Colțul lui Chivulete: analizele pregătite de fostul mare arbitru pentru sâmbătă

0

Florin Chivulete a pregătit pentru astăzi radiografiile a 3 partide de fotbal care se dispută pe teritoriul Europei, iar informațiile prezentate pot fi foarte profitabile pentru pariori.

UFA vs. Zenit St. Petersburg 

Clubul din St. Petersburg a făcut un important efort financiar în acest an, prin aducerea la timonă a experimentatului antrenor Mircea Lucescu, tehnician care pe lângă calitățile sale de fin strateg al fotbalului, mai este și un bun vorbitor de limbă rusă. Conducătorii lui Zenit au așteptat prima victorie a echipei încă din etapa inaugurală în fața robustei formații moscovite, Lokomotiv. Aceasta însă nu a venit, pentru că atacanții, dealtfel valoroși, Kokorin și Kerzhakov s-au întrecut în ratări. Probabil că astăzi aceștia își vor regla tirul, și impulsionați de pasatorul decisiv al echipei, brazilianul Mauricio, vor găsi mult mai ușor calea spre poarta „micuței” Ufa, având cu siguranță și spații mai largi de desfășurare pe contraatac.În asemenea condiții, meciul n-ar trebui în mod normal să aibă decât un singur câștigător: Zenit.!

Recomandarea echipei PdP este 2 solist la cote minime de 1.55.

Cibalia vs. Dinamo Zagreb 

Niciodată campionatul Croației nu a însemnat o siguranță majoră pentru pariori, fapt care i-a făcut pe aceștia să se ferească de el. Astăzi el ne propune un joc, la prima vedere dezechilibrat, între modesta Cibalia, ocupanta locului 8, și cunoscuta Dinamo Zagreb, actuala echipă a romanului Alexandru Mățel. Este adevărat că în etapa trecută dinamoviștii s-au chinuit serios acasă cu Slaven Belupo, așteptând minutul 90+4 pentru a egala oarecum norocos prin Benkovic. Astăzi însă ei se confruntă în deplasare cu Cibalia, formație ce are o apărare șubredă, primind 8 goluri în cele trei partide oficiale jucate până acum. Printr-o mobilizare exemplară, Dinamo Zagreb nu ar trebui să se teamă în nici un fel de adversara sa, mai ales că chilianul Junior Fernandes, poate fi oricând un atacant letal pe contraatac, ce poate găsi și astăzi oportunități de gol. Cred în șansa lui Dinamo Zagreb de a se impune pe terenul Cibaliei.

Recomandarea echipei este 2 solist la cote minime de 1.45.

Young Boys vs. FC Thun 

Aureolați de calificarea istorică obținută recent în Liga Campionilor împotriva experimentatei echipe ucrainiene Shakhtior Donetsk, într-un joc de mare tensiune, jucătorii lui Young Boys vin astăzi din nou în fața propriilor suporteri. Evident că meciul cu FC Thun nu are aceeași încărcătură cu partida de miercurea trecută, iar relaxarea după marele succes ar putea avea un efect nu dintre cele mai favorabile. Ținând cont însă că Young boys a sacrificat ultima partidă jucată acasă, pierzând (1-2) cu Lugano, tocmai pentru a forța calificarea în Ligă Campionilor, cred că astăzi entuziasmul gazdelor va fi din nou la cote înalte. Puternicul atacant al echipei din Berna, francezul Hoarau este principalul pericol pentru FC Thun, dar nu trebuie neglijat nici fâșnețul japonez Yuya Kubo, cel care i-a îngenuncheat singur pe jucătorii lui Shakhtior, marcând ambele goluri ale meciului. Dacă Young Boys nu învinge astăzi, ea pierde pentru moment contactul cu plutonul fruntaș din campionatul elvețian, fapt ce nu ar trebui să se întâmple,ținând cont că echipa este în mare formă.

Recomandarea echipei este 1 solist la cote minime de 1.50.

Înscrie-te pe grupul de pe Facebook ”Pariuri inteligente și profitabile” AICI și implică-te în cele mai productive discuții despre pariuri.

Dă Like paginii noastre de Facebook AICI și fii la curent cu ultimele postări câștigătoare.

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.