Ponturi Europa League 21 iulie 2016

0

Ziua de joi va stârni cu siguranță interesul pariorilor deoarece preopune 32 de partide din turul 2 preliminar al celei de-a doua competiții de pe scena fotbalistică europeană. Având în vedere cantitatea foarte mare de informații care ar trebui expusă, vom face o prezentare succintă a aspectelor cheie ale unora din cele mai interesante partide și vă vom prezenta și recomandările echipei noastre.

Ventsplis (Letonia) vs. Aberdeen (Scoția) 

Scoțienii s-au impus cu 3-0 lejer în tur și ambele echipe se pot gândi la viitor, această întâlnire părând o formalitate. Ne putem aștepta la o partidă disputată la trecerea timpului, în care scoțienii să își testeze sistemul defensiv.

Recomandăm SUB 2,5 goluri la cote minime de 1.95

HJK Helsinki (Finlanda) vs. Beroe Stara Zagora (Bulgaria) 

În meciul tur finlandezii au preluat conducerea înainte de pauză, iar bulgarii au reușit să egaleze pe final de meci după o gafă uriașă a fundașilor oaspeților. În această dispută HJK poate beneficia de avantajul terenului propriu și a gazonului artificial cu care sunt obișnuiți.

Recomandăm victoria gazdelor la cote minime de 2.00

Levski Sofia (Bulgaria) vs. Maribor (Slovenia) 

Levski revine în Europa după o absență de 3 sezoane și dau piept cu echipa care a dominat fotbalul din Slovenia în ultimii 5 sezoane, până anul trecut când Olimpia Ljubljana s-a încoronat campioană. Un gol înscris de sloveni în această seară poate cântări enorm, deoarece rezultatul meciului tur a fost 0-0. Este foarte posibil să avem parte de o nouă partidă în care precauția să fie cuvântul de ordine, iar disciplina defensivă să fie prioritatea numărul 1. Srdjan Luchin, fostul stopper al Timișoarei, va lipsi din formula de start a bulgarilor.  Biletele pentru această partidă au fost vândute, așa că ne așteptăm la o atmosferă incendiară.

Recomandăm cota minimă 1.55 pentru minim 1 gol marcat de oaspeți.

Omonia Nicosia (Cipru) vs. Beitar Jerusalim (Israel) 

Oaspeții de astăzi vin în Cipru la adăpostul fragil al victoriei cu 1-0 reușite în tur, iar principalul obiectiv va fi să protejeze acest avantaj. În turul precedent israelienii au trecut de Sloboda Tuzla din Bosnia după 1-0 pe teren propriu și 0-0 în deplasare. Ciprioții, însă, au avut emoții cu armenii de la Banants Erevan, având nevoie de prelungiri pentru a trece mai departe.

Recomandăm cote minime de 1.70 pentru SUB 2,5 goluri.

Hearts (Scoția) vs. Birkirkara (Malta) 

Meciul din tur dintre cele două s-a terminat la egalitate, 0-0, cu scoțienii fiind la cârma partidei. Valoric, lotul scoțienilor este mult peste cel al maltezilor și ne așteptăm ca pe teren propriu să ofere spectacol propriilor fani.

Recomandăm victoria lui Hearts în handicap asiatic -1, cu returnare a mizei în caz de victorie la fix un gol diferență, la cote minime de 1.60.

Stromgodset (Norvegia) vs. Sonderjyske (Danemarca) 

Meciurile între echipe scandinave sunt, în general plăcute și presupun goluri. În tur danezii s-au impus cu 2-1, iar cultura fotbalistică nu îi recomandă ca fiind adepții stilului de protejare a avantajului minim din tur jucând la 0-0. Stromgodset are 9 victorii la rând pe teren propriu! Sonderjyske a suferit o înfrângere pe teren propriu duminică în fața lui Aarhus.

Recomandăm cota minimă 1.75 pentru ambele echipe marchează.

Hajduk Split (Croația) vs. CSMS Iași (România) 

Moldovenii puteau face o figură frumoasă și puteau obține o victorie la meciul lor de debut istoric într-o competiție europeană. După ce au condus cu 2-0, elevii lui Nicolo Napoli s-au văzut egalați în minutele de prelungire după o gafă monumentală a portarului Grahovac. 2-2 a fost la Iași, însă jocul echipei a părut să dea speranțe de calificare. Defensiva croaților nu a părut de netrecut.

Recomandăm o cotă minimă de 1.65 pentru gol marcat de CSMS Iași.

Zaglebie Lubin (Polonia) vs. Partizan Belgrad (Serbia) 

Zaglebie este renumită pentru meciurile slabe făcute în deplasare și forța deosebită de pe teren propriu. Meciul tur s-a terminat la egalitate, 0-0, iar acum polonezii au avantajul propriului fief. Partizan nu a evoluat încă în competiția internă. În turul precedent, polonezii au trecut de Salvia Sofia cu scorul general de 3-1. Va fi o atmosferă vulcanică și cu siguranță vor apărea și conflicte între ultrașii cloer două echipe.

Recomandăm X la pauză sau final la cotă minimă 1.60

Înscrie-te pe grupul de pe Facebook ”Pariuri inteligente și profitabile” AICI și implică-te în cele mai productive discuții despre pariuri.

Dă Like paginii noastre de Facebook AICI și fii la curent cu ultimele postări câștigătoare.

foto: globalsports.ro

 

 

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.