Analize și ponturi preliminarii Champions League 19 iulie 2016

0

Astăzi avem parte de returul meciurilor din turul 2 preliminar pentru Champions League și căutăm să analizăm aspectele cheie ale întâlnirilor astfel încât să putem alege cele mai bune variante de pariere.

Alashkert (Armenia) vs. Dinamo Tbilisi (Georgia) ora 18.00 

O întâlnire între campioanele a două țări vecine care pleacă de la 2-0 pentru gruzini. Atmosfera pare să fie una destul de liniștită în cele două tabere, gazdele de azi fiind oarecum resemnate, cel puțin pe site-urile neoficiale. Evident că declarațiile sunt încurajatoare și motivaționale, dar realitatea este că dacă s-ar fi putut mai mult, probabil că s-ar fi produs din primul meci. Câștigătoarea acestui duel va întâlni peste o săptămână învingătoarea dintre Dinamo Zagreb și Vardar Skopje.

Recomandăm SUB 2,5 goluri la valoare minimă de 1.60!

FK Liepaja (Letonia) vs. Red Bull Salzburg (Austria) ora 19.00 

Meciul tur s-a încheiat cu victoria preconizată a austriecilor, dar scorul final a fost oarecum surprinzător, doar 1-0, comparativ cu statisticile finale și desfășurarea ostilităților. Goleadorul Soriano a reușit să înscrie pe final de meci după ce timp de 83 de minute letonii au scăpat cu bine din 16 ocazii clare de gol. Altfel va sta situația în meciul de azi. Gazdele nu vor mai avea ce apăra, sunt obligați să atace, fapt ce va conveni unei echipe care știe și are jucători capabili să profite de spațiile lăsate libere de adversar.

Cotele pe victoria oaspeților au scăzut undeva la valoarea de 1.30, iar recomandarea noastră este pronosticul 2 dar cu valoare minimă a cotei de 1.40, realizabil în acest caz doar în cazul pariurilor live, dacă scorul după primele 10-15 minute rămâne egal.

APOEL Nicosia (Cipru) vs. The New Saints (Țara Galilor) ora 20.00 

Gazdele pornesc mari favorite în acest meci, iar rezultatul meciului tur, 0-0, este oarecum surprinzător ținând cont de dominarea ciprioților. Meciul din această seară se va desfășura în cu totul alte condiții, în fața incendiarilor fani ciprioți și ne așteptăm ca gazdele să se instaleze în terenul advers încă de la început. Totul depinde de cât va funcționa autobaza oaspeților. Cu cât va rezista mai mult, cu atât meciul va fi mai strâns. Dacă gazdele înscriu, atunci cu siguranță vor apărea spații de exploatat și mai pot apărea goluri.

Cotele pentru victoria gazdelor sunt sub pragul de 1.20, iar valoarea pentru handicap de 1 gol este undeva pe la 1.45, tot prea mică!!! În acest caz recomandăm evitarea pariurilor pe acest meci.

Sheriff Tiraspol (Moldova) vs. Hapoel Beer Sheva (Israel) ora 20.00

Meciul tur a fost un adevărat thriller, israelienii s-au impus cu 3-2 la capătul unui arbitraj total favorabil. Moldovenii au deschis scorul, după care, din minutul 26 au rămas în 10 jucători. Mai mult de atât, gazdele meciului tur au beneficiat de 3 lovituri de la 11 metri, ultimul chiar în minutul 90, când scorul era egal, 2-2!!! Presa moldoveană a catalogat arbitrajul centralului spaniol ca fiind ”de-a dreptul tâlhăresc”. Gazdele de azi sunt nevoite să câștige la două goluri diferență, ceea ce va impune un stil de joc agresiv din partea lor.

În aceste condiții vedem un meci cu goluri de ambele părți și recomandăm valori minime ale cotelor pentru ”ambele marchează” situate la valoarea minimă de 1.85!

SJK (Finlanda) vs. BATE Borisov (Belarus) ora 20.00

Bielorușii au câștigat cu 2-0 meciul tur, iar raportul șuturilor pe poartă a fost 12-1, cel al cornerelor 11-2, total șuturi 27-5! Copios au dominat cei de la BATE, probabil că experiența lor net superioară în această competiție a făcut diferența. Pentru finlandezi va fi primul meci de Champions League găzduit de micuța arenă de doar 6000 de locuri, un stadion similar celui de la Concordia Chiajna, tot cu gazon artificial, aspect care ar putea fi în avantajul gazdelor. Ne așteptăm ca oaspeții să nu mai preseze ca în meciul tur și să își dozeze eforturile în mod eficient, în perspectiva adversarului din turul 3 care va fi unul accesibil, învingătoarea dintre Dundalk și Hafnarfjordur.

Recomandăm cote la valoare minimă de 1.80 pentru SUB 2,5 goluri în meci.

FC Copenhaga (Danemarca) vs. Crusaders (Irlanda de Nord) ora 20.15 

Un meci despre care nu sunt prea multe de povestit, scorul partidei tur fiind 3-0 pentru danezi care deja se gândesc la următorul tur când vor întâlni campioana României, Astra Giurgiu. Sâmbătă danezii s-au impus tot cu 3-0 în campionat, semn că apetitul ofensiv este unul bun. În aceste condiții, meciul pare o formalitate care trebuie îndeplinită.

Valoarea cotelor pentru victoria gazdelor este sub 1.20, ceea ce nu avantajează pariorul în condițiile date. De aceea, recomandăm evitarea pariurilor pe acest meci!

Steaua Roșie Belgrad (Serbia) vs. La Valetta (Malta) ora 21.30

Sârbii s-au impus cu greu în tur, scor final 2-1, după ce au fost conduși la pauză, deși ar fi fost greu de crezut înainte de meci. Evident că adepții teoriei conspirației au declarat că ceva necurat a avut loc la acel meci, invocând valorile mari ale cotelor pentru 1 pauză/2 final, suspectând echipa sârbă de non-combat în prima repriză. Este o ipoteză stupidă din punctul nostru de vedere, făcând o paralelă în aceeași gândire îi putem suspecta și pe Liverpool sau Sevilla de aranjament pentru 1 pauză/2 final în finala Europa League. Steaua Roșie nu mai este forța de acum 30 de ani din fotbalul european, este o echipă cu un lot estimat la valoarea de 30 de milioane de euro, puțin mai mare decât Steaua București. Adversarii lor sunt net inferiori la nivelul experienței și de 10 ori mai slab cotați valoric.

Cotele pe victoria gazdelor sunt și în acest meci extrem de mici, inclusiv pe handicap. Singura recomandare pe care o putem da este pentru interval total goluri în meci 3-5, cotată la 1.75.

Legia Varșovia (Polonia) vs. Zrinjski (Bosnia) ora 21.45

Legia nu aînceput bine sezonul, pierzând Supercupa cu 4-1 în fața lui Lech Poznan, apoi terminând la egalitate meciul tur din Bosnia, 1-1, urmat de un nou egal în campionatul intern cu o echipă modestă. Pentru această partidă, însă antrenorul gazdelor a declarat că va putea folosi cea mai bună echipă, în atac revenind și golgheterul sezonului trecut, Nikolic. De asemenea, o nouă revenire importantă în primul 11 este cea a fundașului central Pazdan. Bosniacii au dat o replică bună în partida tur, însă atmosfera de diseară va fi cu totul alta.

O recomandare interesantă pentru acest meci este victoria gazdelor și 2 sau 3 goluri înscrise în meci, la cotă minimă 2.40.

Mladost Podgorica (Muntenegru) vs. Ludogorets Razgrad (Bulgaria) ora 21.45 

Bulgarii s-au impus în tur cu 2-0 pe teren propriu, scorul fiind deschis de Moți din penalty, oarecum surprinzător dacă luăm în calcul faptul că Ludogorets avea 5 brazilieni în teren la momentul respectiv. Gazdele de astăzi nu au contat în atac și se pot declara mulțumiți că au scăpat doar cu 2 boabe. Ludogorets a arătat bine, în special de la mijloc în sus, comparativ cu adversarii care nu au arătat mai nimic. Este foarte posibil ca bulgarii să se concentreze pe confruntarea din turul următor cu Steaua Roșie Belgrad (cel mai probabil) și să rotească echipa

Bookmakerii prevăd un meci cu multe goluri din punct de vedere statistic, iar aici pariorii pot intra în avantaj cu informațiile deținute și aspectele prezentate. Recomandăm SUB 2,5 goluri în meci la o valoare minimă de 2.10.

Înscrie-te pe grupul de pe Facebook ”Pariuri inteligente și profitabile” AICI și implică-te în cele mai productive discuții despre pariuri.

Dă Like paginii noastre de Facebook AICI și fii la curent cu ultimele postări câștigătoare.

 

 

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.