Colțul lui Chivulete: analizele meciurilor de duminică 7 August

0

Florin Chivulete a analizat pentru cititorii noștri 3 evenimente de duminică, 2 din fotbal și unul din tenis, iar predicțiile propuse de echipa noastră în urma analizelor oferite de fostul arbitru pot fi foarte profitabile pentru pariorii care aleg să le plaseze.

Inter Zapresic vs. Rijeka 

Imprevizibilul campionat croat are în frunte după 3 etape o echipă ce domină topul fotbalului din această țară de câțiva ani buni. În prezent Rijeka, despre ea fiind vorba, a acumulat 9 puncte, din tot atâtea posibile, și pare dispusă să se ia la „ trântă” serios în acest an cu istoricele cluburi croate, Dinamo Zagreb și Hajduk Split, în lupta pentru titlu. Meciul de astăzi, de pe terenul lui Inter Zapresic, ar trebui în mod normal să constitue o simplă formalitate pentru Rijeka, al cărui „varf de lance”, Roman Bezjak, manifestă o poftă de gol impresionantă. Atacantul sloven a înscris de patru ori până acum, în cele trei meciuri jucate de echipa sa în campionat, penetrând recent de două ori și în Europa League poarta celor de la Basaksehir, într-o partidă de tristă amintire (2-2), ce a consfințit calificarea turcilor. Rijeka va relua astăzi lupta pentru întâietate în Croația, unde cred că va triumfa la Zapresic.

Recomandarea echipei 2 solist la cote minime de 1.70.

Malmo FF vs. AIK Stokholm 

Un adevărat derby al campionatului se joacă în această după-amiază în Suedia, acolo unde întreaga suflare fotbalistică va sta cu ochii ațintiți pe evoluția celor două echipe, dar în mod special pe rezultat. Și asta pentru că se întâlnesc două formații aflate în prezent pe podium, la 5 puncte una de cealaltă. Gazdele au în prezent acest avans și se află în fotoliul de lider. Orice punct pierdut însă, o poate detrona pe Malmo, pentru că o altă echipă, Norrkoping, stă la cotitură așteptând un pas greșit al gazdelor. Dacă Aik Stockholm va reuși sa nu piardă partida de astăzi, atunci vom avea cu siguranță o schimbare de lider în Suedia. Jocul oaspeților este unul foarte consistent, ei pierzând doar două întâlniri în Allsvenskan. Dacă aceștia vor pierde totuși astăzi la Malmo, e greu de crezut că o vor face la mai mult de un gol diferență, meciul anunțându-se unul foarte echilibrat, cu eventuale goluri de ambele părți.

Recomandarea echipei noastre este AIK Stocholm nu pierde la mai mult de un gol diferență la cote minime de 1.40.

Monica Puig vs. Polona Hercog 

Meciul de tenis cel mai dezechilibrat al zilei, pare să fie cel dintre jucătoarea portoricană Puig ( locul 37 WTA ) și slovena Polona Hercog ( locul 98). Prima jucătoare se află într-o formă bună, ea făcând „victime” importante în recentul turneu brazilian jucat pe hard la Florianopolis. Acolo ea le-a eliminat fără drept de apel cu 2-0 pe rând, pe rusoaica Pivovarova, ucraineanca Savciuc și pe japoneza Osaka. Asta în timp ce slovena Hercog își arăta neputința în fața nemțoaicelor Goerges și Siegemund, în turneele anterioare olimpiadei, la Bastad, respectiv București. Ținând cont și de pozițiile aflate la mare distanță în clasamentul WTA, pare logic să vedem o victorie clară a portoricanei Puig, poate chiar cu scorul de 2-0.

Recomandarea echipei este 1 solist la cote minime de 1.35.

Înscrie-te pe grupul de pe Facebook ”Pariuri inteligente și profitabile” AICI și implică-te în cele mai productive discuții despre pariuri.

Dă Like paginii noastre de Facebook AICI și fii la curent cu ultimele postări câștigătoare.

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.