Colțul lui Chivulete: analizele meciurilor de luni 8 August

0

Fostul mare arbitru FIFA, Florin Chivulete, a analizat și pentru astăzi 3 partide, iar aspectele evidențiate de el pot fi foarte valoroase.

Cork City vs. Sligo Rovers 

Recunoscut ca un campionat în care se marchează multe goluri, Premier Division din Irlanda propune astăzi o dispută aparent echilibrată între echipa de pe poziția secundă, Cork City și o formație aflată la linia mediană a clasamentului, Sligo Rovers. Oaspeții se simț mult mai bine în deplasare, unde recent le-au aplicat o corecție serioasă jucătorilor codasei Wexford, 5-0 chiar în fieful acestora.
Surprinzător, gazdele au făcut în ultimile trei etape rezultate ” scurte” ca număr de goluri, arătându-se relativ zgârcite în a marca, dar astăzi probabil se va sparge gheața în acest sens. Cu toate că recent a pierdut calificarea în Europa League în fată experimentatei Genk, Cork City a înscris totuși în poarta acesteia prin fundașul Bennett (scor 1-2). Echipa organizatoare este totuși pe val, având 6 puncte mai puțin decât liderul Dundalk, dar și două jocuri în minus față de acesta. Pe aceste considerente am putea spune că echipa se află deja în lupta pentru titlu.
Astăzi sunt față în față două echipe dispuse să înscrie și putem aștepta de la ele un meci spectaculos.

Recomandarea echipei este cota minimă de 2.30 pentru goluri în ambele porți.

Gabala vs. Kapaz 

Am ales astăzi spre analiză un meci din Azerbaijan, pentru ca am rămas impresionat de investițiile făcute în această țară în fotbalul de la nivel de club. În Premier Liquasi au fost aduși recent jucători de calitate de peste graniță, iar rezultatele se văd. Gazda de astăzi, Gabala, este merituos calificată în Europa League, după o victorie răsunătoare în fața mult mai titratei Lille. Francezii au plecat cu ”coada între picioare” din Azerbaijan, îngenuncheați de superbul gol al croatului Ozobic. Acest jucător, face astfel istorie la Gabala alături de francezul Dabo și de atacantul estonian Serghei Zenjov.
De partea cealaltă oaspeții se prezintă astăzi la startul campionatului azer, cu moralul scăzut, pentru că au fost eliminați recent din Europa League de către austriecii de la Admira, fără ca echipa din Kapaz să fi putut inscie măcar un gol împotriva vienezilor ( scor general 0-3 ).
Plecând de la stări de spirit diferite, se pare că astăzi victoria va surâde totuși gazdelor, care doresc începerea noului sezon cu dreptul, în așa fel încât să se poată înscrie încă de pe acum în lupta pentru titlu.

Recomandăm victoria gazdelor la cote minime de 1.70.

Watson vs. Svitolina (jocurile olimpice)

Meci relativ echilibrat între britanica Heather Watson ( numărul 66 WTA) și Elina Svitolina din Ucraina (locul 20). Având 3 ani mai puțin decât adversara sa, cea de-a doua jucătoare se află într-o formă mult mai bună în prezent, iar rezultatele certifică acest lucru. Însăși nemțoaică Petkovic a simțit pe pielea ei asprimea serviciilor vijelioase ale Svitolinei, care practic au înclinat partida în favoarea tenismenei din Odessa, în partida lor de debut la Olimpiadă. Antrenată de Iain Hughes și consiliată special de fosta campioană de tenis, belgiancă Justine Henin, ucrainianca practică un joc elaborat, cu eficiență sporită pe suprafața dură. Încă de la vârstă fragedă ea a devenit campioană de junioare la Roland Gaross, iar acum se află meritat în primele 20 de jucătoare ale lumii.
De partea cealaltă britanica Watson, stabilită în Statele unite, nu se prea regăsește în joc,fiind bătută destul de clar în turneele anterioare Olimpiadei, de către Samantha Stosur, Elena Vesnina și chiar de nemțoaică Annika Beck.
Ținând cont de cele constatate, pare evidentă o nouă victorie a Elinei Svitolina.

Recomandarea echipei este 2 solist la cote minime de 1.50.

Înscrie-te pe grupul de pe Facebook ”Pariuri inteligente și profitabile” AICI și implică-te în cele mai productive discuții despre pariuri.

Dă Like paginii noastre de Facebook AICI și fii la curent cu ultimele postări câștigătoare.

foto: foxsportasia.com

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.