Biletul Zilei 9 August 2016. Cota finala 2.71 din 3 evenimente

0

Biletul Zilei a înregistrat ieri 2 variante câștigătoare, cu miză propusă mare, cea de-a treia, cea mai riscantă și cu miza cea mai mică, fiind pierdută la diferență de un singur gol. Cel mai important aspect este profitul obținut, acesta fiind obiectivul final și rodul muncii depuse.

Pentru astăzi echipa noastră propune o singură variantă COMBO formată din 3 evenimente cu șanse foarte bune de câștig.

Super Cupa Europei este evenimentul care ține, fără îndoială, capul de afiș al zilei de marți. Real Madrid și Sevilla se vor duela pentru marele trofeu în Norvegia, la Trondheim. Va fi un duel cu multe absențe de marcă din tabăra madrilenilor: Cristiano Ronaldo, Bale, Pepe, Keylor Navas, Benzema, Fabio Coentrao și Toni Kroos. Locuitorii acestora, însă, sunt jucători de calitate care îi pot înlocui cu succes. Singurul transfer de marcă realizat de Real este readucerea lui Alvaro Morata de la Juventus. De cealaltă parte, la Sevilla au avut loc schimbări importante de efectiv, începând cu plecarea antrenorului Unay Emery și continuând cu Koke, Krychovyak și Gameiro. Pe banca tehnică a fost instalat Jorge Sampaoli, antrenorul argentinian care a făcut istorie cu naționala statului Chile, câștigând Copa America de doă ori la rând. Acesta se află la prima experiență ca și antrenor în fotbalul european, însă recunoaște că are mult de muncă pentru a ajunge la nivelul pe care și-l dorește, omogenitatea echipei fiind serios afectată odată cu plecarea unor jucători importanți și aducerea altor jucători ca: Gabriel Mercado, Joaquin Correa, Franco Vázquez, Matías Kranevitter, Hiroshi Kiyotake, Ganso, Luciano Vietto și Wissam Ben Yedder. Real Madrid a înscris în fiecare din ultimele 8 partide directe.

Pe plaiurile mioritice, FC Botoșani și CSMS Iași se întâlnesc în primul meci din optimile Cupei Ligii. Ultimele 6 întâlniri directe dintre cele două formații punctează 4 egaluri și câte o victorie la limită de fiecare parte. Ne putem aștepta și astăzi la un meci destul de strâns.

Ultmia selecție reprezintă un meci amical între Bayren Leverkusen și o echipă din al 4-lea eșalon german, Kikkers Offenbach, la capătul căreia ne așteptăm ca Leverkusen să se impună fără probleme.

TARASPORTCOMPETIȚIEEVENIMENTPREDICȚIECOTAREZULTATSTATUS
 Uniunea Europeana Fotbal SuperCupa Europei Real Madrid vs. Sevilla 1x & minim 2 goluri 1.38 2-2 Da
 Romania Fotbal Cupa Ligii FC Botoșani vs. CSMS Iași PSF X 1.64 1-0(1-0) Nu
 Germania Fotbal meci amical Offenbach vs. Leverkusen 2 1.20 1-2 Da
COTĂ FINALĂ: 2.71MIZĂ (unități): 3Nu

  *valoarea cotelor a fost selectată din oferta superbet.ro

Înscrie-te pe grupul de pe Facebook ”Pariuri inteligente și profitabile” AICI și implică-te în cele mai productive discuții despre pariuri.

Dă Like paginii noastre de Facebook AICI și fii la curent cu ultimele postări câștigătoare.

 foto: globalsports.ro

 

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.