Serena Williams – Angelique Kerber, 9 iulie 2016, Wimbledon

0

Astăzi, de la ora 16:00, are loc finala feminină a turneului de la Wimbledon, o reeditare de fapt a ultimului act de la primul turneu de Mare Șlem al anului, Australian Open.

Williams a ajuns la 34 de ani, însă continuă să domine tenisul feminin de departe. Are 70 de titluri în carieră, iar unul unul a venit chiar și-n acest sezon, la Roma (ITA), fix înainte de Roland Garros.

Pe lângă titlul de la Roma, Serena are și trei finale, la Australian Open, Roland Garros și Indian Wells, plus o “optime”, la Miami. Finala de la AO a fost pierdută chiar cu Angie, în 3 seturi, după un joc dramatic.

Anul trecut, Serena se impunea la Wimbledon, având o parte de un tablou infernal. Trebuia să treacă de sora ei, Venus, Azarenka (BLR), Sharapova (RUS) și Muguruza (SPA). La ediția din 2016, Williams a întâlnit întâi pe Sadikovic (SUI), Mchale (SUA) și Beck (GER), pentru ca mai apoi să învingă pe Kuznetsova, Pavlyuchenkova și Vesnina, toate din Rusia.

Singurul set pierdut a fost cu Mchale, un meci de altfel cu multe emoții pentru sportiva de pe 1 WTA.

Kerber este pe locul patru în clasamentul fetelor, iar nemțoaică de 28 de ani pare să fie undeva la apogeul carierei. Are nouă titluri cucerite în carieră, dintre care două chiar în acest sezon, la Australian Open și Stuttgart (GER).

A jucat la Birmingham înainte de a veni la Wimbledon, însă Suarez Navarro (SPA) a eliminat-o încă din sferturile de finală.

Cel mai bun rezultat al nemțoaicei la Wimbledon a fost semifinală din 2011. Anul trecut, Angelique părăsea competiția încă din runda a treia a competiției, învinsă fiind de Muguruza (SPA).

Ea le-a învins pe Robson (GBR), Lepchenko (SUA), Witthoeft (GER) și Doi (JPN) până la sfertul cu Halep, acolo unde a avut serios de tras cu românca, pentru a învinge cu 7-5, 7-6.

În semifinale, Angie a trecut tot în 2 seturi de sora lui Serena, Venus, scor 6-4, 6-4. A ajuns deci până în finală fără să piardă set, dovedind multă siguranță.

Este 6-2 pentru americancă la jocuri directe, dar Kerber s-a impus în ultima întâlnire directă, cea de la Antipozi, scor 6-4, 3-6, 6-4. Astfel, nemțoaică privește cu mai multă încredere spre această partidă, chiar dacă va jucă contra unei tenismene ce s-a impus de șase ori în carieră aici pe iarba londoneză.

Va fi un meci cu siguranță extrem de echilibrat, în care micile detalii vor face diferența.

Predicție 

Recomandăm pentru acest joc două pariuri interesante. În primul rând, minim un set câștigat de Kerber la cota minimă 2.00 și apoi un meci cu peste 2,5 seturi la cota minimă 2.60. 

Înscrie-te pe grupul de pe Facebook ”Pariuri inteligente și profitabile” AICI și implică-te în cele mai productive discuții despre pariuri.

Dă Like paginii noastre de Facebook AICI și fii la curent cu ultimele postări câștigătoare.

Foto: foxsportsasia.com

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.