Portugalia vs. Franța, 10 iulie, finala EURO 2016

0

Iată că cea mai așteptată competiție de fotbal a anului a ajuns la final, iar în seara aceasta este așteptat apogeul ratingului în materie de audiențe ale televiziunilor pentru această lună. Dacă țara gazdă era cotată ca favorită la câștigarea turneului încă de la început, Portugalia este considerată o prezență surprinzătoare în finala competiției privind prin prisma poziției de start.

Cele două echipe au avut un parcurs fără greșeală în cele 6 meciuri disputate până acum, Franța reușind să se impună de 5 ori, iar Portugalia o singură dată în timpul regulamentar, și o dată în prelungiri, chiar în minutul 118. Din punct de vedere al jocului practicat, francezii au reușit evoluții mai spectaculoase, fiind și echipa care a înscris cele mai multe goluri până acum la acest turneu, 13. În articolul cu cele mai bune ponturi ante-post recomandate de echipa noastră, publicat înainte de începerea turneului, am oferit un pont de cota 4.10 că Franța va fi echipa care va înscrie cele mai multe goluri la EURO 2016, prilej cu care îi felicităm pe cei care au ținut cont de sfatul nostru.

Portugalia pornea mare favorită într-o grupă relativ ușoară alături de Islanda, Ungaria și Austria, dar s-a calificat, putem spune, în genunchi, cu 3 egaluri din 3 meciuri. Au urmat apoi 2 meciuri care au avut nevoie de prelungiri și chiar lovituri de departajare în fazele eliminatorii împotriva Croației și Poloniei, ducând seria egalurilor consecutive obținute de portughezi în timpul regulamentar de joc la cota 5! Împotriva Țării Galilor, în semifinale, Portugalia s-a impus logic, cu un joc tactic excelent pus la punct de Fernando Santos. Au punctat principalele guri de foc ale portughezilor, Cristiano și Nani.

Franța are șansa de a ridica trofeul de campioană a Europei pentru a 3-a oară în istorie și pentru a doua oară pe teren propriu. În faza grupelor, jocul francezilor a părut destul de neconvingător, ambele victorii venind pe final de meci, gol în minutul 89 împotriva României și în minutele 90 și 96 împotriva Albaniei. A urmat o nouă victorii cu emoții în optimi împotriva Irlandei, 2-1, pentru ca apoi să urmeze un recital de goluri în sferturi, 5-2 cu Islanda. Până la semifinala cu Germania, Deschamps a folosit un sistem 4-3-3, cu Matuidi, Kante și Pogba în linia mediană. Jocul Franței a părut mult mai solid împotriva campioanei mondiale, când francezii au etalat un 4-2-3-1 cu o apariție surprinzătoare în primul 11 a lui Sissoko pe flancul drept. Este foarte posibil să vedem aceeași formulă și în această seară contra Portugaliei, Griezmann arătând un randament mult mai bun atunci când este folosit în axul central ca și al doilea vârf, în spatele lui Giroud.

Echipe probabile 

Portugalia: Rui Patricio– Soares, Fonte, Pepe, Guerreiro–Carvalho, Mario, Sanches, Silva– Nani, Ronaldo

Franța: Lloris–Sagna, Koscielny, Umtiti, Evra– Pogba, Matuidi– Sissoko, Griezmann, Payet– Giroud

Predicție 

Ne așteptăm la un meci echilibrat, iar precauția să fie principalul obiectiv al ambelor echipe. Nu putem neglija, însă, potențialul ofensiv enorm al ambelor echipe, atunci când avem în teren jucători ca Griezmann, Payet, Giroud, Cristiano Ronaldo sau Nani. Astfel, pontul nostru pentru această partidă este că se vor înscrie 2 sau 3 goluri în timpul regulamentar de joc, la o cotă minimă de 2.00 și o miză de 5% din bankroll-ul alocat turneului.

Înscrie-te pe grupul de pe Facebook ”Pariuri inteligente și profitabile” AICI și implică-te în cele mai productive discuții despre pariuri.

Dă Like paginii noastre de Facebook AICI și fii la curent cu ultimele postări câștigătoare.

foto: elheraldo.hn

 

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.