Colțul lui Chivulete: recomandările pentru astăzi din Europa League

0

Plăcut impresionat de viziunea și obiectivele proiectului Piața de Ponturi, fostul mare arbitru FIFA, Florin Chivulete, a decis să se alăture echipei noastre începând cu luna August 2016 și să împărtășească  vastele sale cunoștințe din domeniul fotbalistic. Notorietatea recomandărilor sale în rândul împătimiților de pariuri își are rădăcinile într-o emisiune pe această temă realizată în trecutul recent de Florin și difuzată pe postul de radio Sport Total FM.

Arouca (Portugalia) vs. Heracles Almeo (Olanda) ora 20.00 

Terminată în tur, pe teren olandez, cu scorul de 1-1, întâlnirea dintre Arouca și Heracles Almeo, nu mai pare să fie la fel de „inchisă” și pe teren portughez. Jucătorii olandezi și-au arătat pofta de gol la majoritatea partidelor jucate în campionatul intern, unde este adevărat că au și primit multe goluri. Este interesant de văzut golaverajul „0” cu care alb-negrii au încheiat ediția trecută de campionat (34-34). Deoarece în prima manșă, rezultatul la pauză a fost unul alb (0-0), cu siguranță că atât olandezii cât și portughezii, vor încerca să deschidă scorul cât mai repede în partida retur, pentru a lua o opțiune rapidă în privința calificării. Urmărind și derularea partidelor amicale disputate de Arouca în această vară, unde portughezii au marcat destul de consistent în poarta adversă, sunt convins că nu vom mai avea parte de o primă repriză încheiată fără gol pe Estadio Municipal de Arouca.
Se va înscrie cel puțin 1 gol în prima repriza – cotă minmă recomandată 1.50 

Cork City (Irlanda) vs. Genk (Belgia) ora 21.45

Pe “Cristal Arena” din Genk, cele două echipe s-au arătat zgârcite în marcarea golurilor, tatonându-se reciproc. Rezultatul a fost favorabil echipei belgiene, care a câștigat la limită (1-0). Dacă am raporta meciul retur de astăzi, la partida de marți, în care o altă echipă irlandeză, Dundalk, s-a dezlănțuit pe teren propriu în Liga Campionilor, împotriva bielorușilor Bate Borisov (scor 3-0), am putea încerca să dăm credit gazdelor. Însă belgienii, destul de eficienți în campionatul intern, vor păcăli cu ușurință și de data aceasta apărarea irlandeză, beneficiind de două “varfuri” penetrante, Bailey și Karelis. E greu de crezut că nu vor înscrie și jucătorii lui Cork, care adesea fac furori în campionatul intern. În asemenea condiții cred că ambele echipe vor înscrie și vor fi și cel puțin 3 goluri în meci.
Recomandare: Ambele echipe marchează și peste 2.5 goluri – cotă minimă 2.25 

Sonderjyske (Danemarca) vs. Zaglebie (Polonia) ora 20.15 

Învingători în partida tur din Polonia cu scorul de 2-1, danezii de la Sonderjyske vor face tot posibilul să nu piardă partida retur de acasă. Jucătorii lui Zaglebie nu au însă nimic de pierdut și vor juca ultima lor carte pe stadionul Sydbank Park. Probabil că jocul va avea accente echilibrate, iar rezultatul de egalitate poate fi înregistrat pe tabelă, fie la pauză, fie la finalul întâlnirii. Ascendentul scorului din prima manșă, avantajează evident gazdele, însă mobilizarea polonezilor în jurul lui Starzynski, cel care a ratat un penalty important în partida tur, ar putea da peste cap calculele nordicilor.

Recomandare: X la pauză sau la finalul partidei la cote minime de 1.70

Înscrie-te pe grupul de pe Facebook ”Pariuri inteligente și profitabile” AICI și implică-te în cele mai productive discuții despre pariuri.

Dă Like paginii noastre de Facebook AICI și fii la curent cu ultimele postări câștigătoare.

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.