa obtina azi al treilea succes consecutiv, trei puncte care ar insemna sa termine turul pe pozitia 5 la un punct de podium.

Practic este un meci de goluri putine si in care nu vad cum gazdele ar putea pierde si mergind pe forma de moment, motivatie si valoare

Berkane
cota 2.02

 

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.