Ponturi și analize turul 3 preliminar Champions League 26 iulie 2016

0

După ce ieri am avut o zi de pauză din cauza ofertei destul de slabe, astăzi avem meciuri din ce în ce mai tari în turul 3 preliminar al Champions League, stadiu al competiției în care intră în scenă și echipele românești.

BATE Borisov (Belarus) vs. Dundalk (Irlanda) ora 21.00

Cele două echipe s-au întâlnit și anul trecut în turul 3 preliminar al Champions League, iar BATE s-a impus cu 2-1 acasă, urmând ca returul să se termine la egalitate 0-0. În turul precedent, irlandezii au trecut de campioana Islandei, Hafnarfjordur, după două rezultate de egalitate, 1-1 acasă și 2-2 în deplasare. Bate Borisov nu a avut probleme cu campioana Finlandei, de care a trecut cu 4-2 la general.

Cotele sunt prea mici undeva la valoarea de 1.40 pentru victoria lui BATE Borisov, așa că recomandăm 1&2-3 goluri la o cotă de 2.35, astfel acoperind scorurile foarte probabile de 2-0,2-1 sau 3-0.

Ludogorets Razgrad (Bulgaria) vs. Steaua Roșie Belgrad (Serbia) ora 21.00

Vom avea parte de un meci tare între campioana Bulgariei și cea a Serbiei. În turul anterior bulgarii au trecut fără emoții de Mladost Podgorica din Muntenegru cu scorul general de 5-0, în timp ce Steaua Roșie Belgrad a trecut cu două scoruri identice, 2-1, de La Valleta din Malta. Faptul că sârbii au primit gol în două meciuri de la o echipă din Malta spune multe despre instabilitatea apărării lor, fapt ce ar putea să-i coste scump în fața brazilienilor de la Ludogorets. Sârbii au schimbat mulți jucători, în timp ce lotul bulgarilor este destul de omogen. În aceste condiții, antrenorul Bozovic poate aborda meciul din Bulgaria mai defensiv.

Recomandăm cota minimă de 1.95 pentru minim 2 goluri marcate de Ludogorets.

Partizani Tirana (Albania) vs. Red Bull Salzburg (Austria) ora 21.00

Echipa albaneză este cu siguranță o surpriză a acestei faze a comoetiției având în vedere că parcursul lor european a început în Europa League. Cu o săptămână înainte de partida tur din turul 2 preliminar al Champions League, UEFA a decis să elimine campioana Albaniei, Skenderbeu Korce, din competițiile europene, pentru meciuri trucate. Astfel, Partizani Tirana s-a trezit în turul 2 al Champions League, având de înfruntat o echipă mult mai experimentată, Ferencvaros. Ungurii nu au fost în stare să beneficieze de avantajele pe care le-a avut la îndemână, așa că s-a ajuns la lovituri de departajare după două rezultate identice 1-1 obținute în cele două manșe. Portarul albanez a fost eroul loteriei, așa că iată-i acum în turul 3, care le asigură cel puțin participarea în paly-off-ul Europa League.

Red Bull Salzburg a trecut mult mai greu decât ne așteptam de campioana Letoniei, Liepaja, după 1-0 acasă și 2-0 în deplasare. De asemenea, în meciul din weekend de la Graz, Red Bull a fost învinsă cu scorul de 3-1. Este foarte probabil ca austriecii să preia inițiativa în meci și să preseze, iar gazdele să încerce să se apere cât mai mult.

Recomandăm cote minime de 1.80 pentru SUB 2,5 goluri în meci.

Sparta Praga (Cehia) vs. Steaua București (România) ora 21.00 

Sparta Praga are probleme în atac, în sensul că Lafata este considerat prea bătrân pentru meciuri la nivel european, Fatai este ieșit din formă, iar Julis este prea tânăr și neexperimentat. Apărarea și mijlocul sunt punctele forte ale cehilor.

De cealaltă parte, Steaua i-a pierdut pe Chipciu și Varela, iar recent Hamroun a fost exclus din lot și Adi Popa s-a accidentat, așadar 4 piese de bază din lotul lui Reghecampf de anul trecut. Cu aceste probleme mari de efectiv, Steaua se poate mulțumi cu un egal scos la Praga.

Recomandăm PSF X la cotă minimă de 1.75

Viktoria Plzen (Cehia) vs. Qarabag (Azerbaidjan) ora 21.15

Campioana Cehiei intră în competiție pe propriul teren împotriva campioanei Azerbaidjanului, Qarabag. Cehii au participat în grupele competiției acum 3 ani când au nimerit într-o grupă infernală alături de Bayern Munchen, Manchester City și CSKA Moscova. Anul trecut au fost eliminați cu scorul general 3-2 de către Maccabi Tel Aviv. În meciurile de pregătir cehii s-au descurcat bine, au înscris multe goluri, dar au întâlnit echipe modeste.

Qarabag a trecut în turul precedent de Dudelange, campioana Luxemburgului, după 2-0 pe propriul teren și 1-1 în deplasare. Azerii au investit în transferuri, însă nu au rupt gura târgului în meciul trecut. Lotul azerilor este estimat la 11 milioane de Euro, iar jucătorii cheie sunt atacantul brazilian Reynaldo și mijlocașii spanioli Michel și Quintana. Valoarea lotului cehilor este dublă.

Recomandăm 1 solist la cotă minimă 1.60.

FK Rostov (Rusia) vs. Anderlecht Bruxelles (Belgia) ora 21.30 

Rostov este în mare parte cu același lot de anul trecut cu care erau la doar 2 puncte distanță de a produce o surpriză uriașă, câștigarea titlului de campioană. Excentricul lor manager, Berdyev, este dorit la naționala Rusiei care a dezamăgit la EURO. Zvonurile spun că ar fi dorit și de Lokomotiv Moscova. Principiul de bază al rușilor este disciplina tactică și menținerea cât mai sus a liniilor adversarului. Azmoun și Doumbia sunt principalele pericole pentru adversarii rușilor.

Anderlecht, de cealaltă parte, nu a strălucit în meciurile de pregătire, iar anul trecut nu s-a descurcat prea bine în meciurile din deplasarile europene. Stefano Okaka, cel mai bun atacant al belgienilor de anul trecut a fost exclus din lot după un conflict cu noul antrenor, elvețianul de 42 de ani Rene Weiler. De asemenea, portarul Proto a părăsit echipa și va fi înlocuit de tânărul Davy Roef. Praet și Kara nu vor juca în această partidă.

Recomandăm 1x la cote minime de 1.40.

Ajax Amsterdam (Olanda) vs. PAOK Salonic (Grecia) ora 21.45 

Parcursul european al lui Ajax în ultimii ani este dezastruos, fără vreo performanță notabilă. Indiferent de cine este antrenor, folozofia clubului este aceeași, cu un stil de joc ofensiv și cu jucători tineri, de tranziție. Atacantul Polonez Milik a lipsit în perioada de pregătire de până acum, fiind în vacanță după EURO. Gudelji și Bazoer vor lipsi de la olandezi. Se zvonește despre un transfer foarte probabil al lui Huntelaar de la Shalke pentru o sumă de 10 milioane de euro.

PAOK a investit destul de mult în transferuri în această vară. Varela de la Steaua a fost transferat pentru 3 milioane de euro, a mai fost adus mijlocașul defensiv Canas de la Espanol pentru 3 milioane de euro, un mijlocaș ofensiv de la Kayserispor, olandezul Diego Biseswar sau brazilianul Leo Matos, extrema lui Dnipro, pentru 2 milioane de euro.

Recomandăm 2 sau 3 goluri în meci la o cotă minimă de 1.95.

Dinamo Zagreb (Croația) vs. Dinamo Tbilisi (Georgia) ora 21.45 

Dinamo Zagreb pleacă favorită pe hârtie în această dublă, experiența la nivel european fiind net superioară fașă de cea a adversarilor. În turul 2 Dinamo Zagreb a scârțâit în fața lui Vardar Skopje, fiind chiar nevoiți să întoarcă situația pe tabelă după ce au fost conduși acasă cu 2-1. Apărarea croaților a părut foarte șubredă, iar eroul meciului retur cu Vardar, Marko Pjacca, a fost vândut săptămâna trecută la Juventus pentru 8 milioane de euro.

Dinamo Tbilisi a trecut de campioana Armeniei, Alashkert, după 2-0 acasă și 1-1 în deplasare. Gruzinii nu au arătat nimic deosebit, fiin clar outsiderii acestei duble manșe.

Recomandăm victoria gazdelor și minim 2 goluri înscrise în meci la o cotă minimă de 1.60.

Sahtior Donetsk (Ucraina) vs. Young Boys Berna (Elveția) ora 21.45 

Sistemul de joc al lui Fonseca nu diferă cu mult de cel implementat de Lucescu la Sahtior, bazându-se pe un joc rapid dezvoltat pe flancuri. În prima etapă de campionat s-au impus fără probleme cu 4-1 în fața unei nou-promovate. Young Boys a debutat, de asemenea, cu o victorie, în deplasarea de la St. Gallen cu 2-0. Meciurile de pregătire ale elvețienilor au fost extrem de spectaculoase, cu goluri înscrise de fiecare dată. Dacă elvețienii vor fi în stare să înscrie, putem asista la un meci de over.

Recomandăm PESTE 2,5 goluri în meci la cotă minimă de 1.85.

 

Înscrie-te pe grupul de pe Facebook ”Pariuri inteligente și profitabile” AICI și implică-te în cele mai productive discuții despre pariuri.

Dă Like paginii noastre de Facebook AICI și fii la curent cu ultimele postări câștigătoare.

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.