Ponturi și analize turul 3 preliminar Champions League 27 iulie 2016

0

Ponturile oferite pentru meciurile de ieri din Champions League au fost o adevărată comoară pentru cititorii noștri, nu mai puțin de 6 fiind câștigătoare. Pentru astăzi oferta este mai restrânsă numeric, dar echipa noastră a cercetat care sunt predicțiile care pot aduce valoare.

FC Astana (Kazakhstan) vs. Celtic Glasgow (Scoția) ora 17.00

Campioana Kazakhstanului este o echipă mai degrabă pasivă, foarte greu de depășit pe teren propriu, adeptă a stilului disciplinat, fără riscuri inutile. Valoarea lotului este estimată la 15 milioane de euro, iar principalele speranțe vin de la slovenul Ibraimi și atacantul central congolez Kabananga. În turul trecut au depășit campioana Lituaniei, Zalgiris, într-un mod absolut dramatic. După 0-0 în Lituania, kazacii au deschis scorul în prima repriză din returul de pe teren propriu prin mijlocașul central Marin Anicic. Lituanienii au reușit să egaleze în minutul 57, pentru ca același fundaș central Anicic să înscrie golul calificării în minutul 92!

Celtic are un manager cu mentalitate învechită, Brendan Rodgers nu este chiar cea mai îndrăgită variantă de fanii scoțieni pe banca tehnică. În turul precedent, Celtic a servit ”bomba” către toți pariorii, pierzând în meciul tur cu 1-0 în fața campioanei Gibraltarului! A urmat un 3-0 în retur care le-a asigurat calificarea. Ultima aventură în Kazakhstan a lui Celtic a fost o înfrângere cu 2-0 în fața lui Șahtior Karagandy în play-off-ul Champions League din 2013, dar și atunci scoțienii au reușit să se califice după 3-0 pe teren propriu.

Recomandăm SUB 2,5 goluri în meci la cote minime de 1.60.

Rosenborg (Norvegia) vs. APOEL Nicosia (Cipru) ora 20.15 

Rosenborg este una dintre echipele ”pe val” în acest moment. Norvegienii par a fi o mașinărie de goluri în ultima lună, ei înscriind de 17 ori în ultimele 5 partide disputate. În turul anterior ei au trecut de campioana Suediei cu scorul general de 5-4 în dublă manșă. Ciprioții de la APOEL au trecut fără probleme de campioana Țării Galilor după 3-0 pe propriul teren și 0-0 în  deplasare. APOEL preferă un stil de joc cu pase scurte și posesie, fapt care ar putea să nu le convină gazdelor care au un stil mult mai direct către poarta adversarului.

Recomandarea noastră este PSF X la cote minime de 1.85

Astra Giurgiu (România) vs. FC Copenhaga (Danemarca) ora 20.30 

Astra a început noul sezon cu bine, am putea spune, judecând după faptul că primul meci le-a adus și un nou trofeu, Supercupa României. A fost o victorie chinuită și norocoasă în fața lui CFR Cluj pe un teren îmbibat cu apă, iar golul a apărut pe fondul unei respingeri greșite. Primul meci din campionat, însă, și cel mai recent disputat, ne-a arătat o campioană a României neputincioasă, cu un joc lipsit de idei și cu gafe imense în apărare, aspecte ce au condus la o înfrângere severă pe propriul teren, 1-4 în fața lui Dinamo. Astra resimte din plin lipsa lui Alibec dar și a lui Șumudică de pe bancă.

FC Copenhaga înscrie pe bandă rulantă, 16 goluri în ultimele 4 partide oficiale, fără să primească vreunul, ceea ce înseamnă o medie de fix 4 goluri pe meci. Este adevărat că în turul precedent au trecut de campioana Irlandei de Nord cu scorul general 9-0, dar între cele două dispute au avut loc și 2 meciuri de campionat care au fost tratate cu seriozitate și câștigate cu 4-0 în deplasare și 3-0 acasă. Totuși, adversarii au fost modești, să nu uităm acest aspect.

Recomandăm victoria oaspeților în handicap asiatic 0, la cote minime de 1.75, ceea ce înseamnă returnarea mizei în caz de egalitate.

Fenerbahce (Turcia) vs. AS Monaco (Franța) ora 21.30 

Meci tare prin prisma numelor combatantelor, echipe cu valoare indiscutabilă de minim faza grupelor. Fenerbahce are probleme mari de efectiv la acest meci: portarul Volkan Demirel nu va juca, Alper, Topal și Volkan Sen sunt suspendați, iar Van Persie pare să se dea lovit, având în vedere intențiile sale de a părăsi clubul. Antrenorul Perreira nu este agreat de fanii clubului pentru mentalitatea sa defensivă. În atac va fi titular, cel mai probabil, nigerianul Emenike, un fotbalist căzut în dizgrația fanilor pentru că la ultimul derby cu Beșiktaș și-a aruncat tricoul de pe el.

Monaco nu se va putea baza pe Subasic, dar rezerva sa este un portar cu experiență și anume Morgan de Sanctis, proaspăt venit de la AS Roma. În atac se vor afla Falcao și Germain, urmând ca Wagner Lowe să intre pe parcursul celei de-a doua reprize, în funcție de evoluția ostilităților.

Recomandăm X2 la cotă minimă 1.50.

Trencin (Slovacia) vs. Legia Varșovia (Polonia) ora 21.30 

Confruntare interesantă între cele două echipe. Slovacii nu sunt o echipă care să știe să țină de minge și să își dezvolte jocul pe posesie. Jucătorii sunt rapizi și tehnici, i-am putut vedea pe viu anul trecut când au dispus de Steaua cu 3-2 pe Arena Națională. Apărarea pare punctul lor slab și ne așteptăm ca polonezii să exploateze cele mai mici fisuri. Mijlocașul Bero al slovacilor a fost vândut la Trabzonspor pentru 2 milioane de euor săptămâna trecută, dar înțelegerea a fost ca el să rămână și la dubla cu Legia. Fundașul stânga, Kingsley Madu va lipsi deoarece este cu echipa națională a Nigeriei în pregătirile pentru jocurile olimpice de la Rio.

Legia a suferit două pierderi mari înaintea acestei dispute, mijlocașul ofensiv Duda fiind vândut la Hertha Berlin, iar Guilherme s-a accidentat în dubla cu campioana Bosniei pe care polonezii au eliminat-o în tururl precedent.

Sensibilitățile din apărarea slovacilor și stilul lor de joc ne fac să credem și să recomandăm că va fi un meci cu multe goluri, chiar de ambele părți. Atfel că o cotă minimă de 2.40 pentru ambele marchează și minim 3 goluri în meci ar reprezenta valoare pentru pariori.

Olympiakos (Grecia) vs. Hapoel Beer Sheva (Israel) ora 21.45 

După ce a câștigat dubla cu Olympiakos, antrenorul Marco Silva a demisionat a doua zi de la întrunirea lotului, iar în presa din Spania se vehiculase cu  zi mai devreme că fostul antrenor al lui Deportivo La Coruna, Victor Sanchez, va prelula campioana Greciei. A fost o situație bizară care a surprins pe toată lumea pe plan local. Spaniolul a condus echipa și în perioada de pregătire, deci putem spune că s-a obișnuit cu arsenalul pe care în are la dispoziție, iar în meciurile amicale a folosit cu precădere un sistem 4-3-3 iar la capitolul transferuri nu au avut loc mutări spectaculoase.

Hapoel s-a calificat în turul 3 preliminar după meciul de pomină din turul precedent cân s-a impus în fața moldovenilor de la Sheriff Tiraspol cu 3-2 după ce au primit 3 penalty-uri și au evoluat în superioritate numerică 60 de minute. Atmosfera din jurul echipei nu este chiar roz, iar mijlocașul cheie Maor Buzaglo și-a manifestat intenția de a părăsi clubul după dubla cu Olympiakos.

Recomandarea noastră este că echipa oaspete nu va înscrie în meci la o cotă minimă de 1.85.

Înscrie-te pe grupul de pe Facebook ”Pariuri inteligente și profitabile” AICI și implică-te în cele mai productive discuții despre pariuri.

Dă Like paginii noastre de Facebook AICI și fii la curent cu ultimele postări câștigătoare.

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.