Steaua vs Concordia, finala Cupei Ligii, 17 iulie 2016

0

Steaua București va da piept cu Concordia Chiajna în finala Cupei Ligii, duminică de la ora 20, pe Arena Națională, în primul meci oficial din acest sezon pentru ambele echipe.

Pentru Steaua, sezonul 2015-2016 a fost slab, pentru că a ratat titlul, Cupa României și participarea în grupele Ligii Campionilor sau a Europa League. Cupa Ligii ar fi singurul trofeu pe care îl poate câștiga, chiar dacă nu nu are o importantă prea mare.

În pauza de vară au plecat de la Steaua Papp, Rapă, Kharja, Gebhart, Bawab, Tadé, Marica și alții, venind în schimb D. Popescu, Ov. Popescu, V. Achim, Aganović sau Golubović. Formația pregătită de Laurențiu Reghecampf a făcut pregătirea de vară în Slovenia și Olanda, unde a jucat 6 partide amicale, având 5 victorii și un egal (7-0 NK Turnišče, 0-0 Dinamo Zagreb, 1-0 NEC Nijmegen, 3-0 R. Charleroi SC, 1-0 Krylya Sovetov Samara și 4-3 PAOK Salonic).

Concordia Chiajna s-a salvat de la retrogradare spre finalul sezonului trecut, în care a jucat slab în prima parte și bine în play-out. Chiar dacă și-a îndeplinit obiectivul, salvând echipa de la retrogradare, antrenorul Adrian Falub nu a fost păstrat, fiind înlocuit cu Emil Săndoi.

De la echipă au plecat jucători importanți precum Matache, Niasse, Obodo, Giurgiu, Purece, Zerbo, Cr. García sau Milevskiy, venind în schimb jucători care au fost împrumutați la alte echipe precum Fl. Iacob, Vagner, Bruno Madeira, S. Pană, C. Ciobanu și Dombrovoschi, Melinte, Andor.

Delegația formației Concordia Chiajna a fost martoră, vineri seară, la tentativa de lovitură de stat a armatei din Turcia, iar disputarea finalei Cupei Ligii, Steaua – Concordia, a stat sub semnul intrebării. Concordia a jucat câteva meciuri amicale cu o selectionată africană (2-0), Gostaresh Foulad (0-0) și Lokomotiv Plovdiv (2-2).

Absenţi

Inchizătorul Mihai Pintilii are o coastă fisurată și nu va juca în finala Cupei Ligii. Cu probleme medicale este și noul venit Ovidiu Popescu. A revenit după o accidentare inchizătorul Sulley Muniru, nu și inchizătorul Lucian Filip, care va reveni abia în luna noiembrie, după ce a suferit o ruptură a ligamentului. “Ros-albastrii” nu îi vor putea folosi pe stoperul Fernando Varela, care este foarte aproape de un transfer la PAOK Salonic și Alexandru Chipciu, care se află în Belgia, unde face un control medical înainte de a semna cu RSC Anderlecht.

Ștefan Bărboianu a revenit pe gazon la meciul amical cu Gostaresh Foulad, scor 0-0, după două luni și jumătate de absentă cauzată de o accidentare. Bărboianu a suferit o întindere de ligament colateral la genunchiul stâng, la un meci de campionat cu FC Voluntari.

Echipe probabile 

Steaua : Fl. Niţă – Enache, Tamaș, Toșca, Momčilović – Stanciu, V. Achim, Aganović – Ad. Popa, Golubović, Hamroun.

Concordia: Bălgrădean – Feussi, Tincu, Mamele, Melinte, Bucurică – N. Roșu, Bruno Madeira, M. Cristescu – Grădinaru, Pena.

Predicție 

Gol în ambele reprize la cota minimă 1.75.

Înscrie-te pe grupul de pe Facebook ”Pariuri inteligente și profitabile” AICI și implică-te în cele mai productive discuții despre pariuri.

Dă Like paginii noastre de Facebook AICI și fii la curent cu ultimele postări câștigătoare.

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.