Andy Murray vs Milos Raonic, 10 iulie 2016, Wimbledon

0

Duminică de la ora 16 este programată finala masculină de la Wimbledon, între Andy Murray și Milos Raonici.

Canadianul de origine sârbă, în vârstă de 25 de ani, se află la prima prezentă într-o finală de Mare Șlem și asta după ce l-a învins dramatic pe Roger Federer în semifinale, scor 3-2 la seturi, după ce a fost condus cu 2-1.

El are un singur trofeu în 2016, la Brisbane, la debut de an, după o finală cu același Federer.

Trebuie spus faptul că această finală este reeditarea celei de la Queen’s, de acum 2 săptămâni, când Milos a avut 1-0 la seturi și 2-0 în manșa secundă, dar a pierdut la final cu 7-6, 4-6, 3-6.

În afară de Federer, Carrero-Busta (Spania), Seppi (Italia), Sock (SUA), Goffin (Belgia) și Querrey (SUA) au fost restul de adversari depășiți de Raonici, doar cu Goffin având canadianul emoții, când a fost condus cu 2-0 și a revenit.

Andy Murray își dorește cu ardoare un nou titlu la Wimbledon, după cel din 2013. El a făcut finală la toate turneele de Mare Șlem din 2016, primele 2 fiind pierdute cu Djokovici.

Pe lângă titlul de la Londra, el mai are și un titlu la Roma în 2016.

Până în finală, scoțianul a pierdut doar 2 seturi, cu Tsonga în sferturi, în rest trecând ușor de Broady (Marea Britanie), Lu (Taipei), Milman (Australia), Kyrgios (Australia) și Berdych (Cehia).

Este 6-4 la întâlniri directe pentru Andy, care a câștigat ultimele 5 partide.

Predicție 

Ne putem aștepta la un nou meci lung, cu seturi câștigate de ambele părți, astfel că recomandarea noastră ar fi peste 41,5 game-uri în meci la cota 2.00.

Înscrie-te pe grupul de pe Facebook ”Pariuri inteligente și profitabile” AICI și implică-te în cele mai productive discuții despre pariuri.

Dă Like paginii noastre de Facebook AICI și fii la curent cu ultimele postări câștigătoare.

Foto: elheraldo.hn

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.