Ponturi și analieze turul 3 preliminar Europa League 28 iulie 2016

0

După 3 zile câștigătoare consecutive, astăzi ne așteapătă  partide interesante în prima manșă a turului 3 preliminar Europa League, stadiu  al competiției unde debutează alte două echipe românești, după ce CSMS Iași a fost eliminată în turul precedent de Hajduk Split.

Pandurii Târgu Jiu (România) vs. Maccabi Tel Aviv (Israel)

Gorjenii nu sunt străini de această competiție, ei au mai participat de două ori în faza grupelor. De această dată meciul se joacă la Turnu Severin, iar Petre Grigoraș nu se va putea baza pe Nistor, ceea ce înseamnă o nouă ruptură în linia mediană, după plecările lui Răduț și Ropotan. În primul meci din sezon, Pandurii au obținut o victorie extrem de norocoasă în fața Craiovei, după două gafe rarisime a craiovenilor. Proaspeții transferați Sânmărtean, Vali Alexandru și  Țucudean nu vor juca în această partidă.

Maccabi nu a debutat încă în competiția internă, dar a trecut de două tururi preliminare până acum, eliminând ND Gorica și Kairat Almaty, însă pedala accelerației a fost apăsată doar pe teren propriu. Fostul jucător al lui Chelsea și Liverpool, Benayoun, a fost principalul actor al israelienilor în meciurile precedente, jucător pentru care antrenorul Shota Arveladze a insistat foarte mult.

Este foarte posibil să avem parte de un meci echilibrat în care ambele echipe să fie foarte precaute. Recomandăm SUB 2,5 goluri la cote minime de 1.60

Gent (Belgia) vs. Viitorul Constanța (România) 

Puștii lui Hagi se află la prima experiență competițională europeană, iar tragerea la sorți nu a fost una foarte avantajoasă, întâlnind o echipă foarte puternică din campionatul Belgiei. Avantajul lor este acela că au un nucleu foarte bine închegat de jucători și forte mult talent natural. Un plus de tehnică pentru viitorul prin jucători ca Florin Tănase, Gabi Iancu, Florin Purece, însă trebuie ținut cont că experiența lor la nivel european este 0. Acest aspect este cu două tăișuri, pe de o parte există riscul ca lipsa de experiență să fie un factor decisiv și puștii să fie depășiți de tensiunea meciului, iar pe de altă parte, jucătorii se pot gândi că au mari șanse să atragă priviri din străinătate făcând o figură frumoasă în Europa.

Gent este o echipă solidă, cu un lot mult mai valoros, echipă care a ajuns în optimile de finală ale Champions League sezonul trecut, dispunând pe propriul teren de echipe ca Valencia sau Lyon. Antrenorul Vanhaezebrouk practică un sistem cu 3 fundași, iar principalele arme de atac sunt vârful Depoitre și lateralii Milicevic și Simon.

Recomandăm cota minimă 2.00 pentru victoria gazdelor și minim 3 goluri marcate în meci.

AZ Alkmaar (Olanda) vs. PAS Giannina (Grecia) 

Un duel aparent dezechilibrat între două echipe cu stil de joc diferit. Grecii vor practica un sistem de joc 3-5-2, bazat pe oportunități de cotra-atac, cu siguranță olandezii vor fi partea care va prelua inițiativa și va presa de la începutul meciului. Alkmaar a înscris pe bandă rulantă în meciurile de pregătire pentru acest sezon, și-au păstrat antrenorul de anul trecut, dar și pe Jansen, cel mai important marcator.

Grecii de la Giannina s-au calificat după o victorie pe teren propriu cu Odd Grenland, 3-0, urmând apoi o înfrângere cu 3-1 în Norvegia. Retururl de peste o săptămână va avea loc pe stadionul lui Atromitos din Atena.

Recomandăm cota minimă de 1.70 pentru victoria lui Alkmaar la minim 2 goluri diferență.

Osmanlispor (Turcia) vs. Nomme Calju (Estonia) 

Osmanlispor nu se ridică momentan la nivelul lui Besiktas sau Fenerbahce, dar, cu siguranță este o echipă care practică un fotbal plăcut, o echipă care a investit mult și se află la sezonul de debut în competițiile europene. În turul precedent, după 2-2 în Moldova, turcii au dat de pământ 5-0 cu Zimbru Chișinău pe teren propriu, arătând un apetit ofensiv extrem de spectaculos. Au jucători ca Checkh Diabate, venit de la Bordeaux, Webo, Rusescu, Ndiaye, iar valoarea estimată a lotului este de 43 de milioane de euro.

Estonienii sunt cotați la o valoare de 10 ori mai mică decât a turcilor la nivel de lot, iar nivelul calitativ al fotbalului practicat este mult inferior. În turul precedent au eliminat israelienii de la Maccabi Haifa la lovituri de departajare.

Recomandăm victoria gazdelor la minim 2 goluri diferență la cote minime de 1.50

Înscrie-te pe grupul de pe Facebook ”Pariuri inteligente și profitabile” AICI și implică-te în cele mai productive discuții despre pariuri.

Dă Like paginii noastre de Facebook AICI și fii la curent cu ultimele postări câștigătoare.

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.