Ponturi și analize Champions League 3 August 2016

0

Ieri majoritatea pariorilor s-au plâns de surprize, însă noi am valorificat cotele mari oferite pentru calificarea unor echipe care porneau cu șansa a doua. În acest articol am sugerat Xpauză-1 final  la valori de 5.50 și cote minime de 3.00 pentru calificarea ciprioților în APOEL-Rosenborg, am sugerat cote de 2.30 pentru victoria lui Dinamo Zagreb, sau 2.90 pentru calificarea lui Ludogorets. Astăzi ne așteaptă alte 10 meciuri foarte interesante pe care le vom analiza și vom căuta cele mai bune opțiuni de pariere.

FC Copenhaga (Danemarca) vs. Astra Giurgiu (România) ora 20.45

Egalul din tur, 1-1 la Giurgiu, a fost singurul meci din ultimele 6 în care Copenhaga nu a câștigat și singurul în care a primit gol. În toate celelalte dispute, fie că a fost vorba de competiția internă, fie că a fost vorba de Champions League, danezii s-au impus la 0, înscriind de la 3 goluri în sus în fiecare meci. Este drept că nu au avut de înfruntat adversari de mare calibru, nici măcar echipe de nivel mediu la nivel european. Astra se poate declara mulțumită cu egalul din tur, având în vedere că danezii au fost cei care au dominat.

În această partidă retur, însă, giurgiuvenii sunt obligați să înscrie și acesta ar putea fi un aspect decisiv în econimia calificării. Principalul om de gol, Alibec, nu va juca, iar toate speranțele se vor pune în William de Amorim, Teixeira sau Daniel Niculae, atacant de maxim 60 de minute pe meci. Defensiva nu este grozavă, plecarea lui Găman fiind o lovitură uriașă, însă este posibil să îl vedem pe Săpunaru. Danezilor le convine faptul că Astra va fi obligată să iasă la atac iar ei vor avea posibilitatea să exploateze spațiile prin jucători foarte abili ca Delaney.

Cotele inițiale pentru victoria danezilor erau la valori de 1.65 săptămâna trecută, iar datorită faptului că s-a mizat foarte mult pe acest pronostic, au scăzut sub valoarea de 1.40. Recomandarea noastră este că se va marca în ambele reprize la cote minime existente de 1.70

Steaua București (România) vs. Sparta Praga (Cehia) ora 20.45 

Meci foarte important în această seară pe o Arenă Națională unde sunt așteptați minim 40.000 de spectatori. Steaua vine după 1-1 în tur la Praga, iar meciul de astăzi nu este unul ușor. Față de partida tur Steaua are avantajul revenirilor în echipă ale lui Hamroun și Adi Popa, jucători foarte importanți în angrenajul echipei. Nicușor Stanciu a demonstrat că este un număr 10 de care Steaua are mare nevoie și poate decide de unul singur soarta unui meci.

Steaua s-a calificat de 19 ori după ce nu a pierdut în primul meci, disputat în deplasare, acum poate fi calificarea cu numărul 20. Miza este una imensă, vorbim de un buget de 10 milioane de euro în conturile clubului în caz de calificare în play-off și automat calificarea în grupele Europa League. Cehii au potențial ofensiv și nu trebuie subestimat. De asemenea, nu trebuie să uităm de meciurile dezastruoase făcute de Steaua în sezonul trecut în campaniile de calificare, pe Arena Nțională, unde au fost învinși cu 3-2 de Trencin, 3-0 de Rosenborg și au remizat 1-1 cu Partizan.

Cotele sunt foarte echilibrate pentru această partidă și nu trebuie să excludem varianta prelungirilor sau chiar a loviturilor de departajare. Recomandăm cote minime de 1.90 pentru ambele echipe marchează în meci.

Hapoel Beer Sheva (Israel) vs. Olympiakos Pireu (Grecia) ora 21.00

Partida tur s-a terminat la egalitate, 0-0, la capătul unui asediu continuu al grecilor, dar steril. Echipa lui Olympiakos este în mare parte aceeași ca și anul trecut, echipă care câștiga dubla cu Dinamo Zagreb sau care câștiga în deplasarea de la Arsenal cu 3-2. Pentru această partidă Siovaz și Durmaz vor lipsi de la Olympiakos, iar Pulido va reveni în echipă. Antrenorul grec propune o formație 4-3-2-1, bazată pe acțiuni verticale și posesie la mijlocul terenului, ceea ce implică apariția fundașilor laterali în atac mult mai des pentru a crea superioritate.

Cotele pentru calificarea grecilor sunt foarte mici, sub valoarea de 1.30, asta și pentru că le este suficient un egal cu goluri. La acest nivel este foarte posibil să-și spună cuvântul experiența jucătorilor în acest gen de competiții și să asistăm la o victorie a grecilor care este cotată destul de bine prin prisma evoluției nu chiar reușite din meciul tur.

Recomandăm Olympiakos să câștige fără să primească gol, la cote minime de 3.50.

Young Boys Berna (Elveția) vs. Șahtior Donetsk (Ucraina) ora 21.15 

Șahtior s-a impus fără emoții în partida tur, 2-0, iar faptul că nu au primit gol pe peropriul teren îi avantajează prin prisma faptului că pot aborda partida retur mult mai degajați, presiunea fiind pe gazde, care, pe lângă faptul că trebuie să înscrie de cel puțin 2 ori, trebuie să pună accentul și pe faza defensivă, un gol primit echivalând cu obligativitatea de a înscrie de încă două ori. În aceste condiții, Șahtior poate și are resursele necesare pentru a-și lăsa adversarul să preia inițiativa și să pornească pe contraatac la recuperarea balonului.

În aceste condiții putem asista la un festival de goluri, iar recomandarea noastră este handicapul asiatic pe linia de PESTE 3 goluri, cu returnarea mizei în cazul marcării a fix 3 goluri în meci, la cote minime de 1.90.

PAOK Salonic (Grecia) vs. Ajax Amsterdam (Olanda) ora 21.30 

Ajax nu mai este clubul care reușea performanțe deosebite pe plan european, în acest moment doar numele a mai rămas impunător pentru multipla campioană a Olandei. Nivelul echipei este din ce în ce mai scăzut, iar lotul actual nu mai face față în grupele Champions League. Partida tur, încheiată la egalitate, 1-1, stă mărturie faptului că fotbalul olandez, în general, a scăzut, drept urmare și marea absență de la EURO 2016. Golgheterul echipei, polonezul Milik, a fost vândut la Napoli, iar înlocuitorul acestuia în postură de ”număr 9” este un puști de doar 19 ani, cel care a și înscris golul ”lăncierilor” din partida tur, Kasper Dolberg, evaluat la doar 300.000 de euro în momentul de față.

Grecii de la PAOK au o echipă solidă, dar de-a lungul anilor s-au lovit de blestemul meciurilor din Champions League, fiind eliminați în tururile preliminare. Se anunță o partidă echilibrată la care ne putem aștepta să aibă nevoie de prelungiri pentru a decide echipa care va avansa în play-off.

Recomandarea noastră pentru acest meci este ambele echipe marchează la cotă minimă 1.80.

Red Bull Salzburg (Austria) vs. Partizani Tirana (Albania) ora 21.30 

Prea multe despre această partidă nu sunt de spus. Meciul tur a fost câștigat de austrieci printr-un gol din penalty marcat de Soriano, însă proiectul de răsunet al lui Salzburg gâfâie în acest început de sezon. Deși s-au impus în partida tur, albanezii au dominat la capitolul posesie, dar și la capitolul ocaziilor. În turul precedent Salzburg a trecut nu foarte convingător, însă cu victorii în dublă manșă, 1-0 și 2-0, de campioana Letoniei. În campionat au debutat cu înfrângere în deplasare și egal pe propriul teren.

Albanezii, de cealaltă parte, au beneficiat de excluderea campioanei Skenderbeu de către UEFA și au trecut la lovituri de departajare în turul 3, eliminând Ferencvaros. Practic, nu au nimic de pierdut, cu siguranță va mai urma un duel european, cel puțin Play-off-ul Europa League, iar pentru o echipă din Albania asta este o performanță. Vor absenta după ce au fost eliminați în partida tur, Samassekou de la gazde și Kalari de la oaspeți.

Cotele sunt extrem de mici în favoarea gazdelor, sub valoarea de 1.20, iar handicapul este destul de riscant. Recomandarea noastră pentru această partidă este NO BET!

Anderlecht (Belgia) vs. FK Rostov (Rusia) ora 21.45

Duelul din meciul tur s-a încheiat nedecis, 2-2, cu un mic avantaj pentru belgieni care au punctat de două ori în deplasare. În această seară, duelul se anunță la fel de interesant și strâns. De la baelgieni va lipsi în continuare Okaka, exclus din lot pe motive disciplinare și Denis Praet, accidentat. Surprinzătoarea vicecampioană a Rusiei este o echipă imprevizibilă, adeptă a jocului de posesie și a ruperilor de ritm cu pase scurte și rapide care pot iniția incursiuni tăioase în benzile laterale. Selecționerul Berdyev, propus la naționala Rusiei, este un adept al sistemului cu 3 fundași centrali, folosit și în partida tur.

Recomandarea noastră este PSF X la cote minime de 1.80.

Celtic Glasgow (Scoția) vs. Astana (Kazakhstan) ora 21.45 

Celtic a căzut în dizgrațiile pariorilor din întreaga lume după ce au fost învinși rușinos în turul precedent în Gibraltar, iar multe semne de întrebare s-au ridicat după acea partidă. În partida tur din Kazachstan, scoțienii au reușit să scoată un punct pe final, egalând la 1-1. A fost un meci echilibrat, în care ocaziile dominante au aparținut gazdelor. Pe teren propriu, însă, Celtic vine ca un tăvălug peste adversar, încă de la începutul partidei. Deși nu au cel mai iubit antrenor de către fani pentru viziunea învechită asupra fotbalului, Brendan Rodgers are experiența necesară de a depăși echipe mai slab cotate cu resursele pe care le are la îndemână.

Astana nu are ce apăra, sunt obligați să înscrie, așa că ne putem aștepta la o partidă cu destul de multe ocazii. Recomandăm cota minimă 3.00 pentru minim 2 goluri în prima repriză.

Legia Varșovia (Polonia) vs. Trencin (Slovacia) ora 21.45

Meciul tur a fost o partidă extrem de echilibrată, la capătul căreia poloonezii s-au impus cu 1-0, aspect semnalat și de echipa noastră și pe care am mizat în Biletul Zilei la vremea respectivă. Legia a menajat câțiva jucători cheie în partida de campionat câștigată în weekend, și aici vorbim de fundașul central Pazda, omul de gol Nikolic și închizătorul Jodlowiec.

Trencin este o echipă a cărei filozofii despre fotbal are doar viziuni ofensive în momentul de față. Atacul îi caracterizează pe slovaci, iar în meciul tur doar paradele portarului polonez i-a oprit din drumul către gol. În turul precedent, slovacii au reușit două meciuri spectaculoase cu slovenii de la Ljubljana, calificându-se cu scorul general 6-6, beneficiind de avantajul golurilor marcate în deplasare, 4-3.Unele aspecte de luat în seamă sunt legate și de fanii Legiei care vor face o atmosferă vulcanică, dar și gazonul natural, la Trencin fiind artificial.

Recomandarea noastră pentru această dispută este ambele marchează și se înscriu minim 3 goluri în meci, la cote minime de 2.40.

AS Monaco (Franța) vs. Fenerbahce (Turcia) ora 21.45

Duelul cu nume demne de faza grupelor, cel puțin, din Champions League, le pune față în față pe echipa clasată pe locul 3 în Franța la finele sezonului trecut și vice-campioana Turciei. Partida tur s-a încheiat cu victoria lui Fener, 2-1, un scor care lasă poarta deschisă oricărui rezultat în această seară. Impresia generală după partida tur a fost că Monaco arată destul de rău, având în vedere că au jucat împotriva unei echipe a lui Fenrbahce destul de decimată.

Ambele apărări au părut ezitante. Monaco are nevoie de timp să se adapteze la noul sistem 4-4-2. Ambele echipe nu se pot baza pe portarii titulari, atât Volkan cât și Morgan de Sanctis din tabăra monegască fiind accidentați. Robin van Persie este cu bagajele la ușă, abia așteaptă să părăsească Turcia și nu va fi convocat nici pentru această partidă.

În aceste condiții, avem premisele unui nou meci cu goluri de ambele părți. Recomandăm cote minime de 1.90 pentru ambele echipe marchează.

Înscrie-te pe grupul de pe Facebook ”Pariuri inteligente și profitabile” AICI și implică-te în cele mai productive discuții despre pariuri.

Dă Like paginii noastre de Facebook AICI și fii la curent cu ultimele postări câștigătoare.

 

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.