Analize și ponturi preliminarii Champions League 20 iulie 2016

0

Astăzi se desfășoară cea de-a doua parte a meciurilor retur din turul 2 preliminar al UEFA Champions League, iar după câștigurile realizate ieri căutăm să facem profit și astăzi.

FC Astana (Kazakhstan) vs. Zalgiris (Lituania) ora 17.00 

Kazacii au investit mult în transferuri, iar comparația cu adversarul său de astăzi ne spune că doar lotul lui FC Astana valorează cât tot campionatul Lituaniei! Meciul tur s-a terminat nedecis, 0-0, cu o dominație sterilă a gazdelor de azi. Fără îndoială gazdele au și experiența participării de anul trecut în grupele competiției, unde au reuțit 4 egaluri din 6 meciuri într-o grupă cu Benfica, Galatasaray și Atletico Madrid. Prima șansă aparține lui FC Astana, însă trebuie evitat handicapul. Din informațiile puse la dispoziție de colaboratorii locali, antrenorul bulgar este genul de om care preferă eficiența sacrificând spectacolul.

Recomandăm victoria gazdelor fără să primească gol, la cote minime de 1.95.

Dudelange (Luxemburg) vs. Qarabag (Azerbaidjan) ora 19.00 

Azerii s-au impus în tur cu doar 2-0, diferența de valoare între cele două echipe fiind uriașă. Raportul posesiei în meciul tur a fost 72% în favoarea azerilor, deci prea multe nu ar mai fi de spus. În privința returului, luxenburghezii trebuie să abordeze meciul din postură de echipă dornică de a înscrie repede, însă de la a vrea și până la a putea este cale lungă. Deși oaspeții de azi nu ar avea de ce să forțeze, ar putea testa unele formule în vederea dublei din turul următor în care cel mai probabil vor da piept cu Celtic Glasgow, deși scoțienii au servit bomba săptămâna trecută când au fost învinși în Gibraltar.

Recomandăm victoria oaspeților la cote de minim 1.95, ceea ce reprezintă valoare pentru pariori.

Norrkoping (Suedia) vs. Rosenborg (Norvegia) ora 20.15

Duelul din tur dintre cele două echipe scandinave s-a decis în partea secundă, scor final 3-1, deși la pauză a fost 0-0. Norvegienii porneau favoriți din start grație experienței acumulate în această competiție, net superioară părții suedeze, a cărei experiență europeană este aproape nulă. Este drept că două dintre golurile lui Rosenborg au fost înscrise pe fondul a două greșeli grave făcute de adversari. Stadionul campioanei Suediei va fi plin în această seară, iar un avantaj al gazdelor va fi terenul sintetic. Rosenborg a terminat la egalitate meciul de sâmbătă din campionat, fiind egalați pe final la Aalesund, pont extrem de valoros semnalat și de echipa noastră în Bankroll Booster-ul de sâmbătă.

Partida pare să recomande semnul echilibrului, iar recomandarea noastră PSF X este la o cotă minimă destul de generoasă situată la valoarea de 2.00.

Ferencvaros (Ungaria) vs. Partizani Tirana (Albania) ora 20.30 

În meciul tur, terminat 1-1, elevii lui Thomas Doll au dominat partida și au preluat controlul încă de la începutul jocului, însă au dat peste o apărare extrem de bine organizată de un antrenor italian. Returul va fi unul de foc pentru albanezi, care au ajuns să joace în această competiție după ce campioana, Skenderbeu, a fost eliminată de UEFA din competițiile europene pe motiv de meciuri trucate. Experiența și valoarea sunt de partea ungurilor, care vor fi nevoiți să practice un joc demn de o echipă favorită la accederea în turul următor, chiar dacă sunt calificați și la 0-0.

Recomandăm o cotă minimă de 1.95 pentru 2 sau 3 goluri înscrise în meci.

Trencin (Slovacia) vs. Olimpia Ljubljana (Slovenia) ora 21.15 

Campioana Slovaciei s-a impus în meciul tur cu 4-3, după ce și-a amețit adversarul încă de la începutul meciului, în minutul 32 conducând cu 4-0. Pontul ecjipei noastre pentru meciul tur a fost să mizați pe goluri, iar aceeași opțiune o păstrăm și pentru această dispută. Trencin ne-a impresionat de anul trecut când era să detoneze o adevărată bombă pe Arena Națională, impunându-se în fața Stelei cu 3-2 după ce pierduse cu 0-2 pe propriul teren. Jocul slovacilor ne amintește de filozofia fotbalului expusă de Zdenek Zeman, idolul celor pasionați de OVER-uri.

Recomandăm cota minimă 2.00  pentru ambele echipe marchează și minim 3 goluri înscrise în meci.

Celtic Glasgow (Scoția) vs. Lincoln (Gibraltar) ora 21.45

Miercurea trecută a fost una neagră pentru majoritatea pariorilor de pe glob care au vrut să mizeze pe meciurile din preliminariile Ligii Campionilor și asta deoarece Celtic a fost învinsă cu 1-0 în Gibraltar. Greu de crezut, dar în ciuda dominării copioase, gazdele au reușit un gol în urma unei pase din propria jumătate de teren coroborată cu o bâlbâială a celor doi fundași scoțieni responsabili de atacantul care stătea ”la mămăligă”. Casele de pariuri au profitat din plin de acest eșec de proporții, umflându-și conturile, dar de această dată puțini mai cred în miracole. Diferența de valoare și experiență este indiscutabilă, iar scoțienii vor căuta să spele rușinea provocată.

Recomandăm cota minimă 1.85 pentru handicap asiatic Celtic -1.25 în prima repriză (ceea ce înseamnă că în cazul în care Celtic nu conduce la pauză– se pierde pariul, în cazul în care Celtic conduce la pauză cu fix 1 gol diferență–se rambursează jumătate din miză și jumătate se returnează, iar în cazul în care Celtic conduce cu minim 2 goluri, se câștigă pariul integral).

Dinamo Zagreb (Croația) vs. Vardar Skopje (Macedonia) ora 21.45 

Derby-ul ex-iugoslav din tur s-a încheiat cu victoria croaților, 2-1, la capătul unei partide destul de echilibrate. Experiența lui Dinamo și-a spus cuvântul și este de așteptat ca aceștia să se impună și pe teren propriu, aspect reflectat și în cotele propuse de bookmakeri pentru piața clasică de 1 x 2, valoarea pe 1 fiind clar în dezavantajul pariorilor la cotații în jurul valorii de 1.30. Adversarii din turul 3 vor fi mai mult decât accesibili pentru cei care vor merge mai departe din această dispută, gruzinii de la Dinamo Tbilisi, echipă mai mult decât mulțumită cu calificarea în play-off-ul Europa League.

Recomandăm cota minimă de 2.05 pentru 2 sau 3 goluri în meci.

Hafnarfordur (Islanda) vs. Dundalk (Irlanda) ora 21.45

Bănuiala noastră este că ambele echipe s-au bucurat când și-au aflat adversarul din turul 2. Meciul tur s-a terminat la egalitate, 1-1, iar echilibrul de pe tabelă s-a reflectat și în datele statistice de la finalul partidei. Lotul islandezilor pare să fie evaluat la dublul valorii campioanei Irlandei, dar la nivelul de 2,5 milioane pentru tot lotul, diferența este chiar insesizabilă. Gazdele pot beneficia de avantajul terenului artificial, iar oaspeții sunt obligați să marcheze, însă nu putem exclude ipoteza unei partide cu prelungiri și chiar lovituri de departajare.

Recomandăm X final la valori de minim 3.20.

 

 

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.