Profit cu Donadoni, ”Lancierii mici” cu multe rezerve

0

Olanda 2, 21.00

Fortuna Sittard – Jong Ajax Amsterdam

 

Liderul campionatului cu 40 de puncte, formatia locala din Sittard, intilneste azi echipa a doua a celebrului Ajax, loc 3 in liga secunda olandeza.

Oaspetii sunt o echipa foarte puternica si ei, clasati pe prima pozitie in clasamentul jocurilor in deplasare, 19 puncte din 30 posibile, golaveraj 25-16.

Ajax azi nu se va putea baza pe 10 fotbalisti, practic cei mai buni, care au fost luati la prima echipa in stagiul de pregatire din Portugalia: portarul Alblas, fundasii Bergsma, Bakker, Orejuela, mijlocasii Mazraoui, Eiting si Lang, si atacantii Sierhuis, Cassierra  si Johnsen.

Pentru a va da seama de valorea absentilor, din cele 47 de goluri reusite de ”lancierii mici” 29 au fost opera acestora.

De partea cealalta gazdele cu patronat nou, echipa preluata de un turc, si cu antrenor fostul international Sunday Oliseh, adeptul unui fotbal ofensiv total

In aceste conditii ma astept la goluri si la o victorie a gazdelor, punctele fiind foarte importante in lupta cu Nijmegen pentru prim apozitie, cea care asigura promovarea directa.

 

Sittard si peste 2,5 goluri

cota 1,95

 

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.