Colțul lui Chivulete: analizele meciurilor de miercuri

0

Ziua de miercuri propune partide interesante pariorilor, iar fostul mare arbitru Florin Chivulete vine în ajutorul iubitorilor de sport cu analize foarte utile a 3 evenimente din 3 sporturi diferite. Sperăm să fie de real ajutor, așa cum s-au dovedit până în prezent.

Hajduk Split vs. Dinamo Zagreb 

Derby-ul de mare tradiție al fotbalului croat este programat în această seară și aduce față în față pe cele mai galonate echipe ale HNL, cunoscutele Hajduk Split și Dinamo Zagreb. Gazdele de astăzi au plecat ”ca din pușcă” în noua ediție de campionat, câștigând clar toate cele trei meciuri jucate până acum și, foarte interesant, neprimind nici un gol. Acest fapt spune multe și anticipează astăzi o nouă apărare „beton” a lui Hajduk, în fața contraatacurilor deosebit de periculoase pe care dinamoviștii din Zagreb le vor declanșa, încercând să-i surprindă pe „călăii” Zoran Nisic și Marko Cosic, fundașii de fier ai lui Hajduk. Dacă ei se vor dovedi în continuare invincibili și vor câștiga duelurile dure cu experimentații atacanți ai Zagreb-ului, chilianul Junior Fernandes și algerianul El Soudani, atunci victoria poate veni pe ulița lui Hajduk. Dacă însă „varfurile” dinamoviste vor găsi breșe în defensiva gazdelor, atunci echilibrul va fi la el acasă în acest meci. Cred că fie la pauză, fie la final, vom regăsi un rezultat de egalitate, fapt ce va acorda în continuare șanse celor două puternice formații croate.

Recomandarea echipei PdP este PSF X la cote minime de 1.60.

Stosur/Peers vs. Marza/Bopanna 

Turneul de tenis la dublu mixt al Olimpiadei de la Rio are astăzi în prim plan un joc interesant între două cupluri specialiste în proba de perechi. Cu siguranță, diferența o va face omogenitatea, capitol la care cuplul indian Marza/Bopanna este superior. Dacă Stosur și Peers joacă mai mult sau mai puțin în această formulă, indienii au relații de joc impresionante cu care pot spulbera orice adversar, la proba de dublu mixt. Ei au dovedit la majoritatea turneelor în care au evoluat de aceeași parte a fileului, că există foarte puține cupluri în lume, capabile să le contracareze jocul. Mi se pare un meci destul de sigur pentru pariorii iubitori de tenis. Pentru mine cuplul indian este un pilon de rezistență și constituie un solist cu mari șanse de reușită.

Recomandarea echipei PdP este 2 solist la cote minime de 1.50

Rusia vs. Suedia

Foarte mulți iubitori ai sportului își îndreaptă atenția asupra meciurilor de handbal disputate cu mare ardoare în arenele Olimpiadei de la Rio. Naționala feminină olimpică a Suediei, condusă magistral din teren de Bella Gullden, și-a făcut până acum doar încălzirea, învingând fără mari eforturi reprezentativele similare ale Coreei de Sud și Argentinei, venite să facă doar figurație în Grupa „B” a competiției. Pentru Suedia greul abia acum începe, pentru că astăzi nordicele întâlnesc puternica națională a Rusiei, o formație ce a „biruit” până acum la limită pe Franța (26-25) cu destul de mult noroc, dar și pe codașa Coreea de Sud (30-25).Ținând cont că handbalul este o „religie” în Suedia, meciul va fi cu siguranță unul dramatic, cu multe momente echilibrate. Personal nu cred deloc într-o dominare cvasi-totală a rusoaicelor iar cota atât de mică (1,50) atribuită acestora mă pune pe gânduri. Nu poate fi, în opinia mea, niciodată o victorie a Rusiei la mai mult de trei goluri diferența. Ar fi oarecum ilogic !!

Recomandarea echipei PdP este Suedia +3,5 goluri la cote minime de 1.50.

Înscrie-te pe grupul de pe Facebook ”Pariuri inteligente și profitabile” AICI și implică-te în cele mai productive discuții despre pariuri.

Dă Like paginii noastre de Facebook AICI și fii la curent cu ultimele postări câștigătoare.

 foto: globalsports.ro

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.