Ponturi și analize etapa 3 Liga 1 (5-7 August 2016)

0

Etapa 3 debutează în România după o săptămână plină de meciuri în cupele europene, în care din păcate doar Steaua București a avut succes, restul de 3 echipe, Astra, Pandurii și Viitorul, fiind eliminate, doar campioana rămânând în cupele europene, fiind calificată în play-off-ul Europa League.

FC Voluntari vs. FC Botoșani vineri 5 august ora 18.30 

Primul meci de vineri pune față în față pe Voluntari și Botoșani, meci în care gazdele vin după acel 4-0 de săptămâna trecută în fața Concordiei. Trupa lui Cernat nu are suspendați sau accidentați și trebuie spus că se află pe podium după primele 2 etape disputate. Botoșani a jucat un singur meci până acum, și acela a fost victorios, un 3-1 clar cu CFR, având în vedere că în prima rundă trebuia să joace cu Rapid. 

FC Botoșani este neinvinsă în ultimele 8 meciuri din campionat, iar trupa lui Grozavu nu a pierdut vreodată pe terenul ilfovenilor.

Recomandăm PSF X la cote minime de 1.75.

ASA Târgu Mureș vs. CSMS Iași vineri 5 august ora 21.00

CSM Poli va merge în deplasare la Târgu Mureș, o echipă care are 0 puncte după 2 jocuri, după 2 înfrângeri cu același scor, 1-2 cu Mediaș și cu CSU Craiova. Poli Iași are un singur joc disputat, un 3-1 cu Gaz Metan, după ce partida cu Steaua din prima etapă a fost amânată. Mureșan, Ciolacu și Matei sunt suspendați pentru jocul cu Iași, echipă care a marcat 6 goluri în ultimele 2 jocuri.

Mai trebuie spus că ultimele 3 meciuri din deplasare ale iesenilor au fost de peste 2,5 goluri.

Recomandăm victoria oaspeților cu rambursarea mizei în caz de egalitate la cote minime de 1.50.

Astra Giurgiu vs. CSU Craiova sâmbătă 6 august ora 19.00

Campioana de la Giurgiu a început oribil noua stagiune cu evoluții modeste atât în campionat cât și în preliminariile Ligii Campionilor. 2 rezultate de egalitate și 2 înfrângeri la scor au suferit giurgiuvenii și se pare că această perioadă neagră poate continua săptămâni bune de acum înainte. Lipsa lui Alibec și suspendarea antrenorului principla se resimt din plin. Nici soarta nu a fost prea blândă la tragerea la sorți pentru play-off-ul Europa League, adversarul pe care îl va întâlni Astra pe 18 August fiind West Ham United, echipă care anul trecut s-a prezentat cu juniorii la Giurgiu, fiind eliminată.

Craiova a pierdut dramatic în prima etapă la Târgu Jiu, în urma unor gafe mari în defensivă. Mulțescu a reușit să-și motiveze jucătorii pentru partida din etapa a doua și aceștia au trecut de ASA cu 2-1.

Recomandăm PSF X la cote minime de 1.80.

Steaua București vs. Concordia Chiajna sâmbătă 6 august ora 21.30 

Steaua vine după o partidă reușită pe Național Arena miercuri în returul cu Sparta Praga unde a reușit calificarea în play-off-ul Champions League impunându-se cu 2-0 în urma a două reușite senzaționale ale lui Nicușor Stanciu. Misiunea roș-albaștrilor în play-off va fi mult mai dificilă din moment ce adversarul va fi colosul englez Manchester City, echipă proaspăt preluată de Pep Guradiola. Turul va avea loc la București pe 16 August.

Chaijna este într-o postură destul de delicată, pierzând primele 2 meciuri de campionat fără să marcheze vreun gol, 0-2 la CFR și 0-4 pe propriul teren cu FC Voluntari, Emil Săndoi acuzând grave erori de arbitraj în ambele meciuri. Cele două echipe s-au mai întâlnit pe 16 iulie în finala Cupei Ligii, Steaua impunându-se în prelungiri, la finele celor 90 de minute scorul fiind 1-1.

Recomandarea noastră este cota minimă 2.15 pentru victoria gazdelor și 2 sau 3 goluri înscrise în meci, opțiune care acoperă 3 scoruri: 2-0, 3-0 și 2-1

Gaz Metan Mediaș vs. FC Viitorul duminică 7 august ora 18.30 

Echipa lui Cristi Pustai a arătat binișor în acest debut de campionat când s-au impus cu 2-1 pe teren propriu în fața ASA-ului. A urmat apoi înfrângerea cu 3-1 de la Iași, dar concluzia trasă după aceste 2 partide este că medieșenii au carențe mari pe faza defensivă care pot fi exploatate foarte ușor de adversar.

Viitorul a fost învinsă de Steaua pe teren propriu în etapă precedentă, după care a primit joi vizita belgienilor de la Gent în returul turului 3 preliminar al Europa League, un meci care s-a disputat fără prea mari așteptări, după umilința suferită în tur, 0-5. Elevii lui Hagi pot marca la Mediaș și se pot chiar impune, ceea ce ar însemna o gură de aer pentru moralul lor.

Recomandarea noastră este că ambele echipe vor marca în acest meci la cote minime de 1.75.

Poli Timișoara vs. Pandurii Târgu Jiu duminică 7 august ora 21.00

Timișoara a fost invitată în Liga 1 cu 2 zile înainte de meciul programat în etapa a 2-a pe terenul lui Dinamo ca urmare a circului creat în jurul situației incerte a Rapidului. Chiar și așa, Timișoara nu a făcut o impresia foarte rea, pierzând la o diferență de un singur gol în Ștefan cel Mare, deși toți experții se așteptau să fie măcelăriți. Ionuț Popa s-a declarat total nemulțumit de situația creată, misiunea lor în acest sezon de LIga 1 fiind apropae imposibilă ținând cont și de penalizarea de 14 puncte.

Pandurii au debutat bine, ținând cont că nu au cunoscut gustul înfrângerii în primele două etape. Gorjenii au jucat la Severin cu Astra 0-0 și CSU Craiova, meci în care s-au impus 2-1 la ultima fază. Între cele două etape a fost intercalată și dubla din Europa League împotriva lui Maccabi Tel Aviv, din care echipa lui Petre Grigoraș a ieșit pierzătoare.

Recomandarea noastră pentru acest meci este X la pauză sau la finalul partidei la cote minime de 1.85.

CFR Cluj vs. Dinamo București luni 8 august ora 21.00

Etapa se termină în Gruia cu re-editarea finalei Cupei României din urmă cu 2 luni când CFR s-a impus la loviturile de departajare după 2-2 la capătul celor 90 de minute. Dinamo a condus cu 2-0 la pauză în acel meci de tristă amintire pentru câini. CFR vine acum după un eșec usturător la Botoșani în runda precedentă și Vasile Miriuță speră să își remonteze elevii înainte de partida cu Dinamo. 13 goluri au înscris  clujenii în ultimele 4 partide disputate pe teren propriu, unde nu au mai cunoscut gustul înfrângerii de la începutul lui Decembrie 2015.

Dinamo are un start perfect de sezon cu două victorii, una din ele chiar încântătoare pe terenul campioanei. Problema câinilor este dependeța actuală de ”bizonul” Gnohere, acesta fiind singurul atacant pur-sânge din lotul lui Ioan Andone, după plecarea lui Essombe. Se vehiculează că se fac eforturi pentru repatrierea fostului atacant al Pandurilor, Mihai Roman, în prezent la NEC Nijmegen din prima ligă Olandeză. Atu-urile lui Dinamo sunt jucătorii rapizi și tehnici de care dispune în flancuri și faptul că Ioan Andone cunoaște echipa CFR-ului, unde a antrenat în trecut.

Ne așteptăm la un meci strâns, iar recomandarea noastră este ca ambele echipe să marcheze la cote minime de 1.90.

Înscrie-te pe grupul de pe Facebook ”Pariuri inteligente și profitabile” AICI și implică-te în cele mai productive discuții despre pariuri.

Dă Like paginii noastre de Facebook AICI și fii la curent cu ultimele postări câștigătoare.

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.