Cele mai bune selecții din tenis pentru vineri noapte!

0

Prieteni, tenisul este în prim-plan în această perioadă având în vedere că urmează Australian Open, un turneu de Grand Slam în care ne punem speranțe mari. Până atunci, vă prezentăm cele mai bune predicții ale zilei din sportul alb.

Granollers vs. Zapata

De obicei, spaniolul Marcel Granollers își începea anul la Australian Open, primul turneu de Grand Slam al sezonului, dar un 2017 mult sub așteptări l-a adus în situația în care nu a mai prins tabloul principal. Nedorind să joace calificări, s-a înscris la două turnee challenger în Thailanda, la Bangkok, iar decizia pare, acum, una foarte inspirată. Săptămâna trecută, Granbollers a câștigat turneul cu un set pierdut abia în finală, iar în această săptămnână a strâns trei victorii în minimum de seturi fără ca adversarul său să adune mai multe de patru game-uri într-o manșă.

În semifinale, în fața lui va ieși Bernabe Zapata, un compatriot mult mai slab clasat, fără experiență la nivel înalt și, în mod cert, fără arme care să-l pună în pericol. Dacă luăm în calcul forma senzațională pentru Granollers la un nivel căruia îi e superior, meciurile câștigate lejer pe bandă rulantă și natura adversarului, credem că un under, chiar și la o linie de 19,5 game-uri, ar trebui atacat.

Pronostic: Under 19.5 game-uri @1.90 la PublicWin – Bonus 300 Lei

Moraing vs. Lopez-Perez

Ascensiunea neamțului Mats Moraing a început anul trecut și, din fericire pentru el, continuă și la start de 2018. În primul turneu de la Bangkok s-a oprit în finală, după ce a plecat din calificări, iar în al doilea a strâns deja trei victorii foarte bune, care l-au dus, din nou, în semifinale.

Aflat pe partea opusă de tablou, Moraing ar trebui să fie omul care-l înfruntă pentru a doua săptămâna la rând pe Granollers în finală, iar pentru ca acest lucru să se întâmple neamțul trebuie să treacă de spaniolul Lopez-Perez, jucător de zgură, care în 2017 a câștigat doar două meciuri pe suprafețe rapide.

Cu lovituri mult superioare, un joc complex care include veniri la fileu pe slice-uri apăsate și un serviciu excelent, Moraing e ‘suspectul perfect’ pentru încă un succes în minimum de seturi.

Pronostic: Moraing câștigă 2-0 @2.20 la BETFAIR–450 Ron Bonus

Kudla vs. Berrettini

Obținerea calificării pe tabloul principal al unui turneu de Mare Șlem e o provocare greu de bifat, iar americanul Denis Kudla și italianul Matteo Berrettini vor fi protagoniștii unuia dintre cele mai echilibrate meciuri din runda a treia de la Australian Open.

Kudla nu a avut ce să discute cu Kamke și Carballes Baena, Berrettini a ieșit dintr-un meci greu cu Broady și a trecut ușor de Hurkacz, iar un verdict asupra câștigătorului e foarte greu de dat, în condițiile în care ambii performează pe hard, dar au atuuri diferite. Berrettini trăiește din serviciu și punctele creionate și închise cu forehand-ul, în timp ce Kudla e omul care elaborează mai mult, care lungește schimburile de mingi și aleargă mult mai mult. Berrettini ar trebui să scape ușor de game-urile de serviciu, iar acesta e un argument puternic în favoarea over-ului.

Pronostic: Over 22.5 game-uri @1.80 la NETBET–1500 Ron Bonus

Buzărnescu vs. Mertens

Povestea superbă a lui „Miki” Buzărnescu continuă cu episoade care dintre care mai interesante, iar sâmbătă dimineață compatrioata noastră va fi în fața meciului carierei. Pentru prima dată de când s-a apucat de tenis, Mihaela are șansa unui trofeu WTA, la Hobart, dar misiunea sa e îngreunată de faptul că va sta față în față cu Elise Mertens, campioana en-titre.

Pentru Mertens, aventura în Tazmania a însemnat o victorie scurtă cu Haddad Maia, un abandon al Monicăi Niculescu și un succes în trei seturi cu Watson, în semifinale, venit pe fondul unui joc constant din spatele terenului, cu un plus mare pe loviturile ofensive. Buzărnescu, în schimb, are patru victorii în minimum de seturi, a surprins-o vineri pe Lesia Tsurenko, în semifinale, iar încrederea ei a ajuns pe culmi neatinse până acum.

Presiunea e pe Mertens, care e obligată să-și apere trofeul de anul trecut, entuziasmul e de partea Mihaelei, care e în fața unui moment unic în carieră, ambele joacă un tenis al naibii de bun în această săptămână, deci, dacă niciuna dintre ele nu se va prăbuși mental, 22 de game-uri ar trebui atinse ușor.

Pronostic: Over 21.5 game-uri @1.80 la FORTUNA:–300 Ron Bonus

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.